تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1167 از 1174 اولاول ... 167667106711171157116311641165116611671168116911701171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,661 به 11,670 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سویا گفته قیمت فابیانو 60 میلیون بعد میلان گفته با 15 تا میخوایمش ! واقعا چه فکری کردن همچین قیمتی رو فابیانو گذاشتن ؟!
    همه مثل عمو پرز Large نیستن که !!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

همه مثل عمو پرز Large نیستن که !!
    آخه به نظر من خیلی بخوان برا این بازیکن پول بگیرن 20 میلیون ! 60 تا !!!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب بود از این پرز ا یکیم ما داشتیم که این پرسپولیس این قدر بدهی بالا نیاره از بیت المال برداره ...

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

الان اخبار گفت که هواداران بارسلونا از خرید های رئال احساس نگرانی کردند و از مسولان خواستن بیان یه کار بکنین ...
    خوب انصافا خوف ناک شدیم. حالشون شبیه فصل قبل ماست که اون کالدرون .... ! هیچی نخرید !

هر بارسايي هك كه اومد تو تاپيك گزارش بديد
    به همين راحتي دي:
    مث آواتارت خشن و ترسناک شدی ها ! : دی

------------------------------
    پرز گفته که نمی تونسته زیاد منتظر ویا بمونه. تا 30 ژوئن به والنسیا فرصت داده بود.(الکی که نیست ! همچین قدرتی رو منتظر گذاشتن !)

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض اولین مصاحبه ی مطبوعاتی آلبیول

رائول آلبیول در اولین کنفرانس مطبوعاتی اس به عنوان یک مادریدیستا بسیار خوشحال به نظر میرسید
    .

آیا از پذیرایی که از تو شد راضی هستی؟

البته.روز بسیار زیبایی بود.من انتظار نداشتم که این همه طرفدار را در استادیوم ببینم.انها خوشامدگویی شگفت انگیزی به من گفتند و من بسیار سپاسگزارم.من امیدوارم که بتوانم با سختکوشی و تهییج محبتشان را جبران کنم.

آیا فکر میکنی شایدبعضی از هم تیمی های قبلی تو در والنسیا به رئال بپیوندند؟

همه از ویا صحبت میکنند اما من نظری ندارم.به عنوان دوست و هم تیمی او برایش بهترینها را ارزو دارم.اطمینان دارم که او هر جا که بازی کند عالی خواهد بود.

تو میخواهی شماره 18 را بپوشی.شماره ای که به روبن دلارد،هم تیمی تو در اسپانیا تعلق داشت.آیا معنی این کار تو حمایت است؟

روبن یکی از بهترین دوستان من است.من و او در تیم های جوانان و بعد در تیم اصلی اسپانیا با هم همبازی بوده ایم.من افتخار میکنم که پیراهن او را بپوشم.اطمینان دارم او بهبود خواهد یافت و آن زمان خوشحال خواهم شد تا پیراهنش را به او برگردانم چرا که این شماره در واقع به او تعلق دارد.من امسال تمام سعی ام را میکنم تا از این پیراهن دفاع کنم.

آیا خودت را یک مادریدیستا تعریف میکنی؟

من خودم را وقف باشگاه میکنم زیرا این وظیفه ی هر بازیکن حرفه ای است.منتوقع نداشتم که اینگونه از من پذیرایی شود و برایم بسیار عالی بود.

اولین روزت در سانتیاگو برنابئو چگونه بود؟

شگفت انگیز بود.هرگزا انرا فراموش نخواهم کرد.من میخواهم مادرم را ببوسم زیرا میدانم که او مرا نگاه میکند.تمام خانواده ی من از قرارداد من بسیار راضی هستند.

تو بعشی از هم تیمی های جدیدت را از قبل میشناسی.آیا در مورد بازی با کریستیان و کاکا مشتاق هستی؟

این افتخاری است تا با 2 بازیکن کلاس جهانی بازی کنم.و همچنین افتخاری است تا با مادریدی های دیگر همبازی شوم.من بیصبرانه منتظر دیدنشان هستم و مشتاقانه منتظر هستم تا فصل جدید اغاز شود.همه ی ما هیجان زده هستیم.

آیا امضای قرارداد با رئال مادرید سخت بود؟

به عنوان بازیکن والنسیا،برایم سخت بود تا باشگاه را ترک کنم.اما میدانستم چه میخواهم.من خواهان بازی در رئال بودم.من خیلی از علاقه ی رئال مادرید به من سپاسگزارم و باید آنرا جبران کنم.

تو قرار است با په په در خط دفاعی بازی کنی.

په په بازیکنی عالی است.او بسیار قوی است و یکی از بهترین دفاع وسط های دنیا است.من خوشحالم که هم تیمی چون او دارم.

چه احساسی داری؟

حس خاصی دارم.این اولین معارفه ی عمرم بوده است و فکر میکنم انچه که انها برایم داده اند شگفت انگیز است.سخت است که در این شرایط توضیح دهم.من میخواهم دوباره از همه تشکر کنم.و تاکید کنم که سخت کار خواهم کرد تا انتظاراتشان را براورده سازم.

ایا به هم تیمی های سابقت و هم تیمی های تیم ملی توصیه میکنی که با باشگاه قرارداد امضاء کنند؟

من دوست دارم که هم تیمیهای در تیم ملی را در کنار خودم ببینم.طبیعی است که من خوشحال میشوم اگر هریک از انها چنین کاری کند.اما این به من بستگی ندارد که تصمیم بگیرم و نظر دهم.رئال تیمی عالی دارد و من اطمینان دارم انها به اهدافشان خواهند رسید.

آیا زمانی که کودک بودی رویایی از بازی در رئال داشتی؟

من رویاهای زیادی داشته ام.من فکر میکنم هر بچه ای که دوست دارد فوتبال بازی کند رویایش این است که برای باشگاهای بزرگ بازی کند و یکی از انها هم رئال مادرید است.من در زمان کودکی ارزو داشتم که در تیم والنسیا هم بازی کنم و خوشحالم که این رویا به حقیقت پیوست.

به کدامیک از مربی هایت مدیونی؟

سانچز فلورز و فران اسکریوا به من ایمان داشتند و پس از تصادف هم کمک شایانی به من کردند.من نمیدانستم ایا دوباره میتوانم در همان سطح فوتبال بازی کنم یا نه اما انها به من اعتماد دادند.این قدم مهمی برایم بود و من به خاطر کمک انها الان اینجا هستم.من خیلی از کمکهایی که در انروزها به من شد تشکر میکنم.

مصاحبه با خورخه والدانو

پلاتینی امروز گفت که کارهایی که رئال مادرید میکند را نمیپسندد .

رئال مادرید توانایی اینرا دارد که پول زیادی را به دست اورد زیرا بازیکنانی با کیفیت دارد.این کارامدی در قبل هم ثابت شده و ما میخواهیم انرا حفظ کنیم.ما موفقیتی در حد متوسط نمیخواهیم.ما میخواهیم بهترین باشیم و برای بهترین بودن به بازیکنان کلاس جهانی نیاز داریم.

ایا البیول تنها امضاء قرارداد اسپانیایی این فصل خواهد بود؟

ما هنوز در حال مذاکرات با بازیکنان اسپانیایی دیگر هستیم و امیدورایم همه چیز به اسانی قرارداد البیول رخ دهد.

آیا انتظار داشتید که به این زودی با این همه بازیکن قرارداد امضاء کنید؟

ما کار بروری بعضی قرارداد ها را قبل از تصویب شدن ریاست پرز اغاز کردیم بنابراین انتظار هم داشتیم.ما هم اکنون ارامتر حرکت میکنیم و من شگفت زده نمیشوم اگر بعضی قرارداد ها در اخرین دقایق زمان نقل و انتقالات به امضاء برسد.

آیا هدف شما این است که دفاع را محکم کنید؟

ما میخواهیم به کل تیم نیرو بخشیم و میدانیم که پیشرفتهایی خواهیم داشت.ما میخواهیم تیمی قابل رقابت بسازیم.

آیا این شایعه است که نیستلروی به المپیک ---- خواهد پیوست؟

ما درباره ی خیلی از بازیکنان منتظر مذاکرات هستیم اما این به پیشنهاداتی که دریافت میکنیم مربوط میشود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بزما می‏خواهد در کنار ریبری بازی کند

" کریم بنزما " در مورد رویای حضور خود در رئال مادرید صحبت کرده و اعلام کرده که می‏خواهد در رده باشگاهی هم در کنار " فرانک ریبری " بازی کند.

رئال مادرید یکی از بزرگ‏ترین خریدهای خود را انجام داده و " کریم بنزما " اعلام کرده که از کودکی رویای حضور در مادرید را داشته است.

او ابتدا گفت:« رئال مادرید رویای من است. آن‏ تیمی است که من از زمانیکه کوچک بودم دوستش داشتم. من به مادرم قول دادم که برای آن‏ها بازی کنم.»
    « همیشه من می‎‏گفتم خواهم توانست برای آن‏ها بازی کنم. علاوه بر این، من فقط مسابقات فوتبال اسپانیا را دوست دارم و تنها چیزی که تماشا می‏کردم لالیگا بوده است.»
    او اضافه کرد:« این زمانی بود که زیدان، رونالدو و دیوید بکام در مادرید حضور داشتند.»

از " بنزما " در مورد اینکه اگر اجازه داشت ---- را به مقصد بایرن مونیخ ترک و بازی در کنار دوست خود " ریبری " را تجربه کند پرسیده شد که او گفت:« این به این معنا نیست که من بوندسلیگا را دوست دارم اما حقیقت این است که ریبری دوست خوب من است و او کسی است که می‏خواهم در کنارش بازی کنم. فرقی نمی‏کند که در چه تیمی ما بازی می‏کنیم.»

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خوانده راموس: بارسا تیم است، رئال هنوز نه!

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بالاخره ما نفهمیدیم شماها خبرگذاری های ایرانی رو قبول دارید یا نه !

در ضمن شما هنوز متوجه قضیه نشدی ظاهرا ! لطف کن دیگه تشریفتو تو این تاپیک نیار ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کاکا خواستار حضور آلونسو در رئال مادرید شد

" کاکا " ستاره جدید رئال مادرید خواستار حضور " ژابی آلونسو " بازیکن لیورپول در این تیم شده است.

این تیم اسپانیایی پیش از این " کاکا "، " کریستیانو رونالدو " و "رائول آلبیول " را جذب کرده، در حالی که پیشنهاد آن‏ها برای " کریم بنزما " نیز با موافقت رو به رو شده است. " آلونسو " یکی دیگر از اهداف رئال است و در گزارشات آمده آن‏ها پیشنهاد خود که حدود 30 میلیون پوند است را در اواخر جولای ارائه خواهند کرد.
    زمانی که از " کاکا " در مورد " آلونسو " پرسیده شد، گفت:« من دوبار در مقابل او در فینال لیگ قهرمانان بازی کرده‏ام. او بازیکن بسیار خوبی است، او اسپانیایی است بنایراین خیلی مورد استقبال قرار خواهد گرفت.»

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

آخی بیچاره خوان ده راموس! این که بوی سوختن ... اش می آد !
    اما خوب حرف بدی هم نزده. یکم زمان واسه هماهنگ شدن لازم داریم.(البته چون بازیکن هامون تاپ هستن باید زمان کمی نیاز باشه)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم مربی که رئال داره در نظر اول در سطح این تیم و بازیکنای بزرگش نیستش
    بزرگترین اشتباه رئالیا به نظرم اخراج کاپلو بودش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •