این سنسور حرکتی تا جایی که یادم هست فقط برای مدل 1000 ساخته شد و بازی های زیادی هم براش منتشر نشد
این سنسور حرکتی تا جایی که یادم هست فقط برای مدل 1000 ساخته شد و بازی های زیادی هم براش منتشر نشد
دوستان من شنيدم psp3000 سري مختلفي داره مثلا 30001 تا 3004 فرقش باهم چيه کدوم بهتره
يک سوال ديگه که الان برام پيش اومد اين دستگاهي که تو پست قبلي عکس رو زده بوديد که باهاش ميشه امواج تلوزيون رو
دريافت کرد تو ايران اومده اگه اومده قيمتش رو بگيد
تا اونجایی که می دونم اصلا تو ایران کار نمی کنهيک سوال ديگه که الان برام پيش اومد اين دستگاهي که تو پست قبلي عکس رو زده بوديد که باهاش ميشه امواج تلوزيون رو
دريافت کرد تو ايران اومده اگه اومده قيمتش رو بگيد
حالا نمی دونم جدیدا اتفاقی افتاده که کار کنه یا نه
سلام
اقا من دیروز psp قاطی کرده روشن نمیشه و باید شارژرش بهش وصل باشه شارژر هم که بهش وصل باشه بعد 5 دقیقه خاموش میشه دیگه هم روشن نمیشهکسی نمیدونه مشکل از چیشه؟
شاید قسمتی که باتری به دستگاه وصل میشه اتصالی داره یا همچین چیزیسلام
اقا من دیروز psp قاطی کرده روشن نمیشه و باید شارژرش بهش وصل باشه شارژر هم که بهش وصل باشه بعد 5 دقیقه خاموش میشه دیگه هم روشن نمیشهکسی نمیدونه مشکل از چیشه؟
کسي جواب نميده
سلام
پی اس پی 3000 من که کپی خور شده 5.03 m33 mhu بود کپیش پریده و حالا چند سوال:
1.در حال حاضر از بین mhu و جن سی کدوم بهتره برای نصب-با در نظر گرفتن همه جوانب و در نظر گرفتن اینکه اجرای بازیهای جدید را اگر بخواهیم فاکتور بگیریم!؟
2.برای نصب جن سی آیا طی مراحل gen-a , gen-b ضروری است یا مستقیما بعد اجرای چیکن هن میشه به جن سی ارتقا داد؟آخرین و پایدارترین ورژن جن سی کدوم هست؟
3.نصب دستی و یا نصب بوسیله آموزش این تاپیک یعنی با لودر تفاوتی دارند؟حسی میگه با لودر امکان خطر بیشتر از نصب دستی هست؟حس غلطی هست آیا؟
4.سیستم سافت ور 5.03 هست در حال حاضر و دستگاه 3000 ،بهترین روش را کدوم روش میدونید در نهایت.
ممنونم
یکی جواب منو بده please
دوستان من امروز بازی PES 2010 را تو دستگاه کپی کردم ولی موقع اجرا ارور 80020148 میدهد... اشکال از چیست؟
3.90 :Model: PSP Slim ** Firmware
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)