دوست من
وضعیت خطم خوبه همه چی درست زیر بار سرعت کم شبانه نمیرند
در مورد شما وقتی بهانه به این خوبی دارند معلومه واسه حرفت تره هم خورد نمی کنند
شما سعی کن ایراد خطت بر طرف کنی وقتی پریز ورودی نویز داشته باشه ایراد باید مخابرات مشکلت حل کنه
دوست من
وضعیت خطم خوبه همه چی درست زیر بار سرعت کم شبانه نمیرند
در مورد شما وقتی بهانه به این خوبی دارند معلومه واسه حرفت تره هم خورد نمی کنند
شما سعی کن ایراد خطت بر طرف کنی وقتی پریز ورودی نویز داشته باشه ایراد باید مخابرات مشکلت حل کنه
لینکی که من بهشون دادم ظاهرا سرعتش بهتر بود از بقیه لینک هایی که دانلود می کرد حالا یا به دلیل سرور ایران بودنش بوده یا این که سرور خلوت بوده اما خطشون پتانسیل دانلود بیشتر از این رو هم داره
پس همون محدود سازیه
کاریش هم نمیشه کرد
داش عزیزم من دیشب سرعت صبانتم افتض بود ولی همونطور که گفتم واسه اینه که شما حتی یک عکس پریشب و شبای پیش هم که گفتم بهم ندادی و منم دیگه حال نکردم بهت عکس بدم.اون نرم افزاریم که ساختی باعث افتخاره که یک هموطن چنین چیزی رو ساخته اما منم مثل شما میخواهم با چشم خودم ببینم حالا که شانس من و تو سرورش 48 ساعتی حداقل تعطیله.ولی گفتم بازم میگم(شما واقعا متوجه نمیشی مثل اینکه)شما عکسو هر موقع رفع تایم اوت شد بده بعد من هر ساعتی که شما بگی با هر لینکی که شما بدی ظرف نهایت 2 دقیقه عکسو بهت میدم اما به شرطی که گفتم اول برادریتو ثابت کنی تهمت نزنی و کمی ادب را نگاه داری.حالا نمیخواهد مث من تو رو شما بگی ولیکن تا اونموقع تهمت نزنی.من دقیقا بهونه همون شبی رو آوردم که خودت واسه من آوردی که امشب که خوابم عکس نمیگیرم فقط متنی نتیجه را گفتی.چیزی که عوض داره داش گله ندارهبنده خداهایی هم که شما را تصدیق کرده بودند از جریانات من وشما خبر نداشتن متون یکطرفه شما را میخوندند.امروز روز ممد علی بقال میفهمه با چه آی پی دانلود کردی(وقتی سرور ماله خودشه داداش.سرور منم ماله خودمه پس به ما دیگه اینا رو نگو).پس خواهشا از این تهمتا نزن دیگه شوخیشم قشنگ نیست چه برسه به شما که جدی میگی.در هر صورت با دادن عکس شما پس از رفع تایم اوتی من همه جوره در خدمتم .ما هم ....دادیم در این راه دیگه مارو اینقدر از آی پی نترسون قلبمون وا میسته ها
.در هر صورت من ادامه این مکالمات را به روز دادن عکس شما و تعداد کانکشنهاتون از لینکم واگذار میکنم تا اینجانب نیز عکسها را طبق میل شما ارائه کنم.باز هم میگویم بسیار خوشحال میشوم که بروبچ این تاپیک مثل شما اینقدر خلاق باشند تا چنین برنامه هایی طراحی کنند.امیدوارم همیشه بهترین و بیشترین سرعتهای دانلود را داشته باشد و همگان از چنین نرم افزارهای عالی ای بتوانند استفاده کنند.بای.بوس
![]()
Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 11:18.
توی DU METER هم باگ پیدا کردم دیگه قابل اعتماد نیست
اینم واسه کسایی که می گفتن خیلی قابل اعتماده!!! تنها برنامه قابل اعتماد همون تسک منیجر ویندوز هست و لاغیرروشش هم اینه که ک ر ی و رو باز کنید و کانکت کنید بعدش دانلود کنید 2 برابر نشون می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث منطق مطلقه و بس همین دیشب یهو سرعت شما افتضاح شد تا شب قبلش اینترنت ماهواره ای بود اینترنتتمن عکس می ذارم که ببینم دیگه چه بهونه ای داری ولی با توجه به عکسی که گذاشتم دیگه du meter یا هیچ نرم افزار خارجی رو قبول ندارم فقط قسمت networking تسک منیجر خودم هم با du عکس می ذارم هم تسک که بحثی پیش نیاد
![]()
سلام و خسته نباشیدمن دیشب تا ساعت 6 بیدا بودم سرور های مختلف رو واسه دانلود امتحان میکردم ببینم کدوم بهتره ، حالا میخواهم تجربیات رو در اختیار شما قرار بدم
- سرویسم 3 ماه ، 8مگ با دانلود شبانه رایگانه،دیشب تونستم 4 گیگ دانلود کنم
- عکس مربوط به دانلود دیشب
- ساعت های اولیه شبانه نویز داشت خطم و اینترنت قطع میشد و با گذاشتن روی G.DMT ، ریتم کاهش پیدا کرد ولی دیگه مشکل قطعی نداشتم
- نکته مهم واسه دانلود اینه که چند فایل رو باهم بزارید نه تک فایل! مثلا من سرعت دانلود تک فایلم 130 بود ولی وقتی چنتا فایل باهم میزاشتم سرعت مجموع به 350-400 میرسید!!
- از اکانت VIP چند سایت معروف دانلود فیلم Tinyez و IMDB-DL و BaranMovie من واسه دانلود استفاده میکنم ولی مشکل اینجاس که سرور دانلود همه این سایت ها خارج از کشوره و باعث میشه سرعت دانلود پایین بیاد
یکی از روش هایی که من بلدم واسه اینکه از سرور ایران دانلود کنید استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.احتمالا با این سایت آشنایی دارید همتون ولی شاید از این قسمت اطلاع نداشته باشید
این سایت میاد لینکهای آپلود سنترهای مختلف رو مستقیم(لیچ) میکنه و به شما لینک مستقیم میده تا بتونید به صورت لینک مستقیم و بدون محدودیت زمانی دانلود کنید ، اما مدتی هست این سایت یه قسمت به سایت خودش اضافه کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که از طریق اون میتونید لینکهای آپلود سرورهای مختلف رو در داخل سرور ایران ذخیره کنید و با سرعت سرورهای ایران دانلود کنید.مثل همین کاری که من توی اون عکس گذاشتم
توجه : والا من نه قصد تبلیغ یا سرکوب هیچ سایتو نداشتم.این سایت MultiShare رو هم که معرفی کردم اکانتهاش پولیه و مجانی نیست،حالا نمیدونم صرف اقتصادی واستون داره یا نه،میتونید خودتون وارد سایت شید و بررسی کنید همه جوانب رو
امیدوارم بتونه بهتون کمک کنه
این بحث رو انقدر کش ندید. اینکه سرعت اینترنت یه کاربر کم یا زیاد باشه چیزیش به ما نمیرسه. تهمت زدن هم کار ساده ایه. مهم اون شخصیتیه که از خودتون به جا میذارید. این چیزی هم که گفتی، باگ نیست. برو توی ستینگ و تیک کانکشن ک ر.ی و رو بردار درست میشه.
توی این بحث ما امکان سو استفاده از این قضیه وجود داره برای همین از نظر من این برنامه رد می شه بذارید حالا که بحث رسیده به اینجا تموم هم بشه شاید کمی یا زیادی سرعت یک کاربر به حال ما فرقی نکنه ولی وقتی اون کاربر باعث اشتباه بقیه کاربرا بشه و اطلاعات غلط بده بهشون اون موقع دیگه قضیه فرق می کنه مثلا شما عضو جامعه کامپیوتر ایران هستید در مورد شخصیت هم اگر شما اینقدر ظاهر بین هستید که اونی که حرف قشنگتری می زنه رو باشخصیت تر می دونید فکر می کنم بهتره دیدتون رو اصلاح کنید چون موقع اثبات کردن چیزی که برسه دیگه خود به خود هر چیزی رنگ تهمت به خودش می گیره منم آماده ام که هر جور تهمتی رو بشنوم و جواب بدم
مرسی![]()
اینجا تاپیک صبانته یا اخلاق در خانواده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)