تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1168 از 1291 اولاول ... 168668106811181158116411651166116711681169117011711172117812181268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان الان سرعت دانلود چقدره واسه سرویس های نامحدود من تهران هستم ؟ پینگ رو هم لطف کنید بگید

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من بیشتر تعرفه ها رو داشتم .256 حجمی و نامحدود اپلودش روی 128 هست ولی طرح مصرف ازاد آپلود و دانلود هر دو روی 256 هستن.کلا طرح مصرف ازاد اپلود و دانلودش یکیه 128 هم مصرف ازادش اپلود رو روی 128 گذاشته ولی اونایی که حجم مشخص دارن اپلودشون همونیه که توی سایتش زده
    آقا دستت درد نکنه جواب دادی ، پس آپلود تعرفه 256 دوبرابر 128 هست مثل چیزی که خود سایتش زده .

دوستانی که قبلا طرح خانگی داشتن و بعد به شرکتی تغییر دادند لطفا راهنمائیم کنن :
    میخوام بدونم مرحله به مرحله چکار کردین و آیا کسی بوده که از طریق نمایندگی های ایرانسل اینکارو کرده باشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

کسی نیست در این مورد راهنمائی کنه ؟
    میخوام بدونم مرحله به مرحله چکار کردین و آیا کسی بوده که از طریق نمایندگی های ایرانسل اینکارو کرده باشه ؟

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کسی نیست در این مورد راهنمائی کنه ؟
    یه نامه از اداره که توش کار میکنی یا گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه یا پروانه کسب رو اسکن کن بفرست ببر نمایندگی برات فکس کنن یا خودت ایمیل کن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم دو سال پیش ایمیل کردم . چون با نمایندگی دعوام شد . فایل ضمینه ایمیل کن و تو موضوع بنویس نامه ارتقا سرعت و توضیح بده .

5. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یه نامه از اداره که توش کار میکنی یا گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه یا پروانه کسب رو اسکن کن بفرست ببر نمایندگی برات فکس کنن یا خودت ایمیل کن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم دو سال پیش ایمیل کردم . چون با نمایندگی دعوام شد . فایل ضمینه ایمیل کن و تو موضوع بنویس نامه ارتقا سرعت و توضیح بده .
    سلام
    داداش اولا دستت درد نکنه و دمت گرم که جوابمو میدی
    من خودم هیچ مدرکی ندارم ، یکی از نمایندگی ها اینکارو واسم کرده ولی بعد از گذشت 5 روز هنوز طرح من خانگی هست و به شرکتی تغییر نکرده ، خود اون نمایندگی به من گفت 48 تا 72 ساعت بعد درست میشه ولی هنوز اتفاقی نیفتاده ! الانم دسترسی ندارم بهش ببینم چرا درست نشده و از طرفی هم به کار اون نمایندگی اعتماد دارم ، 5 روز دیگه هم طرحم تموم میشه موندم چکار کنم !

لازم نیست من کار خاص دیگه ای بکنم ؟ مثلا زنگ بزنم به ایرانسل ؟ یا اینکه پول داخل حساب کاربریم باشه ؟ یا کار دیگه ای ؟

شما بعد از ارسال اون مدارک ، کار خاص دیگه ای نکردی ؟ اتوماتیک درست شد بعدش ؟!

ممنون که جوابمو میدی عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان که ایرانسل مجوز 3G و بالاتزو داره ِ آیا به نظرتون ممکنه قابلیت HSDPA روی وایمکس فعال کنه که در حین حرکت قطع نشه ؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه جواب دادی ، پس آپلود تعرفه 256 دوبرابر 128 هست مثل چیزی که خود سایتش زده .

خواهش میکنم داداش وظیفم بود .بله اپلود و دانلود دقیقا همونیه که توی سایتش زده ولی طرح مصرف ازاد اپلودشون با دانلودشون برابر هست یعنی تا 4 ماه پیش که اینطور بوده شاید الان تغییر داده باشه چون مودمم رو فروختم و دیگه در جریانش نیستم.من وقتی خواستم تغییر کاربری بدم اول مدرک رو برای ایرانسل ایمیل کردم وبعد که تماس گرفتم و بهم گفتن مدرک ثبت شده به اپراتور گفتم فلان تعرفه رو میخام مثلا 512 دو گیگ بعد اون درخواستش رو توی سیستم ثبت کرد و بعد از پایان دوره که سرویسم تموم شد جدیده یعنی همون 512 فعال شد و کاربریم هم شد شرکتی و تمام تعرفه های بالای 128 برام توی لیست اومدن .شما اول باید یک تعرفه انتخاب کنی تا تغییر کاربری بدن .اینطور نیست که روی تعرفه ی خودت شرکتی بشه بعد شما هر تعرفه ای خواستی انتخاب کنی .شرکتی کردن همراه با انتخاب یک تعرفه هست که فرقی نمیکنه چی باشه فقط چون قراره یک ماه ازش استفاده کنی بهتره بالای 128 انتخاب کنی و از ماههای بعدش هر چی خواستی میتونی از تو لیست انتخاب کنی.اما شاید از طریق نمایندگی کارت سریعتر انجام بشه .

9. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    داداش اولا دستت درد نکنه و دمت گرم که جوابمو میدی
    من خودم هیچ مدرکی ندارم ، یکی از نمایندگی ها اینکارو واسم کرده ولی بعد از گذشت 5 روز هنوز طرح من خانگی هست و به شرکتی تغییر نکرده ، خود اون نمایندگی به من گفت 48 تا 72 ساعت بعد درست میشه ولی هنوز اتفاقی نیفتاده ! الانم دسترسی ندارم بهش ببینم چرا درست نشده و از طرفی هم به کار اون نمایندگی اعتماد دارم ، 5 روز دیگه هم طرحم تموم میشه موندم چکار کنم !

لازم نیست من کار خاص دیگه ای بکنم ؟ مثلا زنگ بزنم به ایرانسل ؟ یا اینکه پول داخل حساب کاربریم باشه ؟ یا کار دیگه ای ؟

شما بعد از ارسال اون مدارک ، کار خاص دیگه ای نکردی ؟ اتوماتیک درست شد بعدش ؟!

ممنون که جوابمو میدی عزیز
    تو الان این نامه شرکتی ثبت میشه. دو روز قبل از پایان تعرفت برو تو ecare تو قسمت تغییر تعرفه و تعرفه ای رو که میخوای ثبت کن. آره باید پول کافی اندازه اون تعرفت اون روز تو حسابت باشه. با اپراتورم تماس بگیر بگو ببین نامه رسیده دستش!

11. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان که ایرانسل مجوز 3G و بالاتزو داره ِ آیا به نظرتون ممکنه قابلیت HSDPA روی وایمکس فعال کنه که در حین حرکت قطع نشه ؟
    منم این سوال رو دارم! بشه خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تو الان این نامه شرکتی ثبت میشه. دو روز قبل از پایان تعرفت برو تو ecare تو قسمت تغییر تعرفه و تعرفه ای رو که میخوای ثبت کن. آره باید پول کافی اندازه اون تعرفت اون روز تو حسابت باشه. با اپراتورم تماس بگیر بگو ببین نامه رسیده دستش!
    از شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمال تشکر رو دارم
    مشکل اینه که در قسمت تغییر تعرفه الان فقط 128 رو دارم ، پس چه طوری ببرمش روی 256 ؟
    مشکل دیگه اینکه نمیدونم اون نمایندگی چه جور نامه ای فرستاده ! میترسم زنگ بزنم سوال کنن بعد من نمیدونم چی بگم ! لو برم !

14. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •