قیمت سیمکارت LTE/4G ایرانسل کاهش یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سیمکارت LTE/4G ایرانسل کاهش یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن
500 گیگ؟!!
رفیق این 500 گیگ رو میتونستی با یک دهم هزینه کردن بری آفلاین از بازار تهیه کنی! چه کاریه جانم
پیشنهاد می کنم یکی دو مگ هم فرهنگ و نزاکت دانلود کنی خیلی بیشتر به کارت میاد
Last edited by HardwareMaster; 05-04-2015 at 13:11.
درود
من اصلاً متوجه نمیشم. وقتی یه شرکتی مثل ایرانسل یه تعرفهای میزاره،خب پس همه میرن میخرند و استفاده میکنند دیگه.
پس این که میفرمایید کمتر بخرید و کمتر دانلود کنید یعنی چه؟
اتفاقا من فکر میکنم هر چی بیشتر بخرید و بیشتر دانلود کنید، خدمات دهی شرکت به مشکل برمیخوره و زودتر به فکر گسترش خدماتش میفته.
هر چی باشه اول کاره و هر چی بیشتر کاربرا دانلود کنند بهتره. درآمدش بالا میره و سعی میکنه باظرفیت بالاتری زیربنایی کار کنه.
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 05-04-2015 at 13:50.
ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخهبدجور ایرانسلو ناک اوت کردین
عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره
بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.
دمت گرم این بسته رو اصلا تاحالا استفاده نکرده بود گفتم پولم حروم شد بسته سه ماه 75 فعال کردم گفتم ماهی 25 تومن 13 گیگ هیچ isp نمیده حالا با این بسته برای من خوب شد
واقعا اینجا جهان سومه مردم تو یک خط یا لاین خودشون نمیتونن رانندگی کنن نمیتونن بیرون بیان به دیگران گیر ندن نمیدونن چجور مملکت خودشون رو از جهان سومی در بیارن اگر این ایرانسل جای دیگری از جهان باشه مردمش میگن بزار ازش استفتده کنیم پول بیشتری در بیاره تا وضعیت انتن دهی کیفیت بیشتر بشه بزار الکی دانلود نکنیم تا پهنای باند کم نیاره ولی افسوس جهان سوم رو به پایین هستم همه زندگی شده لای کشیدن به فکر خودت بودن نمیدونن در دراز مدت برعکس جواب میده و معنی جامعه و کشور همینه افسوس بدتر میشه بهتر نمیشه
اره دیگه تو بعضیوفروما اگه بیش از 500 گیگ بخای تا گیگی 300 350 حساب میکنن.خیلی راحت تر و کم هزینه تر درمیاد
مشکل اینجاس بعضی از اونایی که 99 گیگ دانلود کردن و پولشو دادنبه 195 شکایت کردن و گفتن که چرا بسته ی 99 گیگ رو به اسم نامحدود میدن و باید نامحدودش کنن
این بسته هم اختصاصی عید نبوده ، ایرانسل وقتی شکایت ها رو شنیده گفته دیگی که برای من نجوشه ، توش سر سگ بجوشه و بسته هارو حذف کرده
بین مودم های 4G زیر کدام یک ارزش خرید دارن؟
Huawei E5372 و TP-LINK M7350 و Huawei E5377
(کاری به انلاک یا لاک بودن ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)