تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1168 از 3347 اولاول ... 16866810681118115811641165116611671168116911701171117211781218126816682168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که نزدیکه 500 گیگ دان کردم و اینو میگم تا اونایی که حسودن چششون در بیاد ما که لذت بردیم ایشاالله باز این سرویس رو بزار و با فورجی با سرعت 3 مگ در ثانیه دانلود کنیم
    500 گیگ؟!!
    رفیق این 500 گیگ رو میتونستی با یک دهم هزینه کردن بری آفلاین از بازار تهیه کنی! چه کاریه جانم
    من که نزدیک به 1000 گیگ دانلود کردم درک که برداشته شده
    پیشنهاد می کنم یکی دو مگ هم فرهنگ و نزاکت دانلود کنی خیلی بیشتر به کارت میاد
    Last edited by HardwareMaster; 05-04-2015 at 13:11.

4. 15 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود
    من اصلاً متوجه نمیشم. وقتی یه شرکتی مثل ایرانسل یه تعرفه‌ای میزاره،خب پس همه میرن میخرند و استفاده میکنند دیگه.
    پس این که میفرمایید کمتر بخرید و کمتر دانلود کنید یعنی چه؟
    اتفاقا من فکر میکنم هر چی بیشتر بخرید و بیشتر دانلود کنید، خدمات دهی شرکت به مشکل برمیخوره و زودتر به فکر گسترش خدماتش میفته.
    هر چی باشه اول کاره و هر چی بیشتر کاربرا دانلود کنند بهتره. درآمدش بالا میره و سعی میکنه باظرفیت بالاتری زیربنایی کار کنه.

XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 05-04-2015 at 13:50.

داره خودمونی میشه Ehsan+2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن
    ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخهبدجور ایرانسلو ناک اوت کردین عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره

7. 4 کاربر از Ehsan+2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.

9. 5 کاربر از afshin75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخهبدجور ایرانسلو ناک اوت کردین عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره
    دمت گرم این بسته رو اصلا تاحالا استفاده نکرده بود گفتم پولم حروم شد بسته سه ماه 75 فعال کردم گفتم ماهی 25 تومن 13 گیگ هیچ isp نمیده حالا با این بسته برای من خوب شد
    واقعا اینجا جهان سومه مردم تو یک خط یا لاین خودشون نمیتونن رانندگی کنن نمیتونن بیرون بیان به دیگران گیر ندن نمیدونن چجور مملکت خودشون رو از جهان سومی در بیارن اگر این ایرانسل جای دیگری از جهان باشه مردمش میگن بزار ازش استفتده کنیم پول بیشتری در بیاره تا وضعیت انتن دهی کیفیت بیشتر بشه بزار الکی دانلود نکنیم تا پهنای باند کم نیاره ولی افسوس جهان سوم رو به پایین هستم همه زندگی شده لای کشیدن به فکر خودت بودن نمیدونن در دراز مدت برعکس جواب میده و معنی جامعه و کشور همینه افسوس بدتر میشه بهتر نمیشه

11. 3 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.
    اره دیگه تو بعضیوفروما اگه بیش از 500 گیگ بخای تا گیگی 300 350 حساب میکنن.خیلی راحت تر و کم هزینه تر درمیاد

13. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

گوگولی مگولی پسر خوب یک دلیل بیار که این طرح را بخاطر مصرف زیاد برداشتن؟ رو هوا که نمیشه حرف زد
    اونایی که دانلود کردن نوش جونشون پول دادند چه هزار تومان چه صد هزار تومان طرحی بوده که ایرانسل داده فقط هم برای عید نه 12 ماه سال...
    اما نکته اینجاست چرا یک سری ها همینجوری دارند میسوزند و به اونایی که استفاده کردن توهین میکنند...
    انگار ایرانسل گفته بخاطر مصرف زیاد این طرح حذف شد.
    مشکل اینجاس بعضی از اونایی که 99 گیگ دانلود کردن و پولشو دادن به 195 شکایت کردن و گفتن که چرا بسته ی 99 گیگ رو به اسم نامحدود میدن و باید نامحدودش کنن
    این بسته هم اختصاصی عید نبوده ، ایرانسل وقتی شکایت ها رو شنیده گفته دیگی که برای من نجوشه ، توش سر سگ بجوشه و بسته هارو حذف کرده

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بین مودم های 4G زیر کدام یک ارزش خرید دارن؟

Huawei E5372 و TP-LINK M7350 و Huawei E5377

(کاری به انلاک یا لاک بودن ندارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •