تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1165 از 1291 اولاول ... 165665106511151155116111621163116411651166116711681169117512151265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,641 به 11,650 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بیشتراز 3 ساله مشترک ایرانسل هستم و راضی ام
    فقط چیزی که هست انتن منطقه ما ضعیفه
    .................................................. ............................
    مودم من usb هست.موندم برم وای فای بگیرم یا جیبی
    کسی اینجا جیبی داره ببینم راضی هست یا نه؟
    میخواستم برم وای فای بگیرم گفتم گهگداری بیرون میرم اینور اونور یه جیبی بگیرم راحت بشم
    جیبی ها انتن دهی شون کمتر نیست؟اذیت نمیکنند؟

پیشاپیش سپاس از راهنمایی تون

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

دوستان از خریدن وایمکس ایرنسل و مبین نت جدا خوداری کنید با وجود 3g 4g دیگه نیازی به وایمکس نیست آنتن وایمکس بسیار ضعیف هست و در حد ۲۰ سال بیش نسل اول موبایل هست

نسل جدید موبایل 3g 4g همه ابراتورها از اول شهریور شروع میکنن ایرانسل هم 3g بعضی از نقاطع تهران همین الان هم در دسترس هست با وجود اینها همه باید وایمکس رو فراموش کنند آنتن دهی وایمکس کجا آنتن دهی موبایل کجا خودتون وایمکس دارین یک سانت جابجا بشه سیگنال تغییر میکنه از این اتاق تا اتاق دیگه کلی وضعیت سیگنال فرق داره وایمکس برای طبقات اول و خیابان ها اصلا آنتن دهی جالب نیست بس کلا خرید مودم جدید فراموش کنید نسل جدید راه بیوفته مودم سابورت 3g 4g بگیرید آنتن دهی هم خیالتون راحت هست سرعت هم خیلی بیشتر هست بعد تقویت سیگنال مودم برای من که دکوری هست مودم از جاش بکنید امتحان کنید برای من فرقی نمیکنه تازه راحت همراه میشه و نیازی نیست تقویت سیگنال همرا داشته باشید

3. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا یکی میگه بخر یکی میگه نخر الان چه کنم من میخواستم یه مودم وای فای وایمکس ایرانسل بخرم و سرعت 256 نامحدود الان چه کار کنم ؟ کسی میدونه سرعت دانلود نامحدوداش چقدره ؟

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان از خریدن وایمکس ایرنسل و مبین نت جدا خوداری کنید با وجود 3g 4g دیگه نیازی به وایمکس نیست آنتن وایمکس بسیار ضعیف هست و در حد ۲۰ سال بیش نسل اول موبایل هست

نسل جدید موبایل 3g 4g همه ابراتورها از اول شهریور شروع میکنن ایرانسل هم 3g بعضی از نقاطع تهران همین الان هم در دسترس هست با وجود اینها همه باید وایمکس رو فراموش کنند آنتن دهی وایمکس کجا آنتن دهی موبایل کجا خودتون وایمکس دارین یک سانت جابجا بشه سیگنال تغییر میکنه از این اتاق تا اتاق دیگه کلی وضعیت سیگنال فرق داره وایمکس برای طبقات اول و خیابان ها اصلا آنتن دهی جالب نیست بس کلا خرید مودم جدید فراموش کنید نسل جدید راه بیوفته مودم سابورت 3g 4g بگیرید آنتن دهی هم خیالتون راحت هست سرعت هم خیلی بیشتر هست بعد تقویت سیگنال مودم برای من که دکوری هست مودم از جاش بکنید امتحان کنید برای من فرقی نمیکنه تازه راحت همراه میشه و نیازی نیست تقویت سیگنال همرا داشته باشید
    مودم داریم که سیم کارت خو باشه و وای فای بده ؟! یا لن داشته باشه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اسکناس اضافی داری عجله داری بخر عجله نداری دو هفته صبر کن تکلیف تعرفه های 3g ابراتورها مشخص بشه یک مودم ۳g بخر گفتم تا وایمکس نخری متوجه آنتن بسیار ضعیف و قدیمی وایمکس نمیشی اصلا قابل مقایسه با موبایل نیست یک چیزی مثل وای فای هست که یک دیوار آجری سر راهش سیگنال ضعیف میکنه یکسری به تایبک 3g ایرانسل و رایتل بزن عجله نکن

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

بله داریم الان رایتل مودم برای 3g داره داخل سایت رایتل هست

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا یکی میگه بخر یکی میگه نخر الان چه کنم من میخواستم یه مودم وای فای وایمکس ایرانسل بخرم و سرعت 256 نامحدود الان چه کار کنم ؟ کسی میدونه سرعت دانلود نامحدوداش چقدره ؟
    چه محدود چه نامحدود سرعتش 32 بیشتر نمیشه. چرا وایمکس؟! اگر خط داری adsl بگیر

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بله داریم الان رایتل مودم برای 3g داره داخل سایت رایتل هست
    پس مودم 3g وایرلس دار هست . اگر دیدم 3g تعرفش بهتره میخرم . ولی فعلا ارزون میده تا رایتل رو زمین بزنه بعد گرونش میکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

پس مودم 3g وایرلس دار هست . اگر دیدم 3g تعرفش بهتره میخرم . ولی فعلا ارزون میده تا رایتل رو زمین بزنه بعد گرونش میکنه
    آره الان رایتل دو مدل مودم داره تا ۱۰ نفر همزمان میتونن استفاده کنن میگم وایمکس باید فراموش کرد صبر کنید 3g راه بیفته اونوقت تعرفه ها و مودم ها مشخص میشه همراه اول ایرانسل رایتل حسابی با هم رقابت میکنن و حتما بین اینهمه تعرفه بدرد بخور هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بله هست !! مودم های رایتل گرونه ولی عین همین رو میشه تو نت پیدا کرد که تا 10 ساعت بیا بیشتر هم باطری نگه میداره و وایرلس به اطراف اینترنت میده

=========

با وجود 3G و 4G اصلا نباید رفت سراغ وایمکس با این کیفیت داغون

13. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •