از دوستان کسی رفته اتوکام .ببینه طرحه جدیدی و بسته اینترنت رایگان میدن؟
از دوستان کسی رفته اتوکام .ببینه طرحه جدیدی و بسته اینترنت رایگان میدن؟
تو تابستون یه همچین نمایشگاهی بود .... من رفتم هیچ خبری از هدیه و بسته و این چیزا نبود . الانم دیگه نمیرم .
- - - Updated - - -
تو تابستون یه همچین نمایشگاهی بود .... من رفتم هیچ خبری از هدیه و بسته و این چیزا نبود . الانم دیگه نمیرم .
دوستا من میخوام طرح ظرین مخابرات بگیرم
کسانی که از این طرح استفاده میکنن میشه از این دوتا ای پی یه پینگ بگیرن 8.8.8.8
4.2.2.4
ممنون از همه
دوستا من میخوام طرح ظرین مخابرات بگیرم
کسانی که از این طرح استفاده میکنن میشه از این دوتا ای پی یه پینگ بگیرن 8.8.8.8
4.2.2.4
ممنون از همه
آقا من کمپین دارم با سرعت 2مگابیت و 5گیگ + 2گیگ ماهیانه ترافیک بصورت یکساله ، پرداخت از طریق قبض + شبانه رایگان از 1 تا 7 .
تا 27 این ماه اعتبار داره طرحم . چیکار کنم ؟ کجا برم همینو تمدید کنم ؟! سرعت بالاتر میدن ؟!
- - - Updated - - -
آقا من کمپین دارم با سرعت 2مگابیت و 5گیگ + 2گیگ ماهیانه ترافیک بصورت یکساله ، پرداخت از طریق قبض + شبانه رایگان از 1 تا 7 .
تا 27 این ماه اعتبار داره طرحم . چیکار کنم ؟ کجا برم همینو تمدید کنم ؟! سرعت بالاتر میدن ؟!
به نظرتون خبر زیر در مورد کدوم شرکته ؟
این کنتور انداختن زیادی اینترنت مخابرات هم به نظرم اگه بررسی میکردن هیچ بعید نیست چنین سرنوشتی پیدا کنه ...
/
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز از احراز تخلف یک شرکت خدمات ارتباطی خبر داد.
علی اکبر مختاری مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در پی شکایت مردم مبنی بر گران فروشی شرکت مخابرات در ازای هر پالس بازرسان دستگاه نظارتی از این شرکت خدمات ارتباطی بازدید کردند.
وی در ادامه افزود: پس از بررسیها مشخص شد این شرکت 60 میلیارد ریال مازاد از تعریف، از مردم وجه اخذ کرده که با توجه به احراز تخلف انتصابی پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات ارجاع شد.
این مقام مسئول قضایی بیان کرد: شعبه یاد شده با توجه به شواهد موجود در پرونده این شرکت را به پرداخت جریمه 124 میلیارد ریال محکوم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، حضوری برو یکی از مراکز پاسخگویی adsl - اگر اصفهانی مرکز 22 بهمن (بزرگمهر، چهارراه نورباران-ابتدای 22 بهمن)، مرکز خاتم الانبیا (خ رباط دوم روبروی پارک گل محمدی) - مرکز خرازای (دروازه تهران اول فروغی) و مرکز استقلال- فرقی نمیکنه کدومش را بری و اگر شهرستان هستی هم مرکز مخابرات شهرستانتون. هر کدوم نزدیکتری. کسی که سرویس با کد ملی وی ثبت نام شده با کارت ملی بره و اونجا درخواست تمدید بده همون وقت یک سال تمدید میکنند. به نظر من اگه در حد نسبی ازش راضی هستی طمع نکن! چون شبانه صد در صد رایگان دارد. بقیه طرحهاشون الان با تخفیف شبانه است و شبانه کامل رایگان نداره و معلوم نیست در آینده هم طرح کامل شبانه رایگان بیارند. من که هفت هشت ماهه منتظرم نیومده چیزی. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
سلام، حضوری برو یکی از مراکز پاسخگویی adsl - اگر اصفهانی مرکز 22 بهمن (بزرگمهر، چهارراه نورباران-ابتدای 22 بهمن)، مرکز خاتم الانبیا (خ رباط دوم روبروی پارک گل محمدی) - مرکز خرازای (دروازه تهران اول فروغی) و مرکز استقلال- فرقی نمیکنه کدومش را بری و اگر شهرستان هستی هم مرکز مخابرات شهرستانتون. هر کدوم نزدیکتری. کسی که سرویس با کد ملی وی ثبت نام شده با کارت ملی بره و اونجا درخواست تمدید بده همون وقت یک سال تمدید میکنند. به نظر من اگه در حد نسبی ازش راضی هستی طمع نکن! چون شبانه صد در صد رایگان دارد. بقیه طرحهاشون الان با تخفیف شبانه است و شبانه کامل رایگان نداره و معلوم نیست در آینده هم طرح کامل شبانه رایگان بیارند. من که هفت هشت ماهه منتظرم نیومده چیزی. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
سلام علیکم بعد از حدود 4-5 ساله دارم پست میزارم
دیشب یه طرح 3 ماهه کرفتم که به گفته حضرات مخابرات تا 10 مگ سرعت میداد اما الان سرعت من همون 2 مگ هست که سال 89 ثبت نام کردم....به حضرات پشتیبانی هم زنگ زذم میگن سرعتت بره بالا نویز خطت هم میره بالابه زور یه شماره مرکز ذیتا ازشون گرفتم فردا بزنگم ببینم چی میگن.
جالبه یکی از بچه ها قبل این طرح سرعتش رئ 2 مگ بود اما الان طرح حرفه ای فعال کرده سرعتش رو 10 مگهکسی نظری چیزی نداره ؟
- - - Updated - - -
سلام علیکم بعد از حدود 4-5 ساله دارم پست میزارم
دیشب یه طرح 3 ماهه کرفتم که به گفته حضرات مخابرات تا 10 مگ سرعت میداد اما الان سرعت من همون 2 مگ هست که سال 89 ثبت نام کردم....به حضرات پشتیبانی هم زنگ زذم میگن سرعتت بره بالا نویز خطت هم میره بالابه زور یه شماره مرکز ذیتا ازشون گرفتم فردا بزنگم ببینم چی میگن.
جالبه یکی از بچه ها قبل این طرح سرعتش رئ 2 مگ بود اما الان طرح حرفه ای فعال کرده سرعتش رو 10 مگهکسی نظری چیزی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)