تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1169 از 2376 اولاول ... 16966910691119115911651166116711681169117011711172117311791219126916692169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,681 به 11,690 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مهدی رحمتی: به استقلال بر می گردم

مهدی رحمتی كه به دلیل مصدومیت در هفته‌های اخیر یكی دو بار در تمرینات استقلال تهران حاضر شده بود، دوشنبه نیز در تمرین این تیم شركت كرد. رحمتی گفت: فعلا با باشگاه مس قرارداد دارم و در خدمت این تیم هستم.
    وی افزود: هر گاه كه مصدوم می‌شوم نزد دكتر نوروزی پزشك استقلال می‌آیم و در روز دوشنبه نیز برای نشان دادن عكس MRI یكی از دوستانم به محل تمرین استقلال رفتم.
    رحمتی درباره احتمال بازگشتش به تیم استقلال تهران نیز گفت: استقلال تیم محبوب من است و محبت طرفداران استقلال را در حق خودم هیچگاه فراموش نکرده و به آنها اطمینان می دهم روزی برای ادای دین به این عزیزان بار دیگر پیراهن استقلال را بر تن خواهم کرد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در آغاز فعالیت LORD WEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام لیگ از کی شروع میشه و استقلال با کی بازی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مهدی رحمتی: به استقلال بر می گردم

مهدی رحمتی كه به دلیل مصدومیت در هفته‌های اخیر یكی دو بار در تمرینات استقلال تهران حاضر شده بود، دوشنبه نیز در تمرین این تیم شركت كرد. رحمتی گفت: فعلا با باشگاه مس قرارداد دارم و در خدمت این تیم هستم.
    وی افزود: هر گاه كه مصدوم می‌شوم نزد دكتر نوروزی پزشك استقلال می‌آیم و در روز دوشنبه نیز برای نشان دادن عكس MRI یكی از دوستانم به محل تمرین استقلال رفتم.
    رحمتی درباره احتمال بازگشتش به تیم استقلال تهران نیز گفت: استقلال تیم محبوب من است و محبت طرفداران استقلال را در حق خودم هیچگاه فراموش نکرده و به آنها اطمینان می دهم روزی برای ادای دین به این عزیزان بار دیگر پیراهن استقلال را بر تن خواهم کرد.

من یکی که از خدا می خوام رحمتی بیاد استقلال.
    وقتی از استقلال اومد مس، کی فکرشو میکرد دروازه بان اول تیم ملی بشه؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیدار دوستانه استقلال و امید زرکان

ديدار دوستانه تيم فوتبال استقلال و اميد رزكان روز جمعه بعد از ظهر برگزار خواهد شد.در ديدار دوستانه تيم فوتبال استقلال تهران و اميد رزكان ساعت 14 و 30 دقيقه بعد ازظهر روز جمعه در ورزشگاه شريعتي كرج برگزار خواهد شد.عوايد اين مسابقه قرار است كه به محمد پارسا و بابك معصومي تعلق پيدا كنم.هماهنگي لازم براي انجام اين بازي صورت گرفته است و با توجه به گنجايش ورزشگاه 7 هزار نفري تمهيداتي صورت گرفته كه فروش بليت بيش از تعداد در اين ورزشگاه صورت نگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مشكل من مديرعامل استقلال نيست
    فتح ا... زاده: سكوت مى كنم تا نگوييد حاشيه سازم

مصاحبه هاى فتح ا... زاده درباره استقلال و شرايطش آرام آرام آغاز مى شود. حاجى كه پيش از اين سياست سكوت را اختيار كرده بود حالا قفل سكوت را شكسته و قصد دارد حرف هايى بزند. فتح ا... زاده روز گذشته بخشى از حرف هايش را زد اما به نظر مى رسد هنوز هم ناگفته هايى دارد كه در دل پنهان كرده است البته روى سخن فتح ا... زاده واعظ آشتيانى نيست. فتح ا... زاده دلخورى شديدى از اطرافيان واعظ دارد و معتقد است آنها جو استقلال را به هم مى ريزند. گفت وگوى فتح ا... زاده را بخوانيد تا بيشتر متوجه منظور او شويد.

عده اى استقلال فصل قبل را به ويرانه تشبيه كرده بودند درحالى كه واعظ آشتيانى چنين اعتقادى ندارد. اين تحليل را چگونه تفسير مى كنيد
    خوشحالم كه مديرعامل استقلال باواقع بينى و درايت خود اينگونه تعابير درخصوص استقلال را اشتباه مى داند و آن را در گفت و گو با رسانه ها تكذيب مى كند . در خصوص استقلال فعلى و سال گذشته هم اين سؤال را دارم كه به عقيده شما، استقلال فعلى با اين هماهنگى و همدلى ساخته و پرداخته كيست تيمى كه امروز ۴ تا ۴ تا مى زند ساخته چه كسى است به جز اين است كه استقلال فعلى به دليل تلاش هاى دراز مدت شكل گرفته است
    تحليل بعضى ها اين است كه موفقيت هاى استقلال مربوط به مديران فعلى است
    مگر اين مربى را من نياوردم مگر بازيكنان فعلى استقلال را كه همه جزو بهترين هاى ليگ هستند را من جذب نكردم حالا اگر به قول بعضى ها استقلال زمان من ويرانه است، اشكال ندارد، بگذاريد هر چه دلشان مى خواهد بگويند!
    اين بحث مشكل روزنامه شما و باشگاه استقلال چيست
    ببينيد شان روزنامه استقلال جوان بالاتر از اين حرفها است، از يك ماه پيش مسؤولان استقلال مى خواهند روزنامه جديدى را منتشر كنند، ما هم بى صبرانه منتظريم و خوشحال مى شويم كه اين اتفاق بيفتد، الوعده وفا!
    استقلال جوان منتسب به باشگاه استقلال است
    -من مى گويم نمى شود به شعور مردم توهين كرد و آن را به بازى گرفت، استقبال هواداران استقلال هم از اين روزنامه صحت ادعاى ما را ثابت مى كند پس اجازه بدهيم كه خود مردم انتخاب كنند. من واقعاً از يك سرى اتفاقات ناراحت هستم.
    چه اتفاقاتى
    مطمئن باشيد من باز هم سكوت مى كنم چرا كه عد ه اى نمى خواهند استقلال نتيجه بگيرد و آن وقت مرا به عنوان حاشيه ساز معرفى كنند اما ناراحتى من از اين است كه يك سرى جوان بى تجربه در كنارمديريت باشگاه هستند و خط و ربط كار را به مديراستقلال مى دهند. حتى اين افراد براى من پيغام فرستاده اند كه از من آتو دارند، نمى دانم چرا اين روزها هر كسى از راه مى رسد از من آتو دارد!
    خب، ماهيت اين افراد را روشن كنيد تا همه منظور شما را متوجه شوند.
    وقتى گوش آنها را كشيدم و سرجايشان نشاندم متوجه مى شوند! چون من آدمى نيستم كه يك بچه بگويد چكار كنم و چكار نكنم، شما صبر كنيد سحر نزديك است.
    آينده استقلال را چطور مى بينيد
    اين تيم خود شرايط را تا الان نشان داده مگر اين كه آدم هاى كم تجربه ناخودآگاه مانع موفقيت تيم شوند وگرنه استقلال با ادامه همين روند و حمايت هواداران خود،مدعى اصلى قهرمانى است.
    چرا بعد از جدايى شما استقلال روند صعودى اش را آغاز كرد
    اين مسأله يك دليل مشخص دارد كه در حال حاضر گفتنى نيست اما مطمئن باشيد به موقع مى گويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در جذب برزيلى ها بى گدار به آب نمى زنيم
    واعظ آشتيانى: جبارى ترانسفر نمى شود

ايران ورزشى - اخبار چند روز اخير درباره خروج مجتبى جبارى از ليست بازيكنان استقلال و ترانسفر اين بازيكن توسط باشگاه استقلال، نگرانى ويژه اى را براى هواداران باشگاه استقلال به وجود آورد اما مديرعامل اين باشگاه اين خبر را رد مى كند: جبارى بازيكن با اخلاق ماست و كادر فنى روى توانايى هاى اين بازيكن حساب ويژه اى باز كرده است لذا به محض رهايى از بند مصدوميت دوباره در تيم استقلال بازى خواهد كرد.
    خبر ترانسفر مجتبى جبارى كه در برخى محافل ورزشى شنيده مى شود
    به هيچ وجه باشگاه استقلال قصد ندارد اين بازيكن با اخلاق خود را ترانسفر كند، او در حال حاضر در حال مداواى مصدوميتش هست و به محض اينكه از قيد مصدوميت رها شود دوباره پيراهن استقلال را بر تن مى كند و براى اين تيم دوباره افتخارآفرينى مى كند.
    اين كه گفته مى شود او به خاطر دريافت حقوقش تمرين نمى كند و قصد جدايى از استقلال را دارد، حقيقت دارد
    نمى دانم اين خبرها از كجا بيرون مى آيد اما واقعيت اين است كه باشگاه استقلال در شرايط فعلى خوشبختانه اصلا مشكل پول ندارد. مجتبى جبارى بازيكن استقلال است با اين باشگاه قرارداد دارد از اين رو گمان نمى كنم طرفين اين قرارداد آنقدر آماتور باشند كه در ميانه راه از همكارى با يكديگر منصرف شوند. متاسفانه اين جريان سازى ها از سوى برخى افراد مغرض صورت مى گيرد كه دوست ندارند استقلال موفق باشد.
    در جريان مصاحبه جديد مديرعامل سابق هستيد كه مدعى شده سحر نزديك است و به زودى حقايق روشن مى شود

اصلا دوست ندارم در اين باره حرفى بزنم تصور مى كنم سكوت در شرايط فعلى بهترين گزينه براى موفقيت استقلال باشد.
    به نظر مى رسد با دريافت كمك رييس جمهورى اوضاع استقلال مطلوب تر از قبل شده به ويژه كه با اين كمك طلب بازيكنان و كادر فنى پرداخت شده است

خوشبختانه با رسيدن اين مبلغ وضعيت مالى بهبود يافت و توانستيم وامى كه چهارماه پيش از صندوق حمايت از پيشكسوتان دريافت كرده بوديم را با سودش پرداخت كنيم. ما نزديك به چهار ماه پيش از اين صندوق مبلغ ۳۰۰ ميليون وام گرفتيم كه با سودش مى بايست رقمى نزديك به ۳۲۰ ميليون را بر مى گردانديم كه سازمان با كسر اين مبلغ از كمك رياست جمهورى مبلغ ۶۸۰ ميليون تومان به حساب باشگاه استقلال واريز كرد كه ما با استفاده از اين رقم طلب بازيكنان و كادر فنى را پرداخت كرديم.
    از اين بودجه بازيكنان برزيلى خريدارى مى شوند

بودجه استقلال كلى است و همه پول ها به حساب ثابت باشگاه ريخته مى شود و طبيعتا از همان حساب هم هزينه مى شود.
    برخى كارشناسان نگرانند اتفاقى كه درباره دى كارمو رخ داد براى بازيكنان برزيلى استقلال كه قرار است به زودى با اين باشگاه قرارداد ببندند نيز رخ دهد، براى اين مسأله چه تدبيرى داريد

مطمئناً ما هم براى خودمان روالى را طى مى كنيم و بدون ترديد بى گدار به آب نمى زنيم، دوستانمان در امور بين الملل در اين خصوص تحقيقات لازم را به عمل آورده اند و اطلاعات لازم را در اختيار كادر فنى قرار دادند و كادر فنى به ويژه آقاى قلعه نويى با دقت نظر خاصى اين بازيكنان را انتخاب كرده است. با اين تفاسير من به عنوان مديرعامل در جريان بررسى هاى صورت گرفته هستم و مطمئنم كه كادر فنى دچار اشتباه نشده است.
    آينده استقلال را چگونه مى بينيد، آيا قول قهرمانى استقلال را مى دهيد
    كسى از آينده خبر ندارد كه چه اتفاقى رخ مى دهد؛ پيش بينى در همه موارد كار دشوارى است به ويژه زمانى كه بحث فوتبال حرفه اى به ميان مى آيد من به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تنها كارى كه از دستم ساخته است اينست كه شرايط را براى موفقيت تيم فراهم كنم. با بهتر شدن شرايط و مساعد شدن راه موفقيت مى توان اميدوار بود كه آينده روشن است، امروز براى مجموعه استقلال مهمترين معيار اين است كه در اين مجموعه هيچ كس با فرد ديگرى مشكل ندارد و همه با آرامش به كار خود ادامه مى دهند و هدف اصلى تمام پرسنل باشگاه و كادرفنى و بازيكنان قهرمانى و موفقيت استقلال است كه به اميد خدا اين امر با همت همه دست اندركاران به بار خواهد نشست.
    در خبرها آمده بود تقاضاى شركت در جلسه مديران باشگاه هاى حرفه اى كنفدراسيون فوتبال آسيا در ژاپن را به فدراسيون تحويل داده ايد

با توجه به اين كه در اين جلسات مباحث كليدى و راهكارهاى اقتصادى براى رسيدن به معيارهاى حرفه اى مطرح مى شود ترجيج داديم كه باشگاه استقلال در اين زمينه حضورى فعال داشته باشد تا شايد زودتر از موعد به هدف اصلى اش دست پيدا كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سياوش اكبرپور:

گل زدن و تيم ملى دغدغه هايم هستند

ايران ورزشى- سياوش اكبرپور نگران اين است كه نتواند به خوبى پاسخ اعتماد قلعه نويى را بدهد براى همين فقط به اين فكر مى كند كه براى استقلال گل هاى بيشتر ى بزند. سؤال هاى كوتاه ما را اكبرپور با دقت خاصى پاسخ مى دهد.
    قلعه نويى هيچ وقت حاضر نيست تو را از تركيب اصلى بيرون بياورد.

واقعاً ممنون قلعه نويى هستم كه به قدر كافى فرصت داد تا بتوانم شرايط خوبى به دست آورم و دوباره همان آمادگى سال هاى قبل را به دست آورم، اميدوارم بتوانم براى استقلال طورى بازى كنم كه همه از من به عنوان يكى از استقلالى هاى آماده و تأثيرگذار نام ببرند.
    از خودت راضى هستى
    گمان نمى كنم عملكردم طورى باشد كه كسى از من انتقاد كند، در اين چند بازى نشان داده ام كه مى توانم خواسته هاى مربيان را برآورده كنم.
    اما تعداد گل هايت كم بوده.
    قبول دارم كه نتوانسته ام در گل زدن موفقيت چندانى داشته باشم، اميدوارم گلى كه به ملوان زدم، نقطه شروعى براى گل هاى بعدى من در ليگ برتر باشد.باور كنيد كه گل زدن تنها مسأله اى است كه با آن فكر مى كنم.
    به نظر مى رسد يك انگيزه پنهان هم درباره تيم ملى دارى
    بله! مثل هر فوتباليست ديگرى دوست دارم با پيراهن ملى براى تيم كشورم بازى كنم اما شرايط طورى رقم خورده است كه اميد چندانى براى ملى پوش شدن ندارم و زياد در فكر تيم ملى نيستم. تيم ملى هم يكى از نگرانى هاى من است.
    اگر تلاش كنى شايد بتوانى ناكامى ات را جبران كنى.
    در بهترين دوران فوتبالم مرا به جام جهانى نبردند، در حالى با تيم ملى به آلمان نرفتم كه با ۱۵ گل زده و ۱۵ پاس گل آمارم حتى از رضا عنايتى كه در آن سال آقاى گلى را به دست آورد، بهتر بود. آن روزها بايد به جام جهانى مى رفتم اما بدون هيچ دليلى كه منطقى باشد، من را پشت خط تيم ملى گذاشتند. با اين حال تلاش مى كنم نظر مربيان را جلب كنم چون اين بار ديگر نمى خواهم به سادگى فرصت حضور در تركيب تيم ملى را از دست بدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضايت امير از تمرينات بدنسازى
    ايران ورزشى- تمرين صبح ديروز آبى پوشان با ۶ غايب در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك برگزار شد.
    بازيكنان استقلال تمرينات بدنسازى را زير نظر كادر فنى در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك و پارالمپيك برگزار كردند و به وزنه زدن و انجام تمرينات هوازى پرداختند.
    وحيد طالب لو، پژمان منتظرى و پيروز قربانى سه ملى پوشان اين تيم به همراه آرش برهانى ، يداله اكبرى و احمد خذيراوى با اجازه سرمربى در تمرين حضور نداشتند. امير قلعه نوعى ضمن نظارت بر تمرينات بدنسازى بازيكنان، از نحوه آمادگى تيم ابراز رضايت كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جبارى از شنبه پا به توپ مى شود
    مجتبى جبارى كه گفته مى شد از ناحيه مينيسك پا دچار پارگى شده است، اين روزها دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد و قرار است از شنبه هفته آينده پا به پاى ساير بازيكنان اين تيم به تمرين بپردازد.
    دكتر نوروزى پزشك تيم فوتبال استقلال خبر پارگى مينيسك پاى جبارى را تكذيب كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •