تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1168 از 2365 اولاول ... 16866810681118115811641165116611671168116911701171117211781218126816682168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون .حقیقتش دنبال یه پخش واسه 405 میگردم .این تصویریها چشم رو گرفته .گفتم از این 1DIN ها بگیرم بعدا مونیتور عقب اضافه کنم . البته دوست ندارم بدرد بخور نباشه و خرابیش زیاد باشه
    دومدل پیدا کردم :

KENWOOD KIV-BT901
    PIONEER DVH-855AVBT

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدومشون بهتره ؟قیمت هر دوشون ظاهرا نزدیک همه ؟اون کنوود که قیمت دادین کجا میشه خرید ؟

دیگه اگه با تصویری به نتیجه نرسم گزینه دومم 8019 است.درضمن امپ هم نمیبندم فقط پخش با 4تا اسپیکر
    خواهش می کنم مهدی جان
    بنظر هر دو در یک رده هستند
    اما با توجه به اینکه که پنل پایونیر قابل جدا شدنه از این نظر برتری داره
    توپخونه هم نمایندگی داره و هم خیلی از فروشگاه ها پخش هاشو می فروشن. نمایندگی مرکزیش هم فکر می کنم در فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنی.

2. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون . از یه نفر پرسیدم گفت اگه بعدا بخواهی سیستم ببندی با PIONEER DVH-855AVBT مشکل داری خوب جواب نمیده . بنظرتون درست میگه ؟
    یه چیز دیگه من کاتالوگ هر دو رو خوندم اما متوجه نشدم اون پایونیر موقع اتصال به موبایل میزان باطری و آنتن رو نشون میده یا نه ؟
    Last edited by mehdi_ghp; 29-07-2013 at 12:06.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون . از یه نفر پرسیدم گفت اگه بدن بخواهی سیستم ببندی با PIONEER DVH-855AVBT مشکل داری خوب جواب نمیده . بنظرتون درست میگه ؟
    یه چیز دیگه من کاتالوگ هر دو رو خوندم اما متوجه نشدم اون پایونیر موقع اتصال به موبایل میزان باطری و آنتن رو نشون میده یا نه ؟

خوب شد گفتی، شما فرمودین آمپ نمیخام بنده به خروجی هاشون توجه نکرده، شرمنده.
    درسته، واسه سیستم بستن کنود بهتره، بخاطر اینکه پایونیر دو جفت خروجی RCA داره ولی کنود 3 جفت خروجی داره،
    تا کجاها رفتی مهدی جان!!! کاتالوگ !!! تبارک ا... به این همت
    معمولا این خاصیت رو دارن ، از نمایندگی بپرس ما رو هم روشن کن منم اطلاع ندارم
    Last edited by pahama1; 29-07-2013 at 12:02.

5. 7 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مصطفي جان.
    من صداي اين سري رو نشنيدم.ممكنه صداي خوبي بگيري.ظاهرا DAC ش 24 هست كه نكته مثبتي هست. ولي فكر كنم Pre Out ش 2 ولت باشه.اگر هاي ولت باشه به نظرم ميتوني.
    اتفاقآ RCA Pre Outs ش 2 ولته.پس نمیشه؟باید حتمآ هدیونیت HiVolt بگیرم؟
    ارزان ترین هدیونیت پاوونیر که های ولت باشه و تو بازار هم بشه پیداش کرد چه مدلیه؟
    Last edited by mostafa_360; 29-07-2013 at 13:07.

7. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    امیر جان کامل خدمتتون فرمودن.فقط حتما کامپوننتها رو از یک برند بگیر تا صدا یکدست بشه.
    در مورد استفاده از کامپوننت همون 2WAY پاسخگو هست.اما اگر پخشتون توانائی Network داشت و جنابعالی نیز قدرت خرید کامپوننت 3Way و آملیفایرهای جداگانه برای ووفرها،میدرنج ها و تیوترها و در نهایت ساب ووفر رو دارید مسلما شبکه بستن کیفیت رو بسیار بالا تر از حالت استاندارد میکنه.
    الان اون سیستمی که مد نظره منه بهش 3way میگن؟(استیج جلو + عقب + ساب)
    اگه آره پس چرا باید 2way بردارم؟
    اصلا از نظر تعداد اجزاء کامپ ،2way و 3way فرق میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...
    من یه سیستم میخام ببندم روی پژو پارس سال .. نمیخام چیز شاخی باشه اما نسبت به هزینه ای که میکنم ارزشش رو داشته باشه...
    یه جفت 6975 از قدیم دارم. به توصیه اقا حمید یه امپ 5500 گرفتم اما هنوز نبستم چون پخش ندارم. از بیس قوی خوشم میاد اما نمیخام ساب ببندم چون ظاهرا 6975 بیس قویی داره درسته؟
    در مورد پخش اکثر دوستان مثل این که با 8019 موافقن میخاستم اینو بگیرم. که امروز دیدم یکی از دوستان 901bt V رو گفتن ... راستش خوشم اومد چون قابلیت وصل شدن به سنسور دنده عقب هم داره. خاستم نظر شما رو در موردش بدونم.. ایا ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه؟ و ایا در حد همون 8019 کیفیت داره؟؟؟ و این که برا وصل شدن به پخش باید سنور ها رو بردارم دوربین بزارم؟ صدایی که خود سنسورا میدن قط میشه یا اونم هست؟
    ببخشید سوالا زیاد شد.
    مـــمنـــــــوون از کمک همه شما عزیزان گــــــــــــل

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

حدود 650 مهدی جان
    مشخصاتش که همه خوبن باید پخش خوبی باشه، فقط گویا پنلش جدا نمیشه وثابته، اینم دوستان نظر بدن که مطمئن شیم

3" Full Colour TFT Monitor
    Rear View Camera Input
    Built-In Bluetooth Hands-Free
    USB Connectivity for iPhone and iPod
    Sirius Satellite Radio Ready
    Rear USB and AUX Input

تنها مشکلش همینه متاستفانه

11. 3 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من وقتی صدا رو زیاد میکنم عدده رویه خازنم به 11.8 یا 11.6 هم میرسه میترسم gain ساب رو بیشتر کنم....

وقتی باس میده ساعته ماشین مثلا کم نور میشه .... ماشینم هم 206 هست ... 2 تا خازن 1.5 و 2.5 هم دارم ...

حالا مشکل از چیه یا اصلا مشکلی هست ... ؟ چی میشه اگر زیره 12 برسه...
    Last edited by rroohhaamm; 29-07-2013 at 14:14.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام، بله کامپ یک نوع اسپیکر هست ، اما اسپیکری که از چند قطه مجزا ساخته شده و تفکیک صدای بیشتری داره
    در اسپیکر های معمولی قطعات اسپیکر بصورت متحد و با هم طراحی و ساخته میشن، اما در کامپ ها این قطعات به تفکیک طراحی و ساخته میشن
    ساده ترین کامپ ها از سه قطعه تشکیل شدن، میدرنج ، تیوتر و کراس،
    کراس وظیفه کات کردن و تفکیک فرکانس ها و ارسال اون ها را به میدرنج و تیوتر برعهده داره
    تیوتر و میدرنج هم وظیفه پخش فرکانس هایی رو دارند که براشون تعریف و در نظر گرفته شده

با توجه به اینکه اکثر کامپ ها توان های بالای 30 وات دارند وجود آمپ برای درایو شدن اون ها ضرروریه.
    من نمیخوام آمپلی نصب کنم.
    یه پخش با کیفیت و بهترین اسپیکرها. آیا با خرید همین دو مورد، کیفیت صدا در حد ماشینهایی مثل کرولا 209-ماکسیما- مگان- سوناتا میشه ؟
    برای خرید این دو محدودیت بودجه وجود نداره اما ارزش قیمتش رو داشته باشه
    ماشینم کرولا 97 است
    Last edited by Highbury; 29-07-2013 at 14:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...
    من یه سیستم میخام ببندم روی پژو پارس سال .. نمیخام چیز شاخی باشه اما نسبت به هزینه ای که میکنم ارزشش رو داشته باشه...
    یه جفت 6975 از قدیم دارم. به توصیه اقا حمید یه امپ 5500 گرفتم اما هنوز نبستم چون پخش ندارم. از بیس قوی خوشم میاد اما نمیخام ساب ببندم چون ظاهرا 6975 بیس قویی داره درسته؟
    در مورد پخش اکثر دوستان مثل این که با 8019 موافقن میخاستم اینو بگیرم. که امروز دیدم یکی از دوستان 901bt V رو گفتن ... راستش خوشم اومد چون قابلیت وصل شدن به سنسور دنده عقب هم داره. خاستم نظر شما رو در موردش بدونم.. ایا ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه؟ و ایا در حد همون 8019 کیفیت داره؟؟؟ و این که برا وصل شدن به پخش باید سنور ها رو بردارم دوربین بزارم؟ صدایی که خود سنسورا میدن قط میشه یا اونم هست؟
    ببخشید سوالا زیاد شد.
    مـــمنـــــــوون از کمک همه شما عزیزان گــــــــــــل
    سلام .
    شما برا بستن دوربین به اون سنسورها کاری نداری .اونا اولتراسونیکه و براساس فاصله تا مانع کارمیکنه .فاصله ماشین تا مانع از یه حدی کمتر میشه بوق میزنه یه نوع بازاریش هم هست که عدد فاصله هم میندازه .اما دوربین تصویر پشت سر رو تو lcd پخش یا lcd جدا نشون میده .پس بهم ربطی ندارن .باهم که باشن بهتر .میشن مکمل .
    پس شما حتما یه دوربین هم میخواهی .زمانی که دنده عقب میزنی خودکار دوربین روشن میشه و پخش هم روشن میشه تصویر رو نشون میده .

15. 4 کاربر از mehdi_ghp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •