تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1166 از 2403 اولاول ... 16666610661116115611621163116411651166116711681169117011761216126616662166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,651 به 11,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

...
    یعنی لوله های آب بزرگ با ظرفیت بالا و آب رسانی زیاد در صورت نیاز + شیرهایی که به آسونی میشه بازو بستشون کرد تا توی همون لوله بزرگ آب کمتر یا بیتری جریان داشته باشه ! جای اینکه بیان برا کم کردن حجم آب لوله های باریک تری کار بذارن !
    ...
    یه نکته دیگه رو هم بگم که ظرفیت عملی کابلهای مسی که از مخابرات تا در خونه هایمون کشیده شده از نظر تئوری حدود 4 مگابیته و با توجه به نویز خطوط و ... در عمل پایین تر از 4 مگابیته ... یعنی اگه روزی روزگاری گوش شیطون کر خواستن به هممون اشتراک 20 مگابیت بدن باید تا در خونه هامون کابل نوری بکشن ! و همین 2.5 مگا بیتی هم که فعلا داره کار میکنه میشه گفت با شبکه فرسوده کابلی فعلی یه جورایی خیلی خوبه !!!
    بسیار عالی. ممنون از توضیحات خوبتون.

من زیاد شنیدم آی اس پی ها و مخابرات به این بهانه که دی اس ال بالای 2 مگ نمیکشه فیبر تو پاچه ملت کردن. ولی به نظرم جور در نمیاد.

ولی رفتم دنبالش خوندم که ADSL2+ (دقیقاً منظورم ای دی اس ال تو پلاس هست) بسته به فاصله از مرکز تلفن و کیفیت خط و نویز و ... تا 24 مگ هم کشش داره. اون 4 مگ که فرمودین محدودیت فنی تو ایرانه؟ یعنی ممکن نیست تو شرایط خوب و نزدیک به مرکز تلفن اگه آی اس پی هم بخواد بشه حدود 20 مگ رو بده؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام برو اندیشه بگیر اندیشه هر بدی داشته باشه این کارای مزخرف را انجام نمیده
    اندیشه فقط تو رشت خوب سرویس میده بقیه شهرهای گیلان کشکه وقتی یه فیلم 400 مگی رو 10 ساعت باید بمونه تا دانلود بشه اگرم خط تلورانس نداشته باشه

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اندیشه فقط تو رشت خوب سرویس میده بقیه شهرهای گیلان کشکه وقتی یه فیلم 400 مگی رو 10 ساعت باید بمونه تا دانلود بشه اگرم خط تلورانس نداشته باشه
    تایید میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

نه
    اگه رشت هستين وارد سايت rasht.askiran.com ميشين
    بعدش از اونجا با ورود به حسابتون و در بخش adsl تغيير سرويس رو بزنيد و ميتونيد به سرويسى گرون تر از سرويس فعليتون تغيير بدين
    و تفاوت قيمت سرويس قبلى و جديد رو پرداخت كنيد
    ضمن اينكه بسته به اينكه چندروز مونده باشه تا اتمام 1 ماه سرويس قبلى،باز از هزينه اى كه بايد بپردازيد كم ميشه و به همون نسبت تقريبا حجم جديدتون كاهش پيدا ميكنه
    كه مقدار دقيق حجم و قيمتو فك ميكنم دوستان و آقا birak بتونن محاسبه كنند.
    من ماهى شايد 4 بار هم تغيير سرويس بدم
    و يكى از دلايل مهم من واسه موندن تو انديشه همين سرويسشه
    فوق العادست
    سلام من وقتی وارد حساب کاربریم میشم گزینه ای برای تغییر سرویس نداره وتا اتمام سرویسم 28 روز مونده ممنون میشم من را راهنمایی کنید
    Last edited by saeid 22; 06-12-2011 at 21:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من اندیشه دارم اما اصلا کارایی که میخوام نداره ;';';';'; ping بالا و سرعت پایین و تایم اوت

به پیشنهاد دوستان می خوام جمع کنم از اندیشه اما نمی دونم از کدوم شرکت بگیرم - چون من گیمر هستم به سرعت و پینگ پایین نیاز دارم

پینگ من میره رو 500 زنگ میزنم اندیشه میگه خوبه که والا موندم اینا از کجا اومدن

6. 2 کاربر از soheil metal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من اندیشه دارم اما اصلا کارایی که میخوام نداره ;';';';'; ping بالا و سرعت پایین و تایم اوت

به پیشنهاد دوستان می خوام جمع کنم از اندیشه اما نمی دونم از کدوم شرکت بگیرم - چون من گیمر هستم به سرعت و پینگ پایین نیاز دارم

اقا سهیل. کدوم مرکزی؟ چه سرویسی داری؟ چه گیمی بازی میکنی؟ چه سرعتی نیاز داری؟

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام من وقتی وارد حساب کاربریم میشم گزینه ای برای تغییر سرویس نداره وتا اتمام سرویسم 28 روز مونده ممنون میشم من را راهنمایی کنید

.

. حتما تماس بگیر شرکت و ازشون شماره مشتری بگیر و از اون طریق وارد شو...

. منم همین به اصطلاح مشکل رو داشتم و الان دیگه چی ؟ مشکلی ندارم...

. خـوش باشیـد

.

9. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان

پینگ اندیشه 10 روزه عااااااااالیه , بالای 150 نرفته , تایم اوت نداره سرعت هم که ماشالله به تائید همه توووووووووپ!

11. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم کاملا فرمایش شما رو تایید میکنم. قبلا رو سرعتای IDM حساب میکردم اما بعد از استفاده از برنامه networx معلوم شد اشتباه میکردم و حداکثر سرعت واقعی همون 116 کیلو بایت بوده. به دوستان توصیه میکنم حتما این برنامه رایگان و کم حجم رو دانلود و استفاده کنند تا همیشه سرعت واقعی دستشون بیاد.

اما با برنامه networx دیشب سرعت متوسط تو بهترین ساعت ( از 3 الی 4 صبح ) 247 کیلو بایت بوده و حداکثر سرعتی که بهش رسیدم 253 کیلو بایت بوده که معادل تقریبا 2 مگابیته نه بیشتر. در حالی که IDM حتی بعضی لحظات سرعت بالاتر از 280 کیلو هم نشون میداد که اشتباه بود. پس فعلا برای 512 حجمی همون سرعت 2 مگابیت درسته یعنی حول و حوش 250 کیلو بایت و برای اشتراک 1 مگابیتم باید منتظر تست دوستمون باشیم ببینیم واقعا رو 2.5 مگا بیت کار میکنه یا مثل همین 512 هست . بهتره اون تست رو هم با networx انجام بدین تا نتیجش دقیق باشه.
    در ضمن منم با دوستمون موافقم که خیلی از آپلود سنتر ها خودشون سرعتو محدود میکنن و بعضی وقتا لازمه چند تا لینک دانلود همزمان گذاشته بشه تا در مجموع به حداکثر سرعت برسیم.

آخرین ورژن networx رو با حجم 3 مگا بایت از اینجا بگیرید و حالشو ببرید.از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه. فقط حواستون باشه در حین نصب یا بعد از اون باید حتما تو قسمت تنظیمات گزینه ظاهر مانیتور ( یا گزینه monitored interfaces گزینه wan - ppp/slip ) رو انتخاب کنید تا سرعتتون رو 2 برابر نشون نده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر تست سرعت واقعی دوست 1 مگابیتی با این برنامه می مونیم .
    دوست عزیز ممنون از توضیحاتت
    فقط این گزینه که گفتی دقیقا کجاست
    توی مرحله نصب چیزی ندیدم
    توی Setting برنامه هم گشتم اما باز چیزی پیدا نکردم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سرعت اشتراک های حجمی بعد از کم شدن سرعتها :

128 حجمی : این اکانت ها سرعت روزانش روی 512 بسته شده یعنی دقیقا 64 کیلو بایت که در روز سرعتتون از این بالاتر نمیره ... درست از ساعت 1 شب تا 4 صبح سرعت روزانه نصف میشه یعنی حداکثر 32 کیلو بایت ... و از 4 صبح تا 7 صبح سرعت مجدد به 64 برمیگرده که با این سرعت میشه حداکثر 220 مگ در ساعت دانلود کرد .
    اما بدی بزرگ این سرویس اینه که به علت کاربران بیشتر و شر کردن خطوط معمولا از اوایل ساعات شب سرعت خیلی پایینه و عملا شبها به همون 32 یا 64 هم نمیرسه .

256 حجمی : سرعت روزانه روی 700 کیلو بیت یعنی حدود 90 کیلو بایت بسته شده و شبها از ساعت 1 نصف میشه و از 4 صبح به حالت نرمال برمیگرده . خوبی این سرویس نسبت به 128 اینه که افت سرعت تو ساعات اولیه شب کمتره و عملا شبها میشه بیشتر دانلود کرد.

512 حجمی : سرعت روزانه روی 1 مگابیت بسته شده و روزها دقیقا سرعت به سقف 116 کیلو بایت میرسه و نکته جالب اینجاست که تو این اشتراک از 1 شب عملا سرعت توسط نرم افزار سرور محدود نمیشه و تنها چیزی که سرعت رو کم میکنه دانلود کاربرای دیگه با شروع ساعت رایگان هست که اونم خیلی محسوس نیست و اصلا هم قابل مقایسه با اشتراک 128 نیست . یعنی تو بدترین حالت تو این چند شب سرعت از 1 شب به بعد هیچوقت از 60-70 کیلو بایت پایین تر نیومده و بیشتر اوقات بین 80 تا 100 کیلو بوده یعنی عملا با روز تفاوت خیلی زیادی نداشته ... بطور متوسط بین 1 تا 4 صبح 280 الی 380 مگا در هر ساعت دانلود شد ... اما از 4 صبح تا 7 سرعت کاملا بالا میره و روی 116 فیکس میشه و هر ساعت 400 مگ دانلود میشه .

حالا اینکه کدوم اینا به دردتون میخوره و هزینشم براتون مناسبتره انتخابش با خودتون ... شایدم اصلا شبها دانلود نکنید و ترجیح بدید سرویس 256 نامحدود رو بگیرید که اونم خیلی عالیه .

اینها سرعتهای دو هفته اخیر اندیشه بوده اما همون طور که گفتم از دیروز downstream رو 2.5 مگابیت بسته شده و همین الان که دارم این پست رو میفرستم سرعتم بالای 210 کیلو بایته و دیشبم بالای 4 گیگ دانلود داشتم . البته همین امروز از یکی دوستان که 128 حجمی اندیشه داره سوال کردم و ظاهرا برای ایشون دیشب سرعت بالاتر نرفته بوده ... حالا نمیدونم این تغییر سرعت و بالا بردن downstream فقط برای 256 ها و 512 حجمی بوده یا خیر ... که اگه اینطور باشه بازم شدیدا توصیه میشه از 128 به 256 یا 512 کوچ کنید و حالشو ببرید .

سرعت سرویس های نامحدود هم تغییری نکردن و برای 128 همون حداکثر 32 کیلو و برای 256 نامحدود هم 50 کیلو بایت هست .

به هر حال به امید روزی که هممون سرعت چند مگابیت نامحدود با همین قیمتا و حتی پایین تر داشته باشیم چون لیاقت ما خیلی بیشتر از ایناست و اگه هم از سرعت سرویسها تعریف کردم به این معنی نیست که فروش اکانت حجمی با این قیمتا رو تایید میکنم... چون این شرایط نسبت به وضعیت جهانی مسخرست و اگه بعضی اوقات تعریف یا انتقادی میشه با توجه به وضعیت اینترنت داخل ایران و شرکتای وطنی هست .

موفق باشید.
    UP
    استاد، این قضیه FOA چی هست؟
    PM شد!

از امشب ساعت 12.59 سرعتم رو به 512 2گیگ تغییر و درصورت نیاز(60%نیاز میشه) خرید حجم اضافه میکنم
    ولی خودمونیما اندیشه سرعت 128 که تا هفته قبل محدود سرعت شبانه میانگین 70 مگ رو با قیمت 11 میداد الان 20 کرده تو پاچمون
    تخفیفات رو که حذف کرده!

دوستان پارس آنلان هم نظر بدن خیلی مشکوک میزنه این پارس آنلاین!شنیدم 128 رو رو 1مگ بسته روزانه و شب هم 90 درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •