تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1168 از 1783 اولاول ... 1686681068111811581164116511661167116811691170117111721178121812681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینجا تاپیک صبانته یا اخلاق در خانواده؟
    دانش خانواده و جمعیته

به دلیل اینکه تعداد پست های این بحث زیاد شد و شاید بعضی از دوستان ناراضی باشن من دیگه در مورد این موضوع پستی نمی دم تا روزی که سرور آقای david-ebi روشن بشه و تست هامون رو طبق شرایط گفته شده انجام بدیم و نتیجش رو بذاریم اینجا

از دوستان هم بابت طولانی شدن بحث عذرخواهی می کنم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بحث منطق مطلقه و بس همین دیشب یهو سرعت شما افتضاح شد تا شب قبلش اینترنت ماهواره ای بود اینترنتت من عکس می ذارم که ببینم دیگه چه بهونه ای داری ولی با توجه به عکسی که گذاشتم دیگه du meter یا هیچ نرم افزار خارجی رو قبول ندارم فقط قسمت networking تسک منیجر خودم هم با du عکس می ذارم هم تسک که بحثی پیش نیاد
    نه داداش شبای افتضاح زیاد داشتم برگرد تقریبا 10 صفحه پیش گفتم که از اول ماه رمضون شب در میون سرعتام افتضاح میشه.پستش موجوده.ولی شبای خوبم سرعتم مجموعا 1.1 مگابایته.بازم به چشم با تسک منیجر واستون میزارم.شما رفع تایم اوت شد از اون لینکه عکسو بفرست تا تو همون ساعتی که حال میکنی با همون لینکایی که حال میکنی و از خودتون هستند 2 دقیقه ای عکس بزارم.(میخواهی عکس خودمو اتاقمم واست بزارم شاید اصلا تو مرکز مخابرات نشسته باشم اونم گفتم 990 مگاپیکسلی.اما نه میدونم شما باحالی و به همون عکسایی که خودت گفتی قانعی باشه ولی دارم عکس یادگاریم بزارم ها )حالا داداش شما اعتماد نداری اون دیگه مشکل من نیست قربونت .بازم بوس.
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 12:38.

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

..................
    Last edited by behnam-k; 18-07-2014 at 12:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

توی DU METER هم باگ پیدا کردم دیگه قابل اعتماد نیست

اینم واسه کسایی که می گفتن خیلی قابل اعتماده!!! تنها برنامه قابل اعتماد همون تسک منیجر ویندوز هست و لاغیر روشش هم اینه که ک ر ی و رو باز کنید و کانکت کنید بعدش دانلود کنید 2 برابر نشون می ده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته net speed monitor دو برابر نشون داد(منکه du meter رو اسم نبردم اما اگه مشکلی هم داره منکه اصلا از du meter استفاده نمیکنم) اما میشه از روی جمع زدن سرعت خود لینکهای دانلود منیجر اگر کسی حقه بازی بخواهد بکند معلوم بشه که داره کلک میزنه.در هر صورت از تسک منیجر استفاده خواهد شد.
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 13:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینجا تاپیک صبانته یا اخلاق در خانواده؟
    اخلاق در خانواده که مجریش تو زرد از آب در اومد داش. نه اینجا بحثه اینه که حتی اگر یقین داشتیم کسی داره به خطا میره یا به قول بعضیا عده ای رو به خطا میبره جفت لقت تو پوزش نریم و بهش تهمت نزنیم و دروغگو با حرفامون قلمدادش نکنیم.بازم به قول بعضیا بحث دلیل و منطقه که میتونیم با احترام بدون اینکه مسخره کنیم طرفو یا متلک بارش کنیم یا تهمتی بهش بزنیم اشتباهشو بهش بگیم با دلیل و منطق و مدرک.والا من اگر باشم و با چنین کسی بر بخورم که با احترام و منطق باهاش صحبت کنم اما اون طرف بدون اینکه توهینی بکنه بازم بر اشتباه خودش پافشاری کنه دیگه قضاوت رو به بروبچ میسپارم تا با خوندن پستهای من و اون طرف خودشون قضاوت کنند و من خودم شخصا دیگه با چنین کسی کاری ندارم.یه چیز دیگه هم مهمه(اینا همه فرهنگهای فروم نشینی است که در لابلای تاپیکای تخصصی بیان میشه منحصر به اینجا هم نیست همه تاپیکهای دنیا بحث اخلاقی هم وسط مباحث فنی اشون دارند)وقتی مشکلی بین دو نفر از بروبچ یک تاپیک پیش میاد عده ای در نقش ریش سفید سعی در سروسامون دادن به اختلافات دارن که عالیست و دمشون گرم اما عده ای هم بدون اینکه بروند از اولین پست جریانات اختلاف دو نفر دعوایی با هم رو بخونن میان نمک رو زخم میپاشن و این وسط به نفع هر کدوم از دو نفر مورد بحث یک چیزی میگن که کلا جریانو بدتر میکنه بدون اینکه کامل جریانو بدونند.سر صبح چند تا از پستای اینگونه از دوستان رو خوندم که البته بسیار محدود بودند تعدادشون که بنده خداها جریانو نمیدونستن اما اضهار نظر کرده بودند.در صورتیکه از مکاتبات توسط پیام خصوصی من و دوست شیرازیمون بی خبر بودند و دلیل ندادن عکسی که ایشون خواسته بودند رو نمیدونستند.منم بهشون حق میدم و هیچ گله ای نیست.حالا ایشالله این دوست ما با رفع تایم اوت شدن لینک دانلودی عکسو میده منم عینا چیزایی رو که میخواهد بهش میدم.بنده حتی برای اینکه سوئ تفاهمی نشه در چند صفحه پیش یک پست گذاشتم فقط مخصوص تشکر از این دوست شیرازی که با هم بحث میکنیم(میتونید در صفحات گذشته ببینید) چون هم چند تا اشتباه منو بهم یاد داد و هم ایشون کلا مشخصه فرد فرهیخته ای است که ما بهش افتخار میکنیم.ایشالله همه دوستان موفق باشند.بوووووووووووس
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 13:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

لینکی که من بهشون دادم ظاهرا سرعتش بهتر بود از بقیه لینک هایی که دانلود می کرد حالا یا به دلیل سرور ایران بودنش بوده یا این که سرور خلوت بوده اما خطشون پتانسیل دانلود بیشتر از این رو هم داره
    دوست عزیز شما از چه سرورهایی برای دانلود استفاده میکنید که کانکشن بیشتر از 9 تا برای idm بده و سرعتش هم خوب باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز شما از چه سرورهایی برای دانلود استفاده میکنید که کانکشن بیشتر از 9 تا برای idm بده و سرعتش هم خوب باشه
    سلام دوست عزیزمن برای دانلود از سرور های اختصاصی خودم استفاده می کنم ولی الان دیگه اکثر سرور ها 9 کانکشن رو اجازه می دن دانلودتون بیشتر چه جور چیزایی هست که بهتون سایت معرفی کنم می تونید پیام خصوصی بدید

8. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فیلم
    انیمیشن
    بازی
    برنامه
    عکس با کیفیت

10. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فیلم انیمیشنبازیبرنامهعکس با کیفیت
    توی پیام خصوصی بهتون جواب می دم اینجا ممکنه مشکل ایجاد بشه به خاطر آدرس سایت ها

12. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

7

نه داداش شبای افتضاح زیاد داشتم برگرد تقریبا 10 صفحه پیش گفتم که از اول ماه رمضون شب در میون سرعتام افتضاح میشه.پستش موجوده.ولی شبای خوبم سرعتم مجموعا 1.1 مگابایته.بازم به چشم با تسک منیجر واستون میزارم.شما رفع تایم اوت شد از اون لینکه عکسو بفرست تا تو همون ساعتی که حال میکنی با همون لینکایی که حال میکنی و از خودتون هستند 2 دقیقه ای عکس بزارم.(میخواهی عکس خودمو اتاقمم واست بزارم شاید اصلا تو مرکز مخابرات نشسته باشم اونم گفتم 990 مگاپیکسلی.اما نه میدونم شما باحالی و به همون عکسایی که خودت گفتی قانعی باشه ولی دارم عکس یادگاریم بزارم ها )حالا داداش شما اعتماد نداری اون دیگه مشکل من نیست قربونت .بازم بوس.
    لطفا این بحث رو همین جا تموم کنید هدف ما از پست گذاشتن در اینجا اطلاع از سرعت شبانه هستش نه کل کل گذاشتن

14. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •