دوستان کسی میدنه قیمت خط تلفن ثابت چنده؟
میخوام یک خط جدید بخرم تا بتونم واسه وب گردی جداگونه ازش استفاده کنم
دوستان کسی میدنه قیمت خط تلفن ثابت چنده؟
میخوام یک خط جدید بخرم تا بتونم واسه وب گردی جداگونه ازش استفاده کنم
دوستان برا شما پینگ داغونه آمل مرکز نبوت الان سه روزه پینگ افتضاح هست مخصوصا شبها
55 تومنه عزیز
کسی میدونه چطور باید شکایت کنم از مخابرات؟
الان یک هفته شده که اکانتم اینطوری شده حجم 0 گیگابایت سرویس نامحدود!!! اصلا چرا حجم میزنن برا سرویس نامحدود!
تو پنل دوبار پیام گذاشتم گفتن گزارش خرابی ارسال شد :| سومین بار که گفتم شکایت میکنم گفتن :
با سلام و احترام.گزارش کندی سرعت سرویس شما ارسال شد و حتما شنبه با تهران برای مشکل سرویس شما هما هنگی های لازم انجام می شود.با تشکر(کی گفت کنده سرعت اصلا!!!؟)
پشتیبانی محلی هم زنگ میزنم فقط میگن داریم پیگیری میکنیم حالم از این ادمای ک گشاد بهم میخوره واقعا
چطور اینقدر دان کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه یا باگ داده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .در ضمن همراه شکایت قسمت پیوست یه عکس هم بزار از موقعی که سرویس فعال شد تا الان که قسمت ریز مصرف مشخص باشه
هاردت پاره نشد؟؟؟؟مودمت سالمه؟؟؟یک نگاه به کابل تلفن خونتون بنداز ببین ذوب نشده)))))
اینترنت به این می گن،ساعت 9:30 شب،تست از سرور داخلی و خارجی یکسانمازندران موچکریم
![]()
شما ها هم حالتون خوشه ها :| مگه سرعت دانلودی که میدن چند هست که بتونم طی 7-8 روز 900 گیگ دانلود کنممشکل از سیستمشونه چند صفحه قبل عزیزانی همین مشکل رو داشتن اگه راه حل پیدا کردن به منم اطلاع بدن
چون من همه جور پیگیری کردم غیر شکایت
سلام
چرا سرعت وب گردی اینطوری شده؟
مال شما هم سرعت لود پیج ها پایینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)