تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1167 از 1849 اولاول ... 1676671067111711571163116411651166116711681169117011711177121712671667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,661 به 11,670 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درود
    قبلا صبح ها زنگ میزدم میگفتن همون موقع که مشکل داری زنگ بزن
    -----------------
    مثلا وقتی اکانتم تموم میشد توی سایت های وب نمیتونستم برم که زنگ زدم دو بار مودم را خاموش و روشن کرد که این مشکل حل شد
    -------------
    برای شب ها هم بهشون زنگ زدم گفتم الان مشکلم کمی سرعت هست که برام تیک برای چک کردن تو مخابرات گذاشت که بعد از چک کردن سرعت داناود از 670 به 750 رسید
    ---
    یک مشکل اصلی که هنوز من دارم نویز خطم هست که میگن تو مخابرات 28 هست اما تو کافوی سر کوچه 6 هست که به سیمکشی جدا تا پشت مودم هم 6 برام باقی مانده
    اما پرو فایل منو روی adsl _g.dmt.bis گذاشته که بهنر شد
    --------------------
    برای شما پروفایلتون روی چی هست ؟؟؟
    خط من روی adsl 2 جواب نمیده
    برای من روی g.dmt هست البته روی adsl2+ هم که میزارم مشکلی ندارم
    در کل این مشکل کندی سرعت شب ها ربطی به نویز و اینا نداره ( خط من همیشه روی 4 مگ هست ) این به خاطر پهنای باند خودشون هست ( اخه تابلو وقتی سرعت تو ساعت شلوغ کم میشه و دوباره از 1 شب که خلوت میشه خوب میشه ، مشکل از چیه )

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

از ساعت ۳ بعد از ظهر افتضاح تا ۱ شب، های وب به نظرم در حال حاظر بدترین سرویس دهنده ایرانه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

منم شدیدا تایم اوت دارم صفحات هم درست لود نمیشه واسم فقط فشفشه باعث میشه بمونم اینجا چون میزان مصرفم بالاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در کل این مشکل کندی سرعت شب ها ربطی به نویز و اینا نداره ( خط من همیشه روی 4 مگ هست ) این به خاطر پهنای باند خودشون هست ( اخه تابلو وقتی سرعت تو ساعت شلوغ کم میشه و دوباره از 1 شب که خلوت میشه خوب میشه ، مشکل از چیه )
    منم شدیدا تایم اوت دارم صفحات هم درست لود نمیشه واسم فقط فشفشه باعث میشه بمونم اینجا چون میزان مصرفم بالاست
    درود
    این تنظیم را که خودتون نمیتونید انجام بدین باید تماس بگیرید تا پروفایلتون روی این مورد تنظیم کنن -- برای من که روی adsl2+ میگذارن دیسکانکتی خیلی زیاد دارم
    تنها مزیتی که های وب داره فشفشه ها هست که با این قیمت میده که ادم مجبوره برای چند ساعتی که سرعت میاد پایین ، حرفی نزنه و بسوزه و بسازه !
    برای من که پارس انلاین دارم ، های وب پیش اون شاه هست و واقعا تفاوت سرعت فاحش هست
    پارس انلاین که فقط بلده پیام بده مشکل از زیر ساخت هست و عکس کوسه و کابل و کارگری که در حال کندن زمین هست بگذاره !
    برای من پارس انلاین روی خطی که حالا های وب دارم سرعت دانلود 300 بود اما با همون خط روی های وب 750 هست !

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

درود
    این تنظیم را که خودتون نمیتونید انجام بدین باید تماس بگیرید تا پروفایلتون روی این مورد تنظیم کنن -- برای من که روی adsl2+ میگذارن دیسکانکتی خیلی زیاد دارم
    تنها مزیتی که های وب داره فشفشه ها هست که با این قیمت میده که ادم مجبوره برای چند ساعتی که سرعت میاد پایین ، حرفی نزنه و بسوزه و بسازه !
    برای من که پارس انلاین دارم ، های وب پیش اون شاه هست و واقعا تفاوت سرعت فاحش هست
    پارس انلاین که فقط بلده پیام بده مشکل از زیر ساخت هست و عکس کوسه و کابل و کارگری که در حال کندن زمین هست بگذاره !
    برای من پارس انلاین روی خطی که حالا های وب دارم سرعت دانلود 300 بود اما با همون خط روی های وب 750 هست !
    جدی ؟ چون برای من که های وب دانلودش روی 16 کیلوبایته اما باز تو ساعات شلوغی صد رحمت به پارس که 200 الی 300 سرعت میده بهم .

راستی شما سرعت دانلود از کجا میگی ؟ بیشتر ناراضی های این تاپیک سرعت اینترنت مد نظرشون هست نه اینترانت. مثلا سرعت دانلود شما از لینک زیر چقدره (فایل ایزو ویندوز ایکس پی از مایکروسافت) ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جدی ؟ چون برای من که های وب دانلودش روی 16 کیلوبایته اما باز تو ساعات شلوغی صد رحمت به پارس که 200 الی 300 سرعت میده بهم .

راستی شما سرعت دانلود از کجا میگی ؟ بیشتر ناراضی های این تاپیک سرعت اینترنت مد نظرشون هست نه اینترانت. مثلا سرعت دانلود شما از لینک زیر چقدره (فایل ایزو ویندوز ایکس پی از مایکروسافت) ؟
    درود
    بله برای منم الان روی 15 کیلو بایت هست --- چون سایت مایکروسافت نمیگذاره شما با چند کانکشن دانلود کنید و من چه با پارس انلاین و های وب برای دانلود مشکل دارم--- من این اعدادی که میگم با برنامه idm روی 8 کانکنشن هست --
    من حتی برای دانلود ریکاوری پارتیشن سرفیس پرو 3 که میخواستم دانلود کنم جیگرم را خون کرد و با idm اجازه نمیداد دانلود کنم -
    این اعدادی هم میگم برای چند سایت دانلود فیلم هست که روی سروری های خارج ایران هست یا دانلود از روی یو--ت--وب عدد به 700 میرسه --که با کیفیت 360 میتونم ببینم اما با پارس انلاین به این صورت نیست

- - - Updated - - -

درود
    بله برای منم الان روی 15 کیلو بایت هست --- چون سایت مایکروسافت نمیگذاره شما با چند کانکشن دانلود کنید و من چه با پارس انلاین و های وب برای دانلود مشکل دارم--- من این اعدادی که میگم با برنامه idm روی 8 کانکنشن هست --
    من حتی برای دانلود ریکاوری پارتیشن سرفیس پرو 3 که میخواستم دانلود کنم جیگرم را خون کرد و با idm اجازه نمیداد دانلود کنم -
    این اعدادی هم میگم برای چند سایت دانلود فیلم هست که روی سروری های خارج ایران هست یا دانلود از روی یو--ت--وب عدد به 700 میرسه --که با کیفیت 360 میتونم ببینم اما با پارس انلاین به این صورت نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما مثلا از سايت رزتا استون كه اموزش زبان انگليسي هست برنامه اموزشي كه حدود ٣ گيگ بود با هاي وب با سرعت ٧٠٠ با idm دانلود ميكرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من یه 1 هفته ای هست اومدم های وب . نمیدونم بگم بده یا خوبه
    سرعت دانلودم بد نیست خوبه ولی سرعت و پینگ صبح ها تا ساعت 1-2 شب افتضاح (مخصوصا پینگ و لگ توی بازی :| )
    ولی از ساعت 1 اینا به بعد خیلی خوب میشه کاملا توی بازی آنلاین به چشم میاد .
    از نطر سرعت توی بازه رایگان هم من مشکلی ندارم ( کمش نمیکنن )
    Last edited by qw1212; 30-11-2015 at 23:09.

12. این کاربر از qw1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rar

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

از ساعت ۳ بعد از ظهر افتضاح تا ۱ شب، های وب به نظرم در حال حاظر بدترین سرویس دهنده ایرانه :

منم قبول دارم

- - - Updated - - -

منم قبول دارم

14. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •