ممنون پس چه تجهیزاتی روی دکل باید نصب باشه مشخص کنم 3g هستند
ممنون پس چه تجهیزاتی روی دکل باید نصب باشه مشخص کنم 3g هستند
ممنونم. آره چون تو سايتش خوندم كه نوشته بود يا سيم جديد ميخرين يا سيم خودتونو ميدين يه 10 هزار هم ميدين سيم جديد ميگيرين بد برداشت كردم كه منظورش خط هستش
كجاها ميشه رفت انجام داد. سايتش به روز نيست نمايندگي ها. سمت غرب كجا داره؟؟ غير از مترو آرياشهر
ممنونم![]()
Last edited by mrmostafa; 04-04-2015 at 12:56.
جمهوری هم هست. دیدم صف گرفتن مردم برای تبدیل سیم کارت. طرف نمیدونست 4G چیه بعد تو صف وایساده بودالبته نمیدونم هنوز هم رایگان انجام میدن یانه.
قانون مفت باشه کوفت باشه در مورد ملت ما همیشه صدق می کنه
نامحدود از سایت هم حذف شد!
از بس مردم ما همه حولن
100 گیگ توی 2 شب دانلود میکنن معلومه شبکه میره زیر بار اونام میبینن دارن ضرر میکنن کلا حذفش میکنن میره ای باباااا
نت موبایل واسه دانلود فیلم و آرشیو درست کردنه آخه؟؟؟؟؟
اینا همونایین که اگه غذا مفتی توی خیابون بریزن با اینکه همین الان خوردن تا گلوشون سیرن و هیچ احتیاجی ندارن باز میرن میخورن میگن خب مفتیه ریخته بخوریم
نمیدونن که بابا یه بدبختی همینم دستش نمیرسه
تو که سیری بزار اون یکم بیشتر بخوره
به اندازه نیازتون از هرچیزی استفاده کنید شورشو دیگه در نیارید باباا
Last edited by starpars; 04-04-2015 at 15:15.
الان داشتم میرفتم گوشی 4G بگیرم که از نامحدود ها استفاده کنم ولی مثه اینکه باید تجدید نظر کنم :|
اپدیت :
نامحدود ها که روی سایت هست که هنوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو سایت هست ولی وقتی کدش رو میزنی invaild request میده!
قسمت بسته ها بری برداشتنش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح فقط برای عید بود نه بیشتر ...حالا نقد کردن دیگران یا قضاوت بی جا بدون دلیل و از روی شکم پری برای یک سری افراد عادت شده... هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه...
ایرانسل خودش میدونه چه طرحی را بذاره کی بذاره تا براش سوده داشته باشه
وقتی یکه طرح یک روزه 99 گیگه پهنای باند مناسب هم وجود داره انتظار داری اون شخص 20گیگ دانلود!!!
احتمالا یک سری آدم ها هم غذای مفت گیرشون نیامده حالا دارن فشار را میذارن به بقیه...
لطفا فکر کنید رو حرفاتون اینجا تاپیک عمومی هست قرار نیست چشماتون را ببندید و هر چی خواستین تایپ کنید...
بهتر که برداشتن کشورهایی که من تجربشون کردم هیچ کدوم ازاین قرتی بازیا ندارن ! یا مصرف آزاد یا همون بسته های محدود ارزونتر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)