سلام دوستان.
یکی از دوستان میخواد بره دنبال معافی . پدرش از کارافتادست . دو تا برادرن . برادر بزرگترش ازدواج کرده ولی تو همون شهره. میتونه معافیت بگیره؟
سلام دوستان.
یکی از دوستان میخواد بره دنبال معافی . پدرش از کارافتادست . دو تا برادرن . برادر بزرگترش ازدواج کرده ولی تو همون شهره. میتونه معافیت بگیره؟
حرف شما کاملا متین هست، خودم قصد دارم که ایشالا 28 آذر ثبت کنم، فکر نکنم که تو دو روز آدم رو ببرن خدمت دیگه![]()
كسي اينجا نسيت كه شهداي كرمانشاه خدمت كرده باشه كلي سئوال دارمهواي كرمانشاه برج 10 چهطوره
قانون معاف سه برادر هنوزم هست؟
x ای بودن زانو معاف از رزم داره ؟
زانو هام x ای با انحراف 7 درجه است .
نرمی استخون هم دارم .
ظاهرا دو دوره ولیعصیر تبریز (که من افتادم) به خاطر نقل مکان سرباز بر نداشت، از تبریز خیلی ها رو دادن مشکین شهر.
الان چند تا از دوستای من دارن آموزش میبینن، برج 6 هم از دوستان بودن.
کلا میشه گفت مشکین شهر رو دامنه های سبلانه یعنی شما خودش سرماش رو حساب کن
از نظر وضع پادگان داغونه، دوستم میگفت حمومش آب گرم نداشت (برج 6) حالا درست شده یا نه نمیدونم.
یکی از دوستام که برج 8 رفته هر سری بر میگرده سرماخورده هست.
کلا نمیخوام دوستتون رو نا امید کنم ولی باید آماده بره چون واقعا پادگان آشغالی هست. با اردبیل نمیدونم چند ساعت راهه ولی با سواری تا تبریز حدود 2 ساعت و با اتوبوس هم حدود 3 ساعت راهه.
برای خود من بدترین سناریو مشکین شهر بود که خدارو شکر حداقل تبریز افتادم.
=============================
پاورقی: فکر میکردم من بدبخت فقط نیرو انتظامی افتادم این دورهدیدم نه دوستان هم یواش یواش مینویسن ناجا...
![]()
توی ناجا بعد اموزشی بهترین جایی که بشه افتاد کجاست؟
فکر میکنم پلیس دیپلماتیک خوب باشه ، بعضی از سفارت خونه های کشورهای در پیت جاشون خوبه ، اکثرا بالا شهر هستن و تو خیابون های خلوت ، نه کسی میاد ویزاشون رو بگیره نه جماعتی چماق به دست میریزن تسخیرش کنن نه بگیر و ببند داره !
ممنون داداش
پیغامتو برای رفیقم ایمیل کردم یه کم بخندیم!!ولی عجب جاییه
از نقشه دیدم زیاد با اهر و ورزقان و هریس و ... فاصله نداره! حالا شما بچه تبریزی، بیچاره اون که باید از کاشون بیاد مشکین شهر
![]()
به نظرت بعد از آموزشی کجا میفرستنش؟؟ میاد نزدیکای کاشون یا اصلاً حساب کتابی نداره؟؟!
خواهش میکنم
بدبخت رو قبل خدمت دپرس نکن...
بچه های خود ما هم سختی زیاد میکشن.
حساب کتاب نداره، حالا اگه فرزند نظامی یا متاهل باشه شهر خودشه، تک فرزند باشه احتمال قوی حداقل استان خودشه ولی اگه نباشه بستگی به شانس و پارتیش داره.
من دوستی دارم که فرستادنش اصفهان، یکی از بچه ها هم چابهار بود. اونطورف رو نمیدونم ولی خیلی از بچه های این طرف رو مرز هم میفرستن.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)