تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1166 از 1783 اولاول ... 1666661066111611561162116311641165116611671168116911701176121612661666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,651 به 11,660 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر

بعد این قضیه شبانه چیه .برا شبانه باز سرعت رو تغییر میدن تو اکانتینگ شرکت؟ چون روزانه سرعتم 130 هست ولی شبانه 30 البته از اول رمضان این طوری شده !
    من خیلی سعی کردم بفهمم الگوی دانلود شبانه چیه ولی خیلی پراکندس یه مدتی بود شهر به شهر تغییر می کرد بعدش جوری شد که توی مراکز مخابراتی مختلف هم سرعتا متفاوت بود ولی محدودیت ها اکثرا از نرم افزار های اکانتینگ اعمال می شه

2. 4 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز خطت نویز وحشتناکی داره بهت دروغ نگفتن که نویز داری اگر می تونی یک سیم از سر خط بگیر تست کن دوباره بعضی وقتا سیم کشی داخلی مشکل پیدا میکنه
    والا موردم رو به پریز تلفن همون کنار درب ورودی منزل جایی که تلفن انشعاب پیدا میکنم زدم. شرکت گرفت نویز داری یکم بهتر شد ولی نویز داری.

خوب من قبول دارم نویز دارم . ولی دوست گلم من توی طول روز سرعتم بدک نیست. پیشگامانم داشتم شب و روزش یکی بود. اونم آخرین روزها که داشتم شبا مشکل ساز شده بود.

مشکل بنده فقط به دانلود هم نیست (منظورم سرعت زیاد برای دانلود) اینقدر شب ها کم میشه که الان حتی جیمیل و سایت اسپید و تست و ... رو به زور باز میکرد.

حالا گفتن که خطتون رو فرستادیم مخابرات چک کنن . جوابی ندادن هنوز . خدا کنه نویز باشه .

4. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!
    خوب لیستم هنوز ۱۱۳ گیگ دیگه هست توش

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

متاسفانه شبانه امشب هم سرعت 12 مگ صبانت بین 400 تا 700 کیلوبایته تو روز بالای 1 مگه اما چه فایده تو شب مهمه سرعت دانلود

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
    دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 08:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ضمنا 5.250.69.44 آیپی صبانت نیست نمی خواد عکس فیک بذاری

5.250.69 - Iran - Asiatech Telecommunication Co.

آیپی آسیاتک هست
    قربون شکلت اینو ممد آقا بقال هم میدونه تازه آسیاتک که اوضاعش خیلی خرابتره چرا بخواهم از اون عکس بزارم.از سرعت شبانه 4 مگ صبانتم سرعتش کمتره.من قبول کردم در اون ساعتی که شما میگی با اون لینکایی که خودت میگی واست عکس بزارم اونم نهایتا دو دقیقه ای.داداش دروغگو نگو سریعا به کسی.من نمیخواستم شونه خالی کردن خودتو علنی بگم ولی خودت علنی اش کردی.خیلی زشته به طرفتت سریع بگی دروغگو.منم این کلمه واسه شما به خاطر کاری که کردی و گفتم تو ذهنم بود اما حتی اجازه نمیدادم بهش فکر کنم چه برسه که بیام علنی بگم.شما داداش از زیر بار اون عکسی که گفتم شونه خالی نکن.ایشالله سرورش میاد بالا گفتم اول راستگو بودن خودتو ثابت کن بعد به ملت تهمت بزن.ایشالله هم شما ثابت کنی و هم ما.من هنوز شمام به تو تبدیل نشده اما شما متاسفانه اکثرا تو تو میکنی.بازم میگم دقیقا حال نکردم تا قبل از اینکه شما حرفتو ثابت کنی بخواهم دیگه عکسی بزارم.بله داداش ما هم حالیمونه.دوستان ایشون هم یک ادعایی کرده درست یا غلط ولی تا حالا ثابتش نکرده بعد 100 جور عکس ازم خواسته و منم براش گذاشتم.حالا هم تا دیگه ایشون خودشو ثابت نکنه از طرف ما عکسی نیست.اما بعدش که ثابت کردی واست لحظه ای عکس میزارم 990 مگا پیکسل .باز هم دوستانی که در جریان نبودند زود قضاوت نکنند.
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 06:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .

اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .

بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت .
    قربون همشهری گل.ما اگر از این عرضه های عکس سازی داشتیم وضعیتمون بهتر میشد.اما حالا دیگه نوبت ایشونه که اون قپی ای که خودش اومده رو(شایدم بنده خدا راست میگه) اول با عکس ثابت کنه بعد ثانیه ای در خدمتیم.البته ایشون به خاطر لفت دادن(دقیقا خودش دیشب گفت باید بخوابم و نمیتونم عکس بزارم)باعث شده احتمالا تا یکشنبه نتونه ثابت کنه چون سرور مربوطه قطعه تا اونروز.آقا به قول کروبی ما خوابیدیم بلند شدیم دیدیم چه صفحه ها پشتمون گذاشتند.دقربون آقایون گل خصوصا همشهریهای عزیز

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا)

داداش من اگه بخواهم با آسیاتکم در طول روز عکس سازی بکنم هیچوقت قبول نمیکنم دعوت به مبارزه شما رو به صورت زنده با لینکای خودت .اما گفتم حالا دیگه نوبت اثبات کردن شما در روز ایشالله یکشنبه رسیده. منم همون شب آنلاین از لینکای خودت در لحظه عکس میزارم. قربون آقایون چیز فهم
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 06:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

کلا در هر صورت امیدوارم ایشون بتونه اون چیزی رو که به من گفته ثابت کنه چون اگر ایشالله اینطوری بشه ایشون برنامه ای رو ساخته که به کمک همه میاد و در نهایت فروتنی و تواضع باید عرض کنم ایشون از افرادی هستند که کلا مفید فایده برای جامعه ما هستند چون دانا و آگاه و ظاهرا پژوهشگرند و این دروغگو گفتنها باعث رنجش من میشه اما به ایشون احترام میزارم.ایشون مثل ما نیستند که بود و نبودش واسه مملکت فرقی نکنه و فردی روشنفکر و پژوهشگره.ایشالله همیشه موفق باشه.اما حتما بعد از اینکه ایشون روز یکشنبه عکسهای درخواستی منو آنلاین گذاشت که امیدوارم موفق باشه منم همونجا و در همون لحظه عکسهای درخواستی ایشون با لینکهای خودشو واسش میزارم.البته احتمال زیاد هم داره که زودتر از یکشنبه سرور من بیاد بالا و ایشون هم زودتر از یکشنبه بتونه عکساشو بزاره.در هر صورت موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه
    نمی خواد دست پیش رو بگیری که پس نیفتی من دیشب بیدار بودم آماده برای عکس گرفتن بهتم که گفتم سرورت تایم اوت می ده هر سرور دیگه ای هم که داری واسم فرقی نمی کنه عکس می گیرم ولی شما که ادعا داشتی می خوای بری بخوابی موقعی که بهت لینک دانلود دادم و گفتی می خوام برم بخوابم ولی همون لحظه شروع کردی دانلود فایل ها (Log دانلود با آیپیت ثبت شده برای دریافت سایز هم نبوده فرقش رو متوجه می شم کاملا) ولی مثلا تظاهر کردی که رفتی بعدشم که با آیپی آسیاتک اومدی دانلودش کردی دوباره که آیپی رو گذاشتم اینجا.

نمی دونم مشکلت چی بوده ولی دیدی که خیلی ها باهام موافق بودن

اما بازم قضاوت نهایی با دوستان ضمنا هر کسی که شک داره من همچین چیزی طراحی کردم می تونه از تخصصی ترین مباحث برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت ازم سوال کنه(زبون پروژه C# هست) و جواب می دم بهش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •