تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1168 از 1547 اولاول ... 168668106811181158116411651166116711681169117011711172117812181268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

ممنون عزیز
    امروز سرویسم تموم شد و به نمایندگی شهرم ک زنگ زدم گفتم قصد تخلیه دارم که. گفت صبر کن فردا با یک مسئول خرابی مخابرات بیایم کافو رو چک کنیم و ببینیم مشکل از کجاست اگه حل شد که هیچ اگه نشد تصمیم با خودتونه
    در مورد مودم هم مودمی ک دستم از اقوام هست و قرار شد یکی بخرم، حالا موندم چی بخرم،دوستان تاکید کردن ایسوس یا تندا بخر و مدل vdsl ولی این مدل هم گرون تره و هم اینکه این تکنولوژی vdsl معلوم نیست کی دقیق راه اندازی بشه برای مشترکین شاتل
    حالا موندم اگه فردا باز مشکل حل نشد، روی شاتل بمونم یا زنگ بزنم مبین نت و بگم ثبت نام منو تایید کنید، چون ثبت نام انجام دادم ولی تایید نکردم
    تاپیک مبین نت هم رفتم دیدم بعضی کاربرا راضین و بعضی دیگه نه، شهر ما هم عامل فروش نداره و مبین نت رومینگ میشه رو همراه اول
    ایرانسل هم منطقه ای که ما هستیم جواب نمیده و بقیه شرکت ها هم حجم هاشون گرونه
    اگه بتونم مشکلم با شاتل حل کنم عالی میشه و بتونم یه سرویس 8 مگ بگیرم
    ممنون بابت پاسخگویی
    پس نتيجه ي تست كافو رو هم اگه زحمتي نيست اينجا اعلام كن جون منم همين مشكلو دارم

2. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس نتيجه ي تست كافو رو هم اگه زحمتي نيست اينجا اعلام كن جون منم همين مشكلو دارم
    بروی چشم عزیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

طبق جدول بالا فاصله شما تا مرکز 2.75 کیلومتره و خطت حدود 10.5 میکشه این عدد حداکثر کشش که تو مودم زده درست نیست و بنا به دلایلی کشش خط رو کمتر نشون میده...
    این اعداد رو فقط به عنوان یه منبع حدودی در نظر بگیرید چون خیلی موارد دیگه توی نویز و کشش خط موثر هستن...
    بعد شما ممکنه با snr10 مثلا سرعت 8 مگ بگیری ولی قطعی داشته باشی یا تایم آوت که اگر مودم رو چک بکنی میبینی یه لحظه snr میاد رو 2 (برا من گاهی مینوشت 2- ) که اون یا رفتار dslam هست یا خط یه جایی ازکنار برق ac رد شده و مثلا یه موتوری چیزی روشن کردن یا به هر ورت یه نویزی روی خط میتوفته..
    من خودم مودمم دم در هست و سیم کشی بیرون هه از پست تا خونه هم خوبه ولی یه 6-7 ماهی هست یهو snr میاد پایین برای همین سرعت رو از 16 اورودم روی 10 که بهو وسط گیم قطع نشه ولی هنوز هم گاهی پکت لاس میخوره...

مودم هم بر اساس آخرین آماری که من دارم بهترین مودم بازار فعلا tp link w9970 هست (که داخل ایران هست اگر zyxel vmg1312-b هم پیدا کردید خوبه دقت کنید که حتما b باشه) که با هاش در حالت FAST link یا interleave depth 0 یا گیم میتونید بین 2 تا 6 مگ سرعت بالاتر بگیرید ...
    دقت کنید که اگر خط fast نباشه فرقی نداره اینو درنظر بگیرید قبل از هزینه کردن....(من با مودم چیپ ralink تست کردم یکی بود بقیه هم باید همین باشه lantiq و...)

5. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

این اعداد رو فقط به عنوان یه منبع حدودی در نظر بگیرید چون خیلی موارد دیگه توی نویز و کشش خط موثر هستن...
    بعد شما ممکنه با snr10 مثلا سرعت 8 مگ بگیری ولی قطعی داشته باشی یا تایم آوت که اگر مودم رو چک بکنی میبینی یه لحظه snr میاد رو 2 (برا من گاهی مینوشت 2- ) که اون یا رفتار dslam هست یا خط یه جایی ازکنار برق ac رد شده و مثلا یه موتوری چیزی روشن کردن یا به هر ورت یه نویزی روی خط میتوفته..
    من خودم مودمم دم در هست و سیم کشی بیرون هه از پست تا خونه هم خوبه ولی یه 6-7 ماهی هست یهو snr میاد پایین برای همین سرعت رو از 16 اورودم روی 10 که بهو وسط گیم قطع نشه ولی هنوز هم گاهی پکت لاس میخوره...

مودم هم بر اساس آخرین آماری که من دارم بهترین مودم بازار فعلا tp link w9970 هست (که داخل ایران هست اگر zyxel vmg1312-b هم پیدا کردید خوبه دقت کنید که حتما b باشه) که با هاش در حالت FAST link یا interleave depth 0 یا گیم میتونید بین 2 تا 6 مگ سرعت بالاتر بگیرید ...
    دقت کنید که اگر خط fast نباشه فرقی نداره اینو درنظر بگیرید قبل از هزینه کردن....(من با مودم چیپ ralink تست کردم یکی بود بقیه هم باید همین باشه lantiq و...)
    این اعداد تقریبا دقیق هستند اگه مشکلی از سمت تجهیزات شرکت نباشه ! و هچنین مودم و سیم کشی داخلی مشکلی نداشته باشه ! طبق همون جدول نویز خط من 52 هست و فاصلم تا مرکز km3.77 هست... حداکثر کشش خط من 4.7 مگابیته اما من خطمو رو 6 هم میتونم بذارم بدون مشکل ! (ریت خطمو از 4 اوردم رو 6 مگ ... )

SNR در طول روز حالت نرمال باید 3-4 واحد نوسان داشته باشه هی بالا و بایین میشه مثلا خط خودم از 7.7 میاد رو 5-4 بعضی وقتا ...پس باید سرعت خط رو جوری تنظیم کنید خودتون که دچار قطعی نشید...من خودم مودمم چیپش برادکامه و snr بیاد رو 2 هم معمولا قطع نمیشه

ریت خط در طول روز تغییر میکنه و ممکنه 1-1.5 مگ کمتر بشه مثلا من الان مودم ریت خطو 6000 نشون میده ولی با سرعت 6400 وصلم ...ریت خط هی تغییر میکنه ولی سرعت من همون 6400 هست ولی snr افت میکنه ... من خطم رو مانیتور کردم snr تا 4 بایین میاد ولی مشکلی وجود نداره میتونم به شرکت بگم سرعتمو ثابت رو 6 بذاره ..(الان بروفایل 8 مگه سرعتم در ساعات مختلف ریت خط متفاوت هست میتونم سرعت رو 7 هم بذارم ولی قطعی بیش میاد )

با توجه به همون اعداد خط اون دوستمون باید 9-10 مگ رو بکشه ! قانون فیزیک رو نمیشه تغییر داد

7. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

این هم سرعت دانلود خط خودم که از 400 کیلوبایت اومد رو 650 کیلوبایت

مشخصات خط

9. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون عزیز
    امروز سرویسم تموم شد و به نمایندگی شهرم ک زنگ زدم گفتم قصد تخلیه دارم که. گفت صبر کن فردا با یک مسئول خرابی مخابرات بیایم کافو رو چک کنیم و ببینیم مشکل از کجاست اگه حل شد که هیچ اگه نشد تصمیم با خودتونه
    در مورد مودم هم مودمی ک دستم از اقوام هست و قرار شد یکی بخرم، حالا موندم چی بخرم،دوستان تاکید کردن ایسوس یا تندا بخر و مدل vdsl ولی این مدل هم گرون تره و هم اینکه این تکنولوژی vdsl معلوم نیست کی دقیق راه اندازی بشه برای مشترکین شاتل
    حالا موندم اگه فردا باز مشکل حل نشد، روی شاتل بمونم یا زنگ بزنم مبین نت و بگم ثبت نام منو تایید کنید، چون ثبت نام انجام دادم ولی تایید نکردم
    تاپیک مبین نت هم رفتم دیدم بعضی کاربرا راضین و بعضی دیگه نه، شهر ما هم عامل فروش نداره و مبین نت رومینگ میشه رو همراه اول
    ایرانسل هم منطقه ای که ما هستیم جواب نمیده و بقیه شرکت ها هم حجم هاشون گرونه
    اگه بتونم مشکلم با شاتل حل کنم عالی میشه و بتونم یه سرویس 8 مگ بگیرم
    ممنون بابت پاسخگویی
    با توجه به اینکه از شاتل در مجموع راضی هستین به نظر من قبل از ترک شاتل و رفتن به مبین نت حتما برای مشکلتون تو 195 ثبت شکایت کنید
    خوب جواب می ده ( چون تجربه داشتم از شکایت از شاتل تو 195 خوب پیگیری می کنن)
    اگر از شکایت نتیجه نگرفتین برید یه شرکت دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

این هم سرعت دانلود خط خودم که از 400 کیلوبایت اومد رو 650 کیلوبایت

مشخصات خط

حذف شود....
    Last edited by ...Moein...; 25-07-2019 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با توجه به اینکه از شاتل در مجموع راضی هستین به نظر من قبل از ترک شاتل و رفتن به مبین نت حتما برای مشکلتون تو 195 ثبت شکایت کنید
    خوب جواب می ده ( چون تجربه داشتم از شکایت از شاتل تو 195 خوب پیگیری می کنن)
    اگر از شکایت نتیجه نگرفتین برید یه شرکت دیگه
    امروز قرار کارشناس شاتل با یک نفر که مسئول خرابی تلفن هست بیان کافو رو چک کنن
    اگه مشکل از سیم های مخابرات تا خونه ما باشه، که مخابرات باید حل کنه و بعید هم میدونم برای یه مشترک چنین کاری کنند

13. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز قرار کارشناس شاتل با یک نفر که مسئول خرابی تلفن هست بیان کافو رو چک کنن
    اگه مشکل از سیم های مخابرات تا خونه ما باشه، که مخابرات باید حل کنه و بعید هم میدونم برای یه مشترک چنین کاری کنند
    شما یه شکایت بکن ازشون ضرر نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان میشه سرویس 8 مگ گرفت؟
    ته زور خط من با مامور مخابرات این شد

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •