دوستان راهی هست که بشه دستگاه 3.55 کپی خور رو بشه pes آنلاین بازی کرد.یعنی هم کپی خور باشه دستگات هم pes انلاین بخری بازی کنی؟
دوستان راهی هست که بشه دستگاه 3.55 کپی خور رو بشه pes آنلاین بازی کرد.یعنی هم کپی خور باشه دستگات هم pes انلاین بخری بازی کنی؟
ممنون از راهنماییتون.فقط hard internal دسگاه من با وجوداینکه تمام اطلاعات باک شده 47gig free space(playstation 60 gig) داره و بازی unchartet 3 روش جا نمیشه.روش دیگری نیست که بدون ریختن بازی رو هارد بشه بازی رو اجرا کرد؟؟
پس فعلا کاری نمیشه کرد!من میخوام pes2012 رو بازی کنم راهی هست که تو دستگاه کپی خور بازی کنم؟
اورجینالش رو از کجا میتونم بگیرم؟حدودا قیمت چنده؟
شما نمیتونی PES 2012 رو تویه دستگاه هـک شده بازی کنی،چون به فریمور بالاتر نیاز داره،اصلش حدود 100 هست،از توپخونه تهران میتونی بگیری یا اینترنتی بخری.....................
سلام
ریفر چیه ؟ اسلیم هم ریفر داره نشونه اون چیه؟ همون fake هست؟
HAPPY NEW YEAR
ریفر به دستگاهی میگن تویه خارج از کشور و توسط خوده کمپانی تعمیر شده و به عمده فروشهای ایرانی فروخته شد و به ایران راه پیدا کرد...............
اسلمی ریفر نداره.............
Fake اصلا ربطی به این قضیه نداره....................
سلام
یک سوالی درباره گرن توریسمو داشتم که میگن بازی تکی هست چرا بازی مثل کارتون میماند با سرعت بالا به هر جایی میخوره ماشین صدمه نمیبینه؟ دمیج نداره؟ ابشنی جایی داره که دمیج ماشین باشه که شاید برای من off هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)