از دیشب تا حالا پاکت لاست در حد تیم ملی
![]()
خدا حافظ مخابرات،خدا حافظ سرعت کم ،خدا حافظ.
برای منم اسمس اومده
مثل اینکه شاتل روی فیبر داره سرویس میده.
خب شما برای گرفتن pocket loss باید جاوا رو رو مرورگرت نصب داشته باشی
این که جاوا نمیخواد
محتوای مخفی: پاکت لاست
امروز مثل اینکه زنگ زدن گفتن طرحتو عوض کن !!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من طرح کمپین دارم من گوشی رو برنداشتم از جزییاتش خبر ندارم :| اما طرحم هنوز تا برج 5 مهلت داره تو سامانه زده برج 12
قضیه چیه؟؟؟
Last edited by Amir 3d; 04-05-2014 at 23:01.
سلام دوستان
نمیدونم این مشکل منه یا بقیه هم این مشکل رو دارند الان چند وقته وقتی وارد بازی آنلاین میشم بعد از ۵ دقیقه دچار قطعی های مکرر میشم به این صورت که هر ۱ دقیقه ۱۰ ثانیه قطع میشم کیس این مشکل رو داره؟
همه این مشکل رو دارند.
مشکل سراسریه.![]()
پست دیروز من حذف شد...
از شاتل برای من اس ام اس اومد که امکان برقراری adsl روی خط شما به شماره 712XXXX برقرار شد. برای اطلاعات بیشتر با 2018 داخلی 1 تماس بگیرید....
چی شده شاتل حالا یاده فیبر نوریا کرده؟ فکر میکنم رابطه مستقیمی با بی کیفیت شدن و کوچ عده زیادی از یوزراش داره!!
منم مشکل داشتم ولی از بس که به این مخابرات بی اعتماد شدم وقتی بهم گفت که مشکل از خودتون من قبول نکردم،ولی دیشب دیدم اسپیلیتر سوکتش شول شده بود.
الآن مشکلی ندارم ولی صبح هر کاری میکردم متصل نمی شد.تا اینکه سیستم خاموش کردم وقتی روشن کردم صفحه آبی اومد و ریست شد.
مشکلم رفع شد.
مگه شاتل چی کار کرده با مشترکینش؟؟؟؟از مخابرات بدتره؟؟؟؟؟
میگن شاتل اوضاش تازگیا خوب نیست چند نفر که شاتل داشتند ازشون پرسیدم دیگه راضی نبودن شبانه هاش خوب نیست
خدا پدر شاتل بیامرزه. مخابرات که روزانه هاش هم خوب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)