داخل از ٢٠٠ تا ٢۵۶ کیلوبایت .
بله داخلی خیلی بهتره
داخل از ٢٠٠ تا ٢۵۶ کیلوبایت .
بله داخلی خیلی بهتره
برای اون آی پی 46.100 زنگ زدم دوساعت پشت خط بودم از آخر میگه از DNS هست
اینا رو بزار
:|
46.100.123.126
217.218.127.127
اولی مال مخاربرات مسخرس دومی هم مال زیرساخت حالا نمدونم چه ربطی داره به آی پی 46.100
گور پدرشون با نتشون
میگم نویز دارم میگه به 117 زنگ بزن به 117 زنگ میزنم میاد تلفن وصل میکنه میگه نه نویز نداره میگم داخل مودم نشون میده طرف حالیش نمیشه یک مشت پیر پاتال جمع کردن کنار هم که هیچی حالیشون نیس حالا باز نشسته هم نمیشن تا وقت مرگ فک کنم قرار داد دارن
Last edited by David4None; 02-05-2014 at 10:09. دليل: گلدنت دزد
بهشون میگفتی آخه DNS چه ربطی داره به IP ای که اختصاص میدن؟! این آی.پی ها رو باید سرور DHCP مخابرات به هر کاربر اختصاص بده! جالب اینجاست این همه مدت از DNS نبوده ولی در عرض همین یک ماه آخر تمام DNS سرورها مشکل پیدا کرده!
ولی تصور من اینه که اینها داره رنج آی.پی هاشون پر میشه برای همین دارن رنج جدید به سیستم شون اضافه میکنن به خاطر همین فکر کنم تا مدتی باید 46.100 رو تحمل کنیم!
من الان یه دوروزی هست که پینگم بالایه و سایتای speedtest و pingtest رو بدون پیلتر شکن باز نمی کنه و اگه تو console مرورگر نگاه کنین اروور Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT رو میده
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره
اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد یه 20 ثانیه وصل میشه 40 ثانیه connection lost میده![]()
مودم رو یک ریست و دوباره کانفیگ کنید درست نشد از dns jumper استفاده کنید
آره سرعتش دقیقا همین 640 تا 650 فیکس هست. آره برا منم توی پنل زده بود "تست یک گیگ / یک ماه / 10Mbs" ولی خوب ترافیکش دیگه قابل شارژ نیست و هر وقت تموم بشه یک گیگش یعنی سرویس تمومه ، البته به من گفتند یک روز تست هست ولی توی پنل یک ماهه زده بود و منم همون یک روزه مصرف کردم یک گیگو(مفت باشه و کوفت باشه
)
اینم تست سرعت سرویس (با همون بخشی که توی پنل گذاشتن)
![]()
Last edited by masooumi; 02-05-2014 at 21:33.
رو چه dns هایی تنظیم کنم؟
![]()
نرم افزار dns jumper رو بگیرید تست میگیره از dns های مختلف سریعترینش رو بهتون میده.
دوست عزیز فعلن دزدی به همین صورت استمنتظر ورژن های دیگر دزدی مخابرات هم باشید
![]()
برای اینکه ببینم ازم ترافیک کسر شده یا نه باید هر روز به پنلم سر بزنم.این گلدنتی ها هم نمی دونم چرا نیومدن عمر کوکی و سشنی که برای لاگین درست میشه رو نذاشتن چند روزه تا من هی لاگین نکنم.
البته از بی سوادیشون هست دیگه.معلوم نیست مدرک شون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)