سایت لازم ندارید ! توی PSN هست همش .
ولی میتونید از این سایتها استفاده کنید :
ign.com
gamespot.com
gametrailers.com
سایت لازم ندارید ! توی PSN هست همش .
ولی میتونید از این سایتها استفاده کنید :
ign.com
gamespot.com
gametrailers.com
فکر کنم مشکل شما از زیرنویس هست نه شوتایم این راه حل رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه
1. فایل srt را با word باز کن
2. پنجره ای ظاهر میشود که از شما میخواد Encoding را تعیین کنید که باید Arabic Windows را انتخاب و ok کن
3. تمام آن را کپی کرده و به Notepad انتقال دهید و بعد با فرمت utf-8 ذخیره کن
4. پسوند فایل رو از txt به srt تغییر بده
5. اسم فایل srt رو همنام با اسم فیلم کن
در مورد ورژن هم آخرین ورژن 3.2 هست از اینجا بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M.T.7; 25-03-2012 at 19:53.
سلام به دوستان،عیدتون مبارک!
یکی از دوستام Move خریده حالا میگه توی همه ی بازی ها خوبه ولی توی Killzone خیلی سریع تفنگ بالا و پایین میره یعنی وسط صفحه جا نمیگیره!مشکلش چیه؟
برای هارد اکسترنال باید چی کار کنم تا به Ps3 بخوره؟فردا میخوام برم بخرم.به نظرتون 500 خوبه یا 750؟
اگر خیلی سریع بالا پایین میره به خاطر اینه که موو اش کالیبره نیست یا خیلی زیاد به دوربین نزدیک میشه .
دوستان میخوام بگم یکی از دبی یه ps3 برام بیاره ، ورژن خاصی رو باید بگیرم که کپی بشه؟
اگه کپی نمیشه یه ایکس باکس بگم بیاره ، راستی گمرک چقد میشه اصلا میارزه؟ اگه نمیارزه از همینجا خودم بگیرم؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.منplaystion 3 60GIG دارم کبی خور شده version 3.50 .pakage 3.55 هم تازه اضافه کردم بازیهای assasins creed 3,uncharted 3,LA noir را اجرا نمیکنه.صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد.لطفا کمک!!
کمک نداره عزیز من امری کاملا طبیعیست
شما ورژن کنسولت 3.55 که هیچکدوم از بازی های جدید رو اجرا نمیکنه. کنسولت رو ببر یه جایی برات ورژن جدید -- رو بریزن راه دیگه هم اگه بخای خودت بکنی خرجش بالاست ببر همون بیرون برات درستش میکنن.
به همین سادگی![]()
بازی های La noire و Uncharted رو میتونید اجرا کنید.این بازی ها پچشون اومده بیرون.مولتی من شما جدید هست؟
شنیدم LA Noire نسخه کپیش اذیت میکنه. میگن هنگ میکنه. راست میگن؟
خیر،LA Noire به راحتی اجرا میشه و تا آخر بازی هم هیچ هنگی نداره....................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)