من از این کوثری خیلی بدم میاد
خیلی ادعاش میشه اما هیچی حالیش نیست!
اسم این بازیکنان هم تقریبا همون شب توسط خبرگذاری ها نوشته شده بود و کوثری چرت گفت که من می شناسمش!
رجبی هم فکر میکنم گفته بود سابقه بازی در پرتقال را داره.
من از این کوثری خیلی بدم میاد
خیلی ادعاش میشه اما هیچی حالیش نیست!
اسم این بازیکنان هم تقریبا همون شب توسط خبرگذاری ها نوشته شده بود و کوثری چرت گفت که من می شناسمش!
رجبی هم فکر میکنم گفته بود سابقه بازی در پرتقال را داره.
اگه اين 3 تا بيان و نظر ژنرال رو به خودشون جلب كنن احتمال رفتن مجيدي و جباري تو نيم فصل خيلي بالا ميره
Last edited by bleu2u4u; 11-11-2008 at 10:50.
قربانى: بازيكن استقلال كه استرس ندارد
بردن قطر راه صعودمان را هموار كرد
ايران ورزشى- پيروز قربانى كه در اولين تجربه اش با بازيكنان كنارى كمى ناهماهنگ نشان داد اما آنقدر مسلط بود كه مى توان ادعا كرد خيال دايى از داشتن يك مدافع وسط ايده آل راحت شده است. قربانى كه تجربه زيادى در ليگ برتر دارد با وجود بازى هاى كمش در تيم ملى اما مى تواند در بازى هاى حساس كمك حال دايى باشد. با پيروز قربانى حرف مى زنيم.
قطرى ها بازى خشنى مقابل ما انجام دادند. خودت هم در يك صحنه از كوره در رفتى و به داور اعتراض كردى.
آنها مى خواستند بازى را ببرند. بازى شرايط خاصى داشت، قطر به دليل ميزبانى انگيزه بيشترى نسبت به ما داشت. در آن صحنه كه اعتراض كردم چيز خاصى اتفاق نيفتاد. شرايط بازى در بعضى دقايق كمى سخت شده بود.
از عملكرد خودت راضى بودى
استقلال تيم بزرگى است. من كاپيتان اين تيم هستم و سال ها است كه دارم در خط دفاع اين تيم بازى مى كنم. براى همين مشكلى نداشتم. به اعتقاد من بازيكنان استقلال و پرسپوليس نبايد استرس داشته باشند.
خط دفاع هماهنگ بود
تجربه اول بود اما من فكر مى كنم اگر بازيكنان در شرايط ايده آل باشند مشكل خاصى پيش نمى آيد.
دايى از عملكردت راضى بود
من نمى دانم آقاى دايى چه نظرى دارد. همين كه بتوانم يك بازيكن مفيد در تيم ملى باشم برايم كافى است.
شايد خيلى ها تصور مى كردند ديگر تمام شدى
از اين كه دايى به ليگ احترام مى گذارد خيلى خوشحالم. من فكر مى كنم دايى ليگ را خوب مى بيند و مى تواند با همين ديد باز تيم را به جام جهانى ببرد.
در بازى با امارات هم مهره اصلى خط دفاعى هستى
برايم مهم نيست. فقط مى خواهم يك بازيكن مفيد باشم. اما فكر مى كنم برترى مقابل قطر راه صعود به جام جهانى را هموار كرده است.
کار استقلال در نيم فصل دوم خيلي سخته .
بازي هاي آخر استقلال بجز ملوان همه خارج از خونه هست و کارمون خيلي سخته .
برنامه ليگ امسال خوب نبود . پارسال تيمها يکي در ميون اکثراً ميزبان بودن .
بازی های خارج از خانه استقلال در دور برگشت:
ابومسلم
سپاهان
استقلال اهواز
فولاد
ذوب آهن
پیکان
پیام
برق
مقاومت
البته خیلی از تیم ها شرایط مساوی با ما رو دارن مثل پرسپولیس
شرایط استقلال با پرسپولیس فرق داره.به نظر بازیکنان خوبی میایند اما چیزی که من را می ترسونه اینه که با بازیهای ضعیف دی کارمو الان موج منفی در فوتبال ما ایجاد شده که کافیه اینها در همان بازی اولشون خوب بازی نکنند اونوقت هست که اینها را سرویس می کنند!
براي حضور در مرغوبكار
تيم هاي پايه استقلال تهران اجاره مي پردازند
خبرگزاري فارس: تيم هاي پايه فوتبال استقلال براي حضور در مرغوبكار مجبور به پرداخت اجاره بها هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در زمان مديريت علي فتح ا...زاده ورزشگاه مرغوبكار در اختيار بخش خصوصي قرار گرفت و در حال حاضر سالن هاي اين ورزشگاه تا پايان سال در اختيار بخش هاي مختلف است.
تيم هاي پايه باشگاه استقلال براي تمرين در اين ورزشگاه بايد اجاره بها بپردازند.
در همين راستا در صحبت هايي كه امير واعظ آشتياني با عليرضا منصوريان رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه داشت، قرا شد مدير عامل استقلال به زودي اجاره بهاي بخش خصوصي را پرداخت كند تا ورزشگاه مرغوبكار كه متعلق به باشگاه استقلال است، فقط در اختيار تيم هاي پايه قرار گيرد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
نوري: اولويت نخست من استقلال تهران است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: الويت نخست من براي ادامه فوتبال، استقلال است و به تيم هاي ديگر فكر نمي كنم.
ميلاد نوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره خبر دريافت پيشنهاد از ابومسلم مشهد، اظهار داشت: هنوز تصميمي در اين باره نگرفته ام. هم اكنون با تمام قدرت در حال تمرين با استقلال هستم.
وي افزود: الويت اولم اين تيم است و هنوز پنج بازي تا نيم فصل باقي مانده است. هر زمان نيم فصل فرا رسد، در باره پيشنهاداتم فكر مي كنم.
نوري در مورد مصدوميت خود گفت: از ناحيه گوش دچار مشكلاتي شده بودم و مجبور به عمل جراحي شدم. به همين دليل نمي توانم در تمرينات شركت كنم.
انتهاي پيام/
يك مهاجم و يك هافبك نفوذي
برزيلي هاي استقلال بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند
خبرگزاري فارس: 2 بازيكن برزيلي براي حضور در تمرينات تيم فوتبال استقلال، بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، به گفته علي نظري جويباري، بازيكنان برزيلي كه رضا رجبي در برزيل آنها را براي حضور در تيم استقلال انتخاب كرده است، ساعت 3 بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند.
اين دو بازيكن در صورت تاييد قلعه نويي و واعظ آشتياني با اين تيم قرارداد مي بندند.
يكي از اين بازيكنان مهاجم و ديگري هافبك نفوذي است.
انتهاي پيام/
اخبار كميته انضباطي/
محروميت ملوان از بازي خانگي و جريمه بازيكن استقلال
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ملوان انزلي به دليل تخلفات صورت گرفته ضمن محروميت يك جلسه اي از بازي در خانه به جريمه مالي نيز محكوم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از بررسي در كميته استيناف فدراسيون در ارتباط با تجديد نظر خواهي باشگاه ملوان انزلي مبني بر يك جلسه محروميت از بازي در زمين خودي با توجه به مشكلات به وجود آمده،كميته استيناف علاوه بر محروميت يك جلسه اي باشگاه فوق را به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم نمود.
*جريمه 12 ميليون ريالي براي فولاد خوزستان
ديدار تيم فولاد خوزستان با مس كرمان در تاريخ 16/7/87 و پرسپوليس در تاريخ 27/7/87 به ميزباني اين تيم اهوازي درحالي برگزار شد كه حاكي از بروز تخلفاتي از سوي تماشاگران تيم منتسب به تيم ميزبان بوده است.همچنين تماشاگران علاوه بر تخلف به داور مسابقه نيز توهين نموده اند.بر همين اساس علاوه بر توبيخ كتبي در پرونده به پرداخت 10ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
تيم فولاد به علت اينكه 4 نفر از بازيكنانشان با توجه به گزارش داور با تيم پرسپوليس اخطار گرفته اند به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*تيم راه آهن جريمه شد
به دليل دريافت اخطار 4 بازيكن تيم راه آهن از سوي داور مسابقه ،باشگاه فوق به پرداخت مبلغ 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*جريمه نقدي براي بازيكن استقلال تهران
درديدار دو تيم ملوان انزلي و استقلال تهران كه درتاريخ 16/8/87 درانزلي برگزار شد، عليرضا عباسفرد،بازيكن تيم استقلال تهران بعداز به ثمر رساندن گل دوم تيم مربوطه مبادرت به حركت غير ورزشي و خارج نمودن پيراهن خود نمود.
بر همين اساس كميته انضباطي اين عمل نامبرده را به عنوان رفتار غير ورزشي دانسته و وي را به پرداخت 5 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم نمود.
ميثاقيان و جريمه ميليوني
باتوجه به گزارشات ارسالي و وقوع تخلفاتي از سوي اكبر ميثاقيان-سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز مبني بر خروج مكرر از محوطه فني و اعتراض به داور كه منجر به اخراج وي از سوي داور مسابقه شد.بر همين اساس وي به پرداخت 5 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
* 6بازيكن اخطاري شهيد سپاسي و جريمه 200 توماني
حسب گزارش داور مسابقه تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي داراي 6 بازيكن اخطاري در مسابقه بين دو تيم پيروزي و مقاومت سپاسي در تاريخ 9/8/87 در شهر شيراز بوده است. بر همين اساس باشگاه فوق به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*توبيخ كتبي براي سايپا
در گزارش ارسالي از سوي ناظر مسابقه سايپا و مقاومت شيراز در تاريخ 5/8/87 ،تماشاگران تيم سايپا تخلفاتي را انجام داده اند كه از سوي كميته انضباطي باشگاه سايپا كرج به توبيخ كتبي درپرونده محكوم شد.
انتهاي پيام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)