از برنامه این عجب شیر خبر دارین؟ برنامه روزانه اموزشی؟! خفنهههههههههههههههههههه انگار!!!
از برنامه این عجب شیر خبر دارین؟ برنامه روزانه اموزشی؟! خفنهههههههههههههههههههه انگار!!!
سلام.دوستان لطفا راهماییم کنین.من اگه دوشنبه یا سه شنبه درخواست اعزامم رو ثبت کنم به احتمال زیاد دی می افتم؟کسی از دوستان هست که تو این 11 روز فرستاده باشه و اسفند خورده باشه؟
آقا از سختي دوران آموزش نظامي نترسيد (البته ميگن سختِ حالا آسونِ چندن سال پيشه) .اونجا خودتون باشيد تا معلوم بشه هر كسي چكاره است : اگه يه نفر اونقدر عصباني ميشه كه كنترل از دستش خارج ميشه نبايد تفنگ دستش بدن .اگه تو آموزشي فكر خودكشي به سرش زد بايد فورا به روانپزشك مراجعه كنه اگه به دلايلي تنبل شده خودشو به حركت وابدارد! آدم بايد حرف يه نفر ديگه كه با تجربه تره يا بيشتر حاليشه رو گوش كنه (تو نظام) حالا هر كي ميخاد باشه لاغر چاق كوچكتر بزرگتر و... .(البته در زندگي بيرون ييه كم فرق مي كنه .)
پس خودتون رو تو اموزشي بشناسيد
و سعي كنيد كه :
صبور باشيد، همه جا مغرور نباشيد، نازنازي نباشيد ،تنبلي نكنيد، وظيفه شناس باشيد، شجاع باشيد، و....
حالا میری باهنر میفهمی دنیا دست کیه دوست عزیز
وا چه خشن. پاي همه چيش وايميسم كاكو.
حالا تو ذوق سرباز اسلام نزندلش میشکنه! یه چیزی گفت روحیه خودش و بقیه رو بالا ببره!!
اشکالی نداره غصه نخور کاکو![]()
میدونی داداش من جریان چیه؟
روحیه رو الکی نبایذ بالا برد چون وقتی میری خدمت و میبینی اونچیزی نیست که فکر میکردی بیشتر خرد میشی اما اگه قبل از خدمت خودت رو برای هر شرایطی اماده کردی خیلی راحت تر بهت میگذره
مطمعن باش اگر من یا دوستان صحبتی میکنیم از سر دلسوزی هست و برای خودتون میگیم نه قصد تضعیف روحیه داریم نه قصد ترسوندن
sent from my open source device
Last edited by SNOW PATROL; 01-12-2012 at 23:02.
سلام
من 16 مهر درخواست اعزامم رو ثبت کردم و 18 مهر رفتم المثنای برگه سبزم رو با تاریخ اعزام 1/10 از پلیس +10 گرفتم. شنیدم اگه تا قبل از 15 ام یه ماهی درخواست اعزام رو ثبت کنی، ممکنه تاریخ اعزام ماه بعدی بخوره! توجه داشته باش که فعلاً سرباز کمه.![]()
بله جانم شما متین می فرمایید، اما منم درست میگم!
چونکه اگه کلاً زیاد سربازی رو (و به طور کلی دنیا رو) سخت بگیری، اصلاً نمیگذره! اما در عین حال منکر روبه رو شدن با واقعیت هم نیستم.
به قول یکی از دوستام "این نیز بگذرد..."![]()
سلام
من آموزشی افتادم هاشمی نژاد نیشابور / امریه دارم از وزارت کار
کسی میدونه اونجا چجوریه ؟ سخت میگیرن یا نه ؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)