تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1166 از 2376 اولاول ... 16666610661116115611621163116411651166116711681169117011761216126616662166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,651 به 11,660 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/
    غیبت 8 بازیکن در تمرین استقلال/ مشورت با جانواریو برای جذب یک برزیلی
    دور جدید تمرینات امروز تیم فوتبال استقلال برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر عصر امروز در غیاب 8 بازیکن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که عصر امروز و در هوایی بارانی در ورزشگاه شهید دستگردی تهران برگزار شد، تعدادی از بازیکنان این تیم غایب بودند.

احمد خذیراوی در آبادان است، آرش برهانی و مهدی امیرآبادی در دبی به سر می برند، مجتبی جباری برای رسیدگی به وضعیت پای آسیب دیده خود همچنان مشغول رفت و آمد به کلینیک است، میلاد نوری به خاطر عمل جراحی که بر روی گوش خود انجام داده قادر به انجام تمرین نیست، پیروز قربانی، پژمان منتظری و وحید طالب لو هم که در اردوی تیم ملی به سر می برند.

اما سایر بازیکنان این تیم از ساعت 15:30 زیرنظر خداداد پس از انجام حرکات کششی بدن های خود را گرم کرده و آماده اجرای تمرینات گروهی شدند. البته بیژن کوشکی تنها بازیکنی بود که زیر نظر دکتر نوروزی تمرینات اختصاصی خود را پیگیری کرد.

جانواریو بهترین بازیکن استقلال در جلسه تمرینی عصر امروز بود ضمن اینکه علیرضا عباسفرد که در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی موفق به گلزنی شده بود، بسیار با روحیه تمرینات خود را پیگیری کرد.

همچنین امروز جلسه مشترک جانواریو و رضا رجبی پیرامون جذب بازیکن برزیلی به نام "فابیو بارا" در باشگاه استقلال برگزار شد.

دراین نشست جانواریو با ابراز تعجب از اقدام باشگاه استقلال برای به خدمت گرفتن "فابیو بارا" گفت: بارا از بازیکنان تیزهوش و مستعد است. این بازیکن می تواند برای استقلال درهفته های پایانی لیگ برتر مثمرثمر باشد

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

اعتراض استقلالی ها به سازمان لیگ

طبق اعلام سازمان لیگ برتر تیم فوتبال استقلال باید روز جمعه اول آذرماه در تهران به مصاف فولاد خوزستان برود. دیروز شنیدیم استقلالی ها اعتراض خود را به مسئولان سازمان لیگ اعلام کرده اند. آنها اعتقاد دارند با توجه به اینکه تیم ملی روز ۲۹ آبان در دوبی بازی دارد و یک روز بعد هم به ایران بازمی گردد قطعاً ملی پوشان استقلال خسته خواهند بود چون باید به فاصله کمتر از یک روز در لیگ بازی کنند.گفتنی است: هنوز سازمان لیگ پاسخی به این درخواست استقلالی ها نداده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ای بابا فنایی میگه پنالتی بوده بابا پنالتی نبود
    کاشکی وحید میگرفتش
    بازیه خطرناک رو میگن پنالتی.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی باملوان که گذشت اما شکوری پنالتی کرد...
    بی احتیاطی کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تکلیف جباری تا شنبه مشخص می‌شود

کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال تا روز شنبه آینده در خصوص چگونگی درمان مصدومیت مجتبی جباری تصمیم‌گیری خواهد کرد.

به گزارش مهر، مجتبی جباری در بازی استقلال - ذوب آهن از ناحیه مینیسک پا دچار آسیب دیدگی شد، مصدومیتی که باعث شد این بازیکن بازی دوستانه قطر- ایران را از دست بدهد و به احتمال فراوان به دیدار امارات - ایران در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی هم نخواهد رسید.

ظاهرا در زانوی آسیب دیده مجتبی جباری یک ضایعه کوچک مشاهده شده و تا زمانی که التهاب این ناحیه آسیب‌دیده از بین نرود کادر پزشکی باشگاه استقلال نمی تواند نظر نهایی خود را در خصوص میزان و درصد آسیب‌دیدگی جباری اعلام کند.

بنا به تشخیص گروه پزشکی باشگاه استقلال، جباری تا روز شنبه هفته آینده باید فیزیوتراپی کند تا التهاب ناحیه آسیب‌دیده فروکش کند تا پس از آن در خصوص چگونگی درمان مصدومیتش تصمیم‌گیری شود.

با این شرایط به احتمال فراوان مجتبی جباری در بازی امارات - ایران در مرحله انتخابی جام جهانی 2010 که روز چهارشنبه هفته آینده در امارات برگزار می شود، غایب خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا رجبى: برزيلى ها خط حمله استقلال را متحول مى كنند

از بازيكنانى كه براى استقلال آورده ايد بگوييد، آنها چه نوع بازيكنانى هستند؟

-آنها بازيكنانى بسيار پرتوان و كارآمد هستند. «گابريل» يك بازيكن ۲۰ ساله است كه در سال گذشته در ليگ ژاپن ۹ گل براى تيمش به ثمر رسانده است. او يك هافبك تمام عيار است كه توانايى بازى در خطوط مختلف خط ميانى را دارد. «مانوئلر و ولنكو داسيلوا فيلهو» يك مهاجم جلوزن است. او ۱۸۶ سانتى متر قد و ۷۶ كيلو وزن دارد و پيش از اين در تيم هاى ويسنته پرتغال و بنفيكاليسبون بازى كرده است. او سال گذشه به آسيا آمد و براى مدتى در يكى از باشگاه هاى چين بازى كرد. «فابيو والا» ۲۷ سال سن دارد و در دوران بازيگرى اش براى مدتى هم همبازى روماريو بوده است. او يك هافبك نفوذى است كه ذاتاً چهارچوب دروازه حريفان را خول مى شناسد و در توپ هاى ريباندى خوب عمل مى كند.

• گويا فقط به قصد جذب مهاجم به برزيل رفته بوديد، اين طور نيست؟

- با هدف به برزيل سفر كرده بودم. من اعتقاد دارم كه اين بازيكان در خط حمله استقلال در ليگ قهرمانان آسيا تحول چشمگيرى را باعث خواهند شد و خط آتش استقلال را متحول خواهند كرد.

• بازيكنان موردنظر را چگونه جذب كرديد؟

- من آنها را از بين ۶۰ بازيكن انتخاب كردم. شيوه انتخاب من به گونه اى بود كه در پايان همان جلسه تمرين هم مسئولان كمپ فوتبال برزيل به ما پيشنهاد كار در برزيل را دادند كه من آن را نپذيرفتم، چراكه من هميشه دوست داشته و دارم كه در ايران كار كنم.

• حضور گابريل ۲۰ ساله چقدر براى استقلال آب مى خورد؟

- او امتيازى كه دارد اين است كه مى تواند در سهميه زير ۲۳ ساله هاى استقلال قرار بگيرد. كل هزينه او براى استقلال چيزى نزديك به ۱۰۰ ميليون تومان است كه در مقايسه با خيلى از بازيكنان كشورمان اصلاً پولى به حساب نمى آيد.

• اما خيلى ها اعتقاد دارند كه شما او را براى پاس همدان آورده ايد، چقدر اين خبر صحت دارد؟

- اگر مى خواستم از اين كارها كنم، ۱۰ بازيكن تاپ برزيلى را با خود مى آوردم و آنها را به تيم هاى غير از استقلال مى دادم و كلى پول به جيب مى زدم. اما من اين كار را نكردم و همه فكر و ذكرم هم در اين مدت استقلال بود. حتى درباره اين بازيكن ۲۰ ساله برزيلى هم بايد بگويم كه مى خواهيم نام او را در فهرست بازيكنان زير ۲۳ سال خود رد كنيم وبعد از آن اگر هم بنا شد او را به باشگاهى منتقل كنيم، قطعاً اين كار از سوى مسئولان باشگاه استقلال انجام خواهد گرفت

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هرچي تو ويكي پديا گشتم چيزي ازشون پيدا نكردم
    شماها چطور؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض آشنایی کامل با برزیلی های مورد نظر استقلال : مانوئل و فابیو بالا و گابریل

سلام به همه ی استقلالی های گل
    حتما شما هم درباره ی برزیلی های جدید استقلال تو روزنامه ها خوندین. اما هیچ روزنامه ای به طور کامل درباره ی اونها توضیح نداده. اما من سعی می کنم تو این تاپیک شما رو با این ستاره های برزیلی آشنا کنم. برزیلی هایی که به استقلال می پیوندند سه تا هستند که دو تاش قطعیه و یکی از اونها هم فعلا 100 در صد نیست. پایین تر توضیح میدم.آشنا می شیم باهاشون:

1 . مانوئل لورنکو دا سیلوا فیلهو:

برزیلی 30 ساله خوش قد و بالایی که با 186 سانتی متر قد همون بازیکن مورد نظر استقلاله. چون امیر قلعه نویی به شدت علاقه مند به یک بازیکن بلند زن خوب تو تیمشه. مانوئل دوران بازیش رو از تیم مطرح اینترناسیونال برزیل شروع کرد و با درخشش در این تیم بود که توجه استعدادیاب های باشگاه پی اس وی.آیندهوون هلند رو به خودش جلب کرد. مانوئل در 20 سالگی در هلند فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرد. چون این تیم پر از ستاره های با تجربه بود. پس از یک سال بازی در هلند دوباره به اینترناسیونال برزیل برگشت و با درخشش در لیگ دسته اول برزیل خودش رو مطرح کرد.مانوئل در برزیل در تیم باهیا هم بازی کرد. پس از آن به پرتقال رفت و در ویتوریا گیمارش توپ زد. دوران خوب او او در ویتوریا گیمارش و جیل ویسنته و موریرنس در سوپر لیگ پرتقال باعث شد اسپورتینگ لیسبون که ستاره های لیگ را در خود جمع می کرد به او پیشنهاد بازی بده. مانوئل پس از حضور در اسپورتینگ دوران نه چندان موفقش را شروع کرد. پس از آن در بلننسه پرتقال از سوپر لیگ این کشور بازی کرد. دوران بد او با بازی در CRB در دسته دو برزیل آغاز شد و پس از آن به نانچانگ چین پیوست. شاید انتخاب های این بازیکن با استعداد در دو سال اخیر و پس از حضور در اسپورتینگ انتخاب های خوبی نبود و گرنه از بازیکنی که در 20 سالگی به اروپا ترانسفر می شه انتظارات خیلی بیشتر از این هاست. خیلی ها دوران نه چندان موفق او در دو سال گذشته را دلیل عدم موفقیت احتمالی او در استقلال می دانند اما گذشته مانوئل به ما می گوید : منتظر یک ستاره ی برزیلی باشید.

برای اطلاعات بیشتر لینک های زیر را حتما ببینید :

پروفایل مانوئل در سایت زرو زرو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفایل در ترانسفر مارکت به علاوه قیمت احتمالی این سایت در باره ی مانوئل(که بعیده این قیمتش باشه):

مانوئل در لباس اسپورتینگ لیسبون

2. فابیو پریرا دی اولیویرا ( معروف به فابیو بالا)
    دومین بازیکن مد نظر استقلال یک مهاجم – هافبک نفوذی قد کوتاه ولی بسیار زیرک و چارچوب شناس هست. راستش وقتی فیلم بازی هاش رو دیدم نه به خاطر گل هاش بلکه به خاطر تیمی که توش این گل ها رو زده خیلی تعجب کردم چرا داره میاد ایران! اگه قسمت اول فیلم هایی که در you tube در چند سطر پایین تر می زارم رو ببینید می بینید که فابیو بالا در تیمی مثل فلومننزه گل های زیبایی می زنه و حتی جلو فلامنگو پنالتی زن تیمشه. برای اون دسته از عزیزانی که نمی دونند می گم که فلومننزه فینالیست آخرین لیبرتادورس بوده و تیم بسیار بزرگیه. به تعداد تماشاگر ها در فیلم دقت کنید اکثرا در گل ها ورزشگاه رو پر کردند. لیگ ایران از این جور بازیکن ها کم داره یا بهتر بگم اگه چند تا از این بازیکن ها داشته باشه همشون در تیم هاشون بهترین می شن. اما دلیل این حرفم اینه که اگه فیلم ها رو نگاه کنید می بینید که فابیو بالا بازیکنیه که تو ریباند ها عالی کار می کنه. از توپ هایی که خیلی موقعیت صد در صد نیستن گل می سازه. فقط می گم اگه اومد منتظر ستاره ای بزرگ باشین. هرچند که نیمی از فوتباش رو در سری بی برزیل هم بوده اما همیشه یکی از بهترین های هر تیم بوده که توش حضور داشته. سابقه بازی در فلومننزه و گرمیو و آوای رو داره.
    پروفایل در سامبا فوت :

فیلم بازی های فابیو بالا (قسمت اول) – به تعداد تماشاگر ها دقت کنید که اکثرا ورزشگاه رو پر شور پر کردند. تقریبا همه تو سوپر لیگ برزیل و با پیراهن فلومننزه هست

فیلم بازی های فابیو بالا (قسمت دوم)

3 . گابریل دونیزته دی سانتانا :

اما سومین بازیکنی که اتفاقا اکثر خبرگزاری ها نگفتن سه بازیکن و گفتن دو بازیکن این هافبک 21 ساله ی برزیلی هست. بازیکنی که علی رغم سن کمش بسیار باکیفیت فوتبال بازی می کنه و سابقه ی حضور در جی لیگ رو داره. داستان جذب گابریل هم اینطوریه که قراره به احتمال زیاد جذب بشه و به یکی از تیم های لیگ قرض داده بشه. چون استقلال 2 سهمیه بزرگسال خالی و یک سهمیه زیر 23 سال خالی داره میتونه هر سه بازیکن رو بگیره. اما یک نکته ی جالب هم درباره ی این بازیکن بگم : بازیکن هایی که در جی لیگ بازی کردند همه بازیکن های باکیفیتی هستند تو این موضوع شک نکنید. راستش اول خود من شک کردم نکنه تو جی لیگ دسته 2 بازی کرده باشه چون سنشم کمه و چون باشگاه ویسل کوبه زاپن پس از سال ها یک فصل رو هم در دسته دو حضور داشت. اما بعد از تحقیق کامل فهمیدم که در جی لیگ دسته یک بازی کرده. پس شک نکنید بازیکن عالی ای هست. دلیل حضور در جی لیگ رو هم که از سایت فیفاست میزارم تو چند سطر پایین تر .

لینک ها یی درباره ی گابریل :

پروفایل گابریل در سایت باشگاه جی لیگی زاپن ویسل کوبه

پروفایل در ویکی پدیا

عکس هایی از بازی گابریل در پیراهن ویسل کوبه در جی لیگ زاپن :

این هم دلیل حضورش در دسته یک جی لیگ زاپن(در بالا نوشته شده division 1 یعنی دسته یک جی لیگ بنابراین حاشیه سازان با این مدرک دیگه بهتره سکوت کنند. اسم گابریل رو به عنوان زننده گل در بازی با کاشیوا ریسول می بینید که 3 بر یک ویسل کوبه برد و یک گل این بازی رو هم گابریل در جی لیگ یک (بالاترین سطح جی لیگ زده) :

امیدورام این مطلب مورد توجه استقلالی های دو آتیشه قرار بگیره و همینطور جوابی باشه به حاشیه سازانی که این بازیکنان بزرگ و با کیفیت رو با دی کارمو که تنها افتخارش بازی در ورزشگاه خالی از تماشاگر و در تیم های محلی برزیل بوده مقایسه کردند.دی کارمو فاجعه ی فوتبال ایرانه. دی کارمو فقط تو لیگ ایالتی یعنی مثل تیم های محلی که تو استان خودشون بازی می کنند بازی کرده. البته فقط کافیه فیلم فابیو بالا و ورزشگاه پر از تماشاگر با پرچم های فلومننزه رو با فیلم بازی دی کارمو که تو نود همین امشب پخش شد و دیدید که حداکثر 100 تماشاگر برای این بازی محلی و دیدن دی کارمو تو ورزشگاه بودند مقایسه کنید تا پی ببرین بازیکنان مد نظر استقلال چقدر سطحشون بالاست. البته کسی که فوتبال برزیل رو بشناسه فرق باشگاه هایی مثل اینتر ناسیونال و فلومننزه رو با تیم های محلی می دونه ونیازی به اثبات من نیست.به امید درخشش این بازیکنان در استقلال و همینطور امیدورام باشگاه با هر سه بازیکن قرار داد امضا کنه که در این صورت نشون از حرفه ای بودن مدیریت باشگاه هست. این آزمون بزرگی برای آقای واعظ آشتیانی مدیر عامل استقلاله.خوش باشین. و خوشحال می شم نظراتتونو بنویسین استقلالی های گل.

توجه : من این مطلب رو تو سایت استقلالی دات کام و همینطور انجمن رسمی باشگاه هم نوشتم و از همه کسانی که می خوان این مطلب رو تو سایتشون کپی کنند لطفا با کپی رایت mehran_xdباشه. تشکر.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دستت درد نكنه عالي بود

معلوم نيست كوثري از كجا اين مانوئل رو شناخت.
    رجبي وقتي گفت مهاجمه و تو اسپورتينگ بازي كرده اون سريع گفت من ميشناسمش مانوئل رو ميگي.
    اونوقت اين كه الان تو Nanchang FC چينه پس رجبي چطور ميگفت از پرتغال اوردمش؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اونی ممنون از این معرفی بازیکنان برزیلی
    به نظر بازیکنان خوبی میایند اما چیزی که من را می ترسونه اینه که با بازیهای ضعیف دی کارمو الان موج منفی در فوتبال ما ایجاد شده که کافیه اینها در همان بازی اولشون خوب بازی نکنند اونوقت هست که اینها را سرویس می کنند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •