تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1165 از 1805 اولاول ... 1656651065111511551161116211631164116511661167116811691175121512651665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,641 به 11,650 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

و اما سوال من : دوستان الان بهترین طرح مخابرات مشهد چیه ؟ این لیستی که توی پنل زده احساس می کنم پاییزه طلایی بهتر باشه که شبانه هم داره ، اما از همه ی عزیزانی که تجربه کردن سرعت ها رو ( مخصوصا همین پاییزه طلایی رو ) ممنون می شم یه آماری به من بدید چطوریه سرعت ؟ روزها چطوریه ؟ شب ها چطوریه ؟ از این طرح بهتر داریم ؟ من زنگ زدم مخابرات گفتم این کمپین های تجاری به ماها هم می دین ؟ در کمال تعجب گفت آره مشکلی نداره ! از همینا که 10 مگ و 5 مگ هستن ، آیا کسی از این سرویس ها استفاده کرده ؟
    شما اول از هــر چیز مطمئن شو ببین خط تلفنی که روش ADSL داری کافو فیبر نوری هستش یا کابل مــسی .
    اگر فیبر نوری بودی که اصلا تمام آرزوهات رو بر باد رفته بدون .
    و اگر کابل مسی بودم بعد بررسی هات رو شروع کن .

مطمئن که شدی بیا همینجا بگو تا بگم واسه سرویس گیم چه نتی بگیری خوبه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من در مورد طرح پاییزه که چیزی نمی دونم ، دوستان جواب میدن حتما...

ولی خود من طرح کمپین 5مگ گرفتم برا خونه و هیچ مدرکی هم نخواستن ازم.سرعت دانلودش هم 640 تا 650کیلو ثابت هست .(دقیقا همون 5مگه)

من سرویس 5 مگ با حجم 4 گیگ دارم ماهی 25000 تومان که روی قبض میاد و یک مودم وایرلس هم دادن بهم روی طرح (توجه کنید که طرح کمپین ها شبانه رایگان نداره و فقط همون طرح پاییزه شبانه رایگان داره و دوم اینکه قراردادش 3 یا 6 ماهه و یا یکساله هست که در قرارداد یک ساله مودم رایگان میدن)

اگر خواسته باشید بهتون یک روز تستی هم میدن یعنی یک گیگ را در یک روز براتون فعال می کنن که تست کنین و اگر راضی بودین میخرید. فقط یک تجربه که داشتم رو میگم بهتون من قبلا طرح خانواده داشتم سرعت پورتم روی 3 مگ بسته بود و وقتی تست یک روزه گرفتم بازم سرعتم همون 3 مگ بود که خیلی تلاش کردم و تماس گرفتم ولی اخر مشخص شد که اینا نمی تونن سرعت پورتم رو ببرن بالا ، مجبور شدم یک بار درخواست تخلیه سرویسم را دادم و دوباره سفارش دادم و حالا سرعت پورتم شده 10 مگ (شما هم برای احتیاط اگر طرح دیگه ای خواستید ، اول درخواست تخلیه بدید و وقتی رانژه خالی شد دوباره درخواست سرویس جدید کنید)
    ممنون از جوابت داداش ، به منم گفت تست می دیم ، منتهی نگفت یه روزه ، گفت یه ماهه یه گیگ !! البته زنه یکم دودو می زد کلا آخرشم گفتم خب تست رو بده گفت مسئولش نیست ، باید فردا زنگ بزنین
    پس داداش کمپین پنج مگ باید روی 640 تا 650 باشه حدودا دیگه ؟ تست رو می گیرم اگر همین بود که فبها ، نبود می گم تخلیه کنن ... خیلی حال دادی ...

3. این کاربر از mani V-A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

یک گندکاری دیگه گلدنت و مخابرات چند وقته باز شروع شده اینه که بعد از یه مدت استفاده یک آی پی مثل 46.100.144.181 میگیره و کلا نت قطع میشه باید از داخل مودم ریسکانکت کنی تا آی پی جدید بگیره که نت داشته باشه

لطفا کسی به این دقل بازای دزد دسترسی داره اطلاع رسانی کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک گندکاری دیگه گلدنت و مخابرات چند وقته باز شروع شده اینه که بعد از یه مدت استفاده یک آی پی مثل 46.100.144.181 میگیره و کلا نت قطع میشه باید از داخل مودم ریسکانکت کنی تا آی پی جدید بگیره که نت داشته باشه

لطفا کسی به این دقل بازای دزد دسترسی داره اطلاع رسانی کنه
    آره مدتی میشه که اینطوری شده. جالبه این آی.پی 46.100 اصلا اینترنت نداره و معلوم نیست کاربردش چیه؟! چند روز قبل برای من یا وصل نمیشد یا اگر هم میشد 46.100 میداد! اصلا یه اوضاعی بود!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان برای شبانه تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی هست؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان برای شبانه تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی هست؟
    شبانه سرور خارجی نهایت تا ١٠٠ کیلوبایت,مگه اینکه خوش شانس باشید.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب داخلی چی؟
    ارزش داره فایل رو بیاریم سرور داخلی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امکان جدیدی تو پنل 2020 اضافه کردند برای تست سرعت ..

این تست سرعت من ( پاییزه طلایی --- به همراه شبانه ! ) : نهایت سرعت 256 کیلوبایت ( دانلود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه مشکل از برنامه هایی که روی سیستم وصل کردی.مثلا می تونه از کانکشن های شبکه باشه.منظورم آدرس Control Panel\Network and Internet\Network Connections
    در اینجا چندتا آداپتور میبینی؟؟؟
    مال من یه 10 تایی هست.وقتی دارم با WMware کار میکنم و ترافیک درون شبکه ای دارم اگر DUmeter روی Ethernet تنها تنظیم نکنم،میاد ترافیک اونارو هم با ترافیک اینترنتم یکسان در نظر میگیره.
    احتمالا حجم ارسالت هم خیلی زیاد بوده
    اما احتمال میدم که با VPN کانک شدی و این برنامه مانیتورینگ هم اومده سرعت Ethenet با سرعت VPN جمع زده بهت گفته 400 تا.
    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ولی من از vpn استفاده نکردم. و البته اول که نصبش کردم درست بود ، نمیدونم الان یهو چش شده!!

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همگی، جدیدا سرعت بعثت خیلی اومده پایین، 100 و 80 شده 20 یا 15 یا حتی 10 کیلوبایت، نمیدونم آیا ما پول نمی دهیم این چه چطوری دزدی هست!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •