تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1165 از 1783 اولاول ... 1656651065111511551161116211631164116511661167116811691175121512651665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,641 به 11,650 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
    4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
    باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
    میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.

هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
    میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.

این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.

همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟
    در مورد مسیر تاپیک کس دیگه عوض کرده بود مسیر تاپیک رو

اما در مورد دانلود شبانه شما هیچ اطلاعاتی ندادید به ما فقط اومدید عصبانی پست می دید خوب بگید خطتتون روی چند بسته شده snr چنده و ...

2. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرویس من 2 مگ صبانت
    سرعت روزانه خیلی خوب نیست ولی راضیم مثلا از 180 تا 220 -- 240 هم هست ولی خو بالا پایین میشه نرمالش 200

شبا همین الان سرعتم روی 10 تا 20 کیلو بایته

---------------------
    من از تابستان پارسال تا فروردین پیشگامان داشتما 512!! عالییییییییی بود واقعا لطف میکردن. آره لطف کرده بودن روی 230 شب و روز بود. از فروردین گند زدن تا 2 هفته پیش شبا سرعت میشد 30

گفتم شرکت عوض کنم بد تر شد. منه بدبخت چند وقت دیگه سربازم بازم این دنگ و فنگ رانژه رو به جون خریدم گفتم سرعت درست شه . بدتر شد. تورو خدا کسی اگه اصفهانه . منطقه گلستان . بهترین شرکت چیه . من شبانه رایگان میخوام که شبی 2-3 گیگ دانلود کنم بیشترم نمیخوام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by palet; 18-07-2014 at 03:35.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرویس من 2 مگ صبانت
    سرعت روزانه خیلی خوب نیست ولی راضیم مثلا از 180 تا 220 -- 240 هم هست ولی خو بالا پایین میشه نرمالش 200

شبا همین الان سرعتم روی 10 تا 20 کیلو بایته

---------------------
    من از تابستان پارسال تا فروردین پیشگامان داشتما 512!! عالییییییییی بود واقعا لطف میکردن. آره لطف کرده بودن روی 230 شب و روز بود. از فروردین گند زدن تا 2 هفته پیش شبا سرعت میشد 30

گفتم شرکت عوض کنم بد تر شد. منه بدبخت چند وقت دیگه سربازم بازم این دنگ و فنگ رانژه رو به جون خریدم گفتم سرعت درست شه . بدتر شد. تورو خدا کسی اگه اصفهانه . منطقه گلستان . بهترین شرکت چیه . من شبانه رایگان میخوام که شبی 2-3 گیگ دانلود کنم بیشترم نمیخوام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش عکس از اینجا که نباید بزاری... شما وارد مرورگر که شدی در ادرس بار
    192.168.1.1
    رو تایپ کن و اینتر رو بزن هر دو فیلد رو admin وارد کن از داخل بخش statistics عکس بگیر جوری که snr margin مشخص باشه و rate ./...

5. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
    میگم رفیق قاتل بروسلی نگرفتی که
    یک چیز بدیهی که نمیشه با خطی که روی 6 مگ سرعت دانلود 1.3 رو گرفت
    حالا شاید بنده خلط کرده شماره ها رو و یا ....
    خلاصه ولش کن اینجور مباحث معمولن ناراحتی میاره
    Last edited by khoodet; 18-07-2014 at 03:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این ریت رو رو هر چی بزارن باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من الان سرویس 128 دارم و ریتم رو 2048 گذاشته ولی سرعت دانلودم تقریبا" از 130 بیشتر نمیشه قبلش هم رو 4096 گذاشته بود بازم همین قدر بود سرعتم . میخوام بدونم سرویسی هم که میگیریم تاثیر داره در سرعت یا فرقی نمیکنه ریت دانلود رو هرچی بزارن با هر سرویسی باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من سرویس 128 بگیرم ولی ریت رو بزارن رو 6 مگ سرعتم باید برسه به 6 مگ یا نه ؟ اون اول که 4 مگ رو اورده بودن سرعتم با همین سرویس 128 به 400/450 هم میرسید !

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگم رفیق قاتل بروسلی نگرفتی که
    یک چیز بدیهی که نمیشه با خطی که روی 6 مگ سرعت دانلود 1.3 رو گرفت
    حالا شاید بنده خلط کرده شماره ها رو با ....
    خلاصه ولش کن اینجور مباحث معمولن ناراحتی میاره
    نه داداش شما می خوای ولش کنی ولش کن ولی من نمی تونم تحمل کنم که یه نفر بیاد به کلی آدم دروغ بگه و بعدم بخنده به ریششون شما برو پست های تاپیک از روزی که این آقا اومد رو بخون بعد قضاوت کن

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این ریت رو رو هر چی بزارن باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من الان سرویس 128 دارم و ریتم رو 2048 گذاشته ولی سرعت دانلودم تقریبا" از 130 بیشتر نمیشه قبلش هم رو 4096 گذاشته بود بازم همین قدر بود سرعتم . میخوام بدونم سرویسی هم که میگیریم تاثیر داره در سرعت یا فرقی نمیکنه ریت دانلود رو هرچی بزارن با هر سرویسی باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من سرویس 128 بگیرم ولی ریت رو بزارن رو 6 مگ سرعتم باید برسه به 6 مگ یا نه ؟ اون اول که 4 مگ رو اورده بودن سرعتم با همین سرویس 128 به 400/450 هم میرسید !
    ببین برای اینکه قشنگ متوجه بشی یک مثال می زنم فکر کن یک لوله داریم که توی هر ثانیه 2 لیتر آب می تونه عبور بده از خودش ولی ورودیش 1 لیتر آب در ثانیه هست خوب شما نمی تونی توقع داشته باشی وقتی ورودیش 1 لیتر آب هست 2 لیتر رو عبور بده همینطور اگر بخوای که بیشتر از 2 لیتر در ثانیه رو عبور بده باید لوله رو پهن تر کنی

اون لوله ریت هست که ریت شما هر چقدر باشه اون ماکزیمم سرعتیه که می تونید داشته باشید ولی سرعت شما توی نرم افزار اکانتینگ شرکت مشخص می شه و سرعت شما حداکثر می تونه به اندازه ریت شما باشه یا کمتر از اون

ولی اجبارا سرعت شما به اندازه ریت شما نیست

10. 4 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز خطت نویز وحشتناکی داره بهت دروغ نگفتن که نویز داری اگر می تونی یک سیم از سر خط بگیر تست کن دوباره بعضی وقتا سیم کشی داخلی مشکل پیدا میکنه

13. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببین برای اینکه قشنگ متوجه بشی یک مثال می زنم فکر کن یک لوله داریم که توی هر ثانیه 2 لیتر آب می تونه عبور بده از خودش ولی ورودیش 1 لیتر آب در ثانیه هست خوب شما نمی تونی توقع داشته باشی وقتی ورودیش 1 لیتر آب هست 2 لیتر رو عبور بده همینطور اگر بخوای که بیشتر از 2 لیتر در ثانیه رو عبور بده باید لوله رو پهن تر کنی

اون لوله ریت هست که ریت شما هر چقدر باشه اون ماکزیمم سرعتیه که می تونید داشته باشید ولی سرعت شما توی نرم افزار اکانتینگ شرکت مشخص می شه و سرعت شما حداکثر می تونه به اندازه ریت شما باشه یا کمتر از اون

ولی اجبارا سرعت شما به اندازه ریت شما نیست
    با تشکر

بعد این قضیه شبانه چیه .برا شبانه باز سرعت رو تغییر میدن تو اکانتینگ شرکت؟ چون روزانه سرعتم 130 هست ولی شبانه 30 البته از اول رمضان این طوری شده !

15. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •