تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1168 از 1849 اولاول ... 1686681068111811581164116511661167116811691170117111721178121812681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

الان مشکل های وب اینه که در روز اینترنت نداره ! الان دیگه دنیای دانلود منیجر نیست که. اپ استورها و آپدیت اپ ها و سیستم عامل ها، بازی های آنلاین، ایمیل، شبکه های اجتماعی موبایلی، مشاهده آنلاین ویدیو و ... هیچ کدوم ربطی به دانلود منیجر ندارن و همگی تک کانکشن هستند و همگی هم اینترنت نه اینترانت. تو های وب همه اینها تعطیله. فشفشه داره ولی چه فایده ؟! تو ساعات فشفشه که اینترنت داغونه ! اینترانت هم که بخوای مصرف کنی میری مثل آدم آسیاتک میگیری از فشفشه چند برابر ارزون تر در میاد.

تازه شبانه هم داغونه. شبی دو و نیم گیگ میشه دان کرد که میشه 75 گیگ در ماه حالا همین 75 گیگ در ماه رو با بسته های شبانه ایرانسل بگیری درمیاد 8 هزار تومن که تازه برای گرفتنش فقط کافیه 8 شب دانلود داشته باشی نه یک ماه. و توی های وب ارزونترین سرویس شبانه دار که بگیری ماهی نزدیک 14 تومن برات آب میخوره. یعنی کاملا ایرانسل به صرفه تر هست.

الان کسی دانلود حجیم داشته باشه ایرانسل شبانه ده گیگ هزار تومنی رو میگیره میشه گیگی صد تومن یا بسته 5 گیگی صبح تا ظهر رو میگیره هزار تومن. هر دو اینها از فشفشه خیلی به صرفه تر هستند.

یعنی الان های وب کلا فقط به درد یک قشر بسیار بسیار محدود میخوره. اون هم قشری که فقط دانلود با دانلود منیجر و کلی کانکشن اون هم از سایت های خارجی (چون برای داخلی ها میره آسیاتک میگیره با قیمت پایین تر) و اون هم در ساعات ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب داشته باشه که اونقدر وقتش ارزشمند باشه که نتونه این دانلود رو به شب یا صبح تا ظهر موکول کنه که از بسته ایرانسل استفاده کنه. که اگر کسی واقعا وقتش انقدر ارزشمند باشه قطعا خودش رو معطل های وب نمیکنه که حالا بیاد با فشفشه ارزون تر دربیاره.

مشکل های وب پهنای باند اینترنته که چند ماهه مشکلش اینه و بهش دست نمیزنه. اینستاگرامشون رو میخوندم واقعا یک دونه هم کامنت رضایت بخش ندارن. به هر حال به ضرر خودشونه تا وقتی سرعت درست نشه من هم فشفشه نمیخرم و فعلا ایرانسل استفاده میکنم که از سرویس پارس آنلاینمم هم سرعتش بهتره

2. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

برای من روی g.dmt هست البته روی adsl2+ هم که میزارم مشکلی ندارم
    در کل این مشکل کندی سرعت شب ها ربطی به نویز و اینا نداره ( خط من همیشه روی 4 مگ هست ) این به خاطر پهنای باند خودشون هست ( اخه تابلو وقتی سرعت تو ساعت شلوغ کم میشه و دوباره از 1 شب که خلوت میشه خوب میشه ، مشکل از چیه )
    نوع پروفایل از کجا می شه دید؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان مشکل های وب اینه که در روز اینترنت نداره ! الان دیگه دنیای دانلود منیجر نیست که. اپ استورها و آپدیت اپ ها و سیستم عامل ها، بازی های آنلاین، ایمیل، شبکه های اجتماعی موبایلی، مشاهده آنلاین ویدیو و ... هیچ کدوم ربطی به دانلود منیجر ندارن و همگی تک کانکشن هستند و همگی هم اینترنت نه اینترانت. تو های وب همه اینها تعطیله. فشفشه داره ولی چه فایده ؟! تو ساعات فشفشه که اینترنت داغونه ! اینترانت هم که بخوای مصرف کنی میری مثل آدم آسیاتک میگیری از فشفشه چند برابر ارزون تر در میاد.

تازه شبانه هم داغونه. شبی دو و نیم گیگ میشه دان کرد که میشه 75 گیگ در ماه حالا همین 75 گیگ در ماه رو با بسته های شبانه ایرانسل بگیری درمیاد 8 هزار تومن که تازه برای گرفتنش فقط کافیه 8 شب دانلود داشته باشی نه یک ماه. و توی های وب ارزونترین سرویس شبانه دار که بگیری ماهی نزدیک 14 تومن برات آب میخوره. یعنی کاملا ایرانسل به صرفه تر هست.

الان کسی دانلود حجیم داشته باشه ایرانسل شبانه ده گیگ هزار تومنی رو میگیره میشه گیگی صد تومن یا بسته 5 گیگی صبح تا ظهر رو میگیره هزار تومن. هر دو اینها از فشفشه خیلی به صرفه تر هستند.

یعنی الان های وب کلا فقط به درد یک قشر بسیار بسیار محدود میخوره. اون هم قشری که فقط دانلود با دانلود منیجر و کلی کانکشن اون هم از سایت های خارجی (چون برای داخلی ها میره آسیاتک میگیره با قیمت پایین تر) و اون هم در ساعات ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب داشته باشه که اونقدر وقتش ارزشمند باشه که نتونه این دانلود رو به شب یا صبح تا ظهر موکول کنه که از بسته ایرانسل استفاده کنه. که اگر کسی واقعا وقتش انقدر ارزشمند باشه قطعا خودش رو معطل های وب نمیکنه که حالا بیاد با فشفشه ارزون تر دربیاره.

مشکل های وب پهنای باند اینترنته که چند ماهه مشکلش اینه و بهش دست نمیزنه. اینستاگرامشون رو میخوندم واقعا یک دونه هم کامنت رضایت بخش ندارن. به هر حال به ضرر خودشونه تا وقتی سرعت درست نشه من هم فشفشه نمیخرم و فعلا ایرانسل استفاده میکنم که از سرویس پارس آنلاینمم هم سرعتش بهتره
    برای دانلودرها فشفشه نقطه قوت های وب است اما برای من و شما که تک کانکشن و پینگ مهمه فشفشه نقطه ضعف های وب. فشفشه در طور 24 ساعت باعث میشه پهنای باند اینطوری درگیر بشه . من چندین ماه هستش نتونستم از ی و ت ی و ب کیفیت 360 ببینم. منم این موضوع گفتم قبلا با 32 کانکشن با دانلود منیجر از یک سایت ایرانی دانلود کردن معیار خوبی واسه امتحان های وب نیست مهم تک کانکشنه که بشه استریم کرد یا اپدیت کرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درود
    این تنظیم را که خودتون نمیتونید انجام بدین باید تماس بگیرید تا پروفایلتون روی این مورد تنظیم کنن -- برای من که روی adsl2+ میگذارن دیسکانکتی خیلی زیاد دارم
    چرا دوست عزیز خود شما هم از تو تنظیمات مودم میتونی روی G.dmt یا adsl2+ تغییر بدی ( البته اینا روی سرعت تاثیری نداره - تاثیرش روی همون نویز هست بیشتر )

نوع پروفایل از کجا می شه دید؟
    معمولا تو صفحه اول مودم نوشته شده
    ----------------------------------------------------

دوستان والا مثلا من خودم دانلودر نیستم ( برای شبی 2 گیگ هم کافیه ) ولی کاربر عادی که هستم ! تو های وب از 5 عصر تا 1 شب سرعت داغون داغون میشه ! والا تلگرام رو هم باز میکنم اون بالا چند ثانیه میزنه کانکتینگ ! بعدم آپدیتینگ ! از بس که سرعت - پینگ و تایم اوت داغون میشه تو اون ساعت ! ( ولی مثلا با پارس انلاین چک میکنم حتی 1 ثانیه هم پیام کانکتینگ و آپدیتینگ تو تلگرام نمیاد ! ) یا حالا تو وبگردی و باز کردن پیج !
    کلا شرکتی که سرعتش تو صبح و شب اینقدر تفاوت داشته باشه مشخصه شرکت داغونیه !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 01-12-2015 at 11:56.

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان نت من وصل شده ولی رو حالت pppoe نمی تونم وصل شم!!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

های‌وب فطعیهایش در تمام ساعات روز و شب زیاد شده!

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

..............
    Last edited by behnam-k; 01-12-2015 at 15:23.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فعلا که خوبه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خوبه ؟ مطمئنی ؟ این فایل ایزو از مایکروسافت رو تست بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    speedtest و testmy کش شدن.

12. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خوبه ؟ مطمئنی ؟ این فایل ایزو از مایکروسافت رو تست بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    speedtest و testmy کش شدن.
    اره نسبتا خوبه با توجه به اینکه سرویس 128 هست
    رفتم خونه چشم حتما یه تست میگیرم
    البته توی شهر ما کلا 1 ماه نیست که های وب اومده پهنای باندش ازاده
    امشب شبانه تست میکنم ببینم چجوریه اگه سرعت اومد روی 16 تغییر سرویس میدم به 1 مگ

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

14. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •