سلام ،شما تا حالا چقد مثلا با یک بسته یکماهه همراه اول نامحدود گرفتید،مثلا خودش میگه مصرف منصفانش ۴۵۰گیگه،ولی من خودم ماه پیش اینقد چی گرفتم که هاردم پر شد،بازم میتونستم دوباره بگیرم،اصلن حدو مرزی هم داره یا علکیه؟
سلام ،شما تا حالا چقد مثلا با یک بسته یکماهه همراه اول نامحدود گرفتید،مثلا خودش میگه مصرف منصفانش ۴۵۰گیگه،ولی من خودم ماه پیش اینقد چی گرفتم که هاردم پر شد،بازم میتونستم دوباره بگیرم،اصلن حدو مرزی هم داره یا علکیه؟
به نظر من سر کاریه اون 450تا چون چیزی که مودم برای من کنتور انداخته توی 20 روز 600گیگ رد کرده اینترنت هم وصله مشکلی نداره
البته با دائمی از این شوخی ها نکنین که خطرناک
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
نه اصلا سیم اینترنت باید جدا باشه یه بسته براش بخری اعتبارش هم صفر باشه
پولی چیزی نتونه کم کنه
دوست عزیز با این توضیحات شمابعید نیست مشکل از همون سیم باشهببری مخابرات رایگان عوض میکنن اگه خراب باشهیا اگه بری دفاتر به عنوان تعویض سیم... در کل روش دوم منطقی تر هست چون کار مخابراتش طول میکشه و هزینه هم فکر کنم ۵ یا ۸ تومنه
سلام
منم همچین مشکلی دارم دقیقا نمیدونم چیکار کنم
عاصی شدم
میخوام ببرم سیم کارتمو تعویض کنم اگه درست شد که هیچی ، اگه نشد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم![]()
سلام
اگه بخوام بسته ای بخرم که 30 روزه باشه ولی حجم خیلی کم و پائین ترین قیمت باشه مثلا حجم 100 مگ و یا 200 مگ باشه ولی 30 روزه باشه...کدوم بسته رو باید بگیرم؟؟؟
آیا بسته ای داره با این ویژگی همراه اول؟؟؟ بسته های آلفا که 30 روزش کمترینش 1 گیگ هست...
مرسی...
چجوری به فورجی پلاس وصل بشیم؟ گوشیم cat6 هست انتن فورجی هم پره چیکار کنم که فورجی پلاس بگیره و ایا در اندروید ۹ علامت چیزی داره وقتی فورحی پلاس میشه؟
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
اینجور که مدل گوشیتون تهش امضاتون خورده! شیاومی هست شیاومی ی سری مدلاش هماهنگی نداره!
پست های قبل رو هم نگاه بکنید!
نمیدونم چرا الان چند وقته میخام با شبانه رایگان دانلود کنم.ولی دقیقا حجم دانلود که به 2.5 گیگ میرسه دیگه هیچی دانلود نمیکنه علامت فور جی گوشی هم میره.صبح که بیدار میشم میبینم هیچی دانلود نشده.یه بار دیتا گوشی رو که روشن خاموش کنم همه چیز درست میشه.گوشی رو یه بار ریست فکتوری هم کردم .ولی بازم روی 2.5 گیگ گیر میکنه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)