تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1168 از 2014 اولاول ... 1686681068111811581164116511661167116811691170117111721178121812681668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,671 به 11,680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته بازیسازی توی دفاع با بازیسازی توی هافبک کاملا فرق داره چون مدافع باید پاس صحیح به هافبک تیم بده ( کل بازیسازی از دفاع یعنی همین) و هافبک هم وظیفه تغذیه مهاجم ( ها ) رو داره. این کار خیلی ساده ای هستش که دفاع نزنه زیرش و پاس کوتاه یا بلند صحیح به هافبک بده.
    جالب بود و کلی استفاده کردیم ممنون معنای بازی سازی را هم فهمیدیم

خیلی باحال بود بابا بی خیال نظرات چراغ پور

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و صباي قم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باز هم سيروس ! تو نظر دادي اينجا

آقاي چراغپور شما که عشق اس اسي برو تو اون تاپيک اشتباهي اومدي

اين دفاعي که تو ازش صحبت کردي يا اصلا نديدي بازيشون رو يا ....

خودشون گفتن با اينکه آمار گلشون خيلي بحث داره ولي باز هم تو ميگي ...

خيلي جالبه
    تا تيم ميبازه سر و کلت پيدا ميشه

آخه استاد کانال هاي دفاعي شما هم مث پيوس و ... فقط بلدين تو مواقع گرفتن نتيجه بد بياين و يه سري حرفاي کليشه اي بزنين و ..
    1- جواب صحبتهای قبلیت رو توی ص 895 همین تاپیک دادم که یک قسمتش به لطف مدیران del شد.
    2- من سیروس نیستم . اگر چشمهات مشکل داره که سایروکو رو سیروس میخونه پیشنهاد میکنم برو یه دوره کلاس alphabet .
    3- اینکه من کجانظر بدم فقط به خودم و مدیریت مربوطه . در ضمن روی صحبت من با شما نبود .
    4- تیم امروز نباخت بلکه مساوی کرد. پس مغلطه کردی.
    5- من به چیزی تعصب ندارم که وقتی پرسپولیس بطور مداوم بد نتیجه بگیره حمایت بیجا کنم . فعلا هم که مربی پروازی و بین المللی محبوب شما مونده تو کارش.
    6- من واقعا دلم میسوزه که تیم قلعه نویی سنتی با اون سیستم منسوخ شده بیشتر از پرسپولیس روی زمین بازی میکنه و پرسپولیس بین المللی قطبی وقتی عقب میفته میره تو کار بازی مستقیم. ( همون علی اصغری سابق)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز تلويزيونت بازي ملوان رو نشون ميداد که احيانا

تيم مورد علاقتون بزن زيرش نبود که
    استقلال تیم مورد علاقه من نیست هرچند که اگه بزن زیرش هم بازی کنه باز نمیشه ازش ایرادی گرفت چون سیستم و مربیش کاملا سنتی هستند . من استناد میکنم به VCD مردان پرسپولیس که قطبی توی رختکن بازی مقابل پگاه ( همونجا که عصبانی شد و با کف دست کوبید به وایت برد) میگه کاری که ما میکنیم اینه که توپا رو میبریم گوش برای شیث و پژمان و اونا بلند میکشن روی دروازه . این اسمش بازی مستقیمه ( همون علی اصغری سابق ) یا فوتبال بین المللی ؟؟؟

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

حقیقی (3) باقری ها (4) سپهر حیدری (3) محمد (3) نوری (3) مجتبی شیری (4) مازیار زارع (3) باقری (2) علی نیکبخت (5) کریمی (4) پترویچ (3) منصوری (2) خیرخواه (2) دی کارمو (1)

کادر فنی (2) داور (3)

بهترین بازیکن -> نیکبخت
    بد ترین بازیکن -> دی کارمو

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تشويق‌هاي مكرر از سوي هواداران در ورزشگاه آزادي به همراه افشين پيرواني دور افتخار زد.
    * حدود 50 هوادار تيم فوتبال صبا با در دست داشتن پرچم‌هاي آبي از طبقه دوم ورزشگاه آزادي تيم خود را تشويق كردند.
    * پرويز ابوطالب از پيشكسوتان فوتبال در جايگاه خبرنگاران حضور پيدا كرد.
    * همسر افشين قطبي كه در جايگاه خبرنگاران قصد گرفتن عكس يادبود داشت توسط مسئولان از اين كار منع شد كه موجب ناراحتي وي شد.
    * عليرضا نيكبخت واحدي و شيث رضايي در كنار يكديگر پس از تشويق شديد هواداران به سمت آنها رفتند.
    Last edited by MoJtaBa.R; 07-11-2008 at 00:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مسابقه بعدی:

پیکان قزوین - پرسپولیس
    پنجشنبه 02/09/87 ساعت 14:15
    مکان : ورزشگاه رجایی قزوین

آخرین نتیجه : پیکان 1 - پرسپولیس 2

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي پس از تساوي مقابل صبا باتري در جمعخبرنگاران عنوان كرد:‌ امروز يكي از ضعيف‌ترين بازي‌هاي خود را به نمايشگذاشتيم. به هيچ عنوان كادر فني و مديريت را نمي‌توان مقصر اصلي دانست؛بلكه در باخت‌ها همه بايد شريك باشند.
    وي افزود: در اين فصل، خوب تمرين مي‌كنيم و وظايف بازيكنان را بهآنها گوشزد مي‌كنيم؛ اما بعضي اوقات اين مسئله را به خوبي رعايت نمي‌كنند. چون ستاره زياد داريم؛ اما كارگر خوب نداريم
    <STRONG>.
    وي عنوان كرد: به صبا باتري تبريگ مي‌گويم. آنطور كه بد بازي كرديم،آنها مقابل ما بسيار منطقي و با تمركز به ميدان آمدند. همانطور كه تصورمي‌كردم، يك روز سخت را برابر آنها داشتيم. روي بازيكنان و كادر فني فشارزيادي بود. اين باعث شد تمام عوامل پرسپوليس، مخصوصاً در دقايق آخر،احساسي عمل كنند. خودمان را گم كرديم و شانس آورديم كه پس از نتيجه 2 بر 2، توپ بياتي‌نيا به تير دروازه خورد تا اين بازي را از دست ندهيم. <SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با دفاع از عملکرد افشین قطبی تاکید کرد به همراه این مربی به فعالیت خود در جمع سرخپوشان ادامه خواهد داد.
    داریوش مصطفوی در واکنش به شعارهای هواداران تیم
    فوتبال پرسپولیس که در پایان بازی این تیم مقابل صباباتری خواهان جدایی ویاز جمع سرخپوشان شده بودند، گفت: هم من در پرسپولیس می مانم و هم افشینقطبی. هر دو ما با قدرت به کار خود در این تیم ادامه خواهیم داد.
    وی با اشاره به شعارهای حمایتی هواداران پرسپولیس از
    حبیب کاشانی گفت: کاشانی استاد من است و برای او احترام ویژه‌ای قائلم اماباید بگویم برخی از هواداران پرسپولیس برای دادن شعارهای خود از بعضیدوستان خط می گیرند.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: در فوتبال ما پشت پرده‌های هست که در حال حاضر نمی توانم از آنها چیزی بگویم
    <SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">.ا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس :افشین قطبی از بازی این تیم مقابل صباباتری قم به عنوان یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های سرخپوشان در فصل جاری لیگ برتر یاد کرد.
    افشین قطبی پس از تساوی 2 بر2 تیمش مقابل صباباتری قم
    با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادیافزود: این یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های پرسپولیس بود. ما با وجود داشتنتمامی ستاره‌های خود نتوانستیم بازی قابل قبولی را به نمایش بگذاریم وپیروزی را با تساوی عوض کردیم.
    وی در خصوص اعتراض هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در
    پایان دیدار این تیم مقابل صباباتری گفت: پرسپولیس باشگاهی بزرگ باهواداران بسیار است. هواداران پرشمار پرسپولیس از این تیم و مدیریت باشگاهانتظارات زیادی دارند و همیشه دوست دارند تیم‌شان پیروز باشد. من به آنهاحق می دهم که از عملکرد تیم محبوب‌شان گلایه داشته باشند<SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •