با سلام خدمت دوستان
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
من ابراهیموویچ رو از اینتر خریدم!
چون اگه بازیکنی از یه تیم مطرح به یه تیم ضعیفتری میره روحیش میشکنه اگه تیم تو از تیم اون بازیکنه قویتر باشه سریع پیشنهادتو قبول میکنه
با تشکر از شما استاد گرامی
لطفا نحوه کار با ترینر افزایش پول را نیز بفرمایید. چون بنده هر کاری کردم نشد. من مبتدی هستم لطفا قدم به قدم بفرمایید.
راستی در pes2009 با یک برنامه میشد تیم و بازیکنان را ویرایش کرد مثل نقل و انتقالات کاهش و افزایش قدرت بازیکنان آیا برای pes2010 هم چنین برنامه ای هست و اگر است لینک دانلود را نیز قرار دهید
سلام بچه ها
من خیلی وقته که PES بازی میکنم (از چند سال پیش از زمان PES5 تا حالا این بازی بهترین بازی من بوده )
ولی هیچوقت به تنظیمات خاص این بازی دست نزدم و همیشه ساده رفتم تو بازی ، همینطوری بدون تنظیم خاصی هم اکثر حریفامو شکست میدم !!!
مدتیه که شنیدم این بازی قابل دانلوده و یا یه چیزی شبیه این !
لطفا در زمینه ی این قضیه ی آپدیت بازی روشنم کنید. ممنون.
ببخشید چشتونو درد اوردم !
ببین دوست عزیز دو نوع آپدیت وجود داره یکی آپدیت عنوان هست که البته با نصب آخرین پچ نصبی که کونامی برای بازی عرضه کرده تعدادی از مشکلات اولیه و نسخه بدون پچ حل میشه مشکل ریسپانس تایم تا حدود زیادی حل میشه و مشکلات موجود در فورمیشن ها و ترکیب ها اصلاح میشه لینک دانلود پچ 1.03 به همراه کرکش توی پست 9000 تاپیک وجود داره
آپدیت دیگه ای هم هست که امکان دانلود از داخل بازی داره یا می تونی اون رو به صورت اکسترنال دانلود کنی از لینک و بعدا دستی کپی کنی جایی که باید کپی بشه تا بازیت آپدیت بشه. این آپدیت شامل آپدیت ترانسفر ها و ترکیب تیم ها میشه و توپ کفش و ... اضافه میکنه مثلا بدون این آپدیت لباس اسپانیا لباس یورو 2008 هست وقتی آپدت DLC 1.07 رو دانلود کنی میشه لباس جام جهانی. به هر حال شما برای آپدیت کامل بازیت به دانلود 3 چیز نیاز داری
1- Patch 1.03
2- کرک مخصوص 1.03
3- DLC 1.07
لینک هر 3 فایل رو توی پست 9000 گذاشتم. البته سومی رو از داخل بازی هم می تونی بگیری
خلاصه یه صد مگی باس دانلود کنی.
شماره کیت بارسلونا چنده ؟ من GDB فولدرش رو دانلود کردم ولی شماره کیتش نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ؟لطفا کمک ...
یه سوال دیگم داشتم پچ Patch 1.03 چه چیزایی رو اضافه میکنه ؟
Last edited by keuo; 08-08-2010 at 03:17.
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه . چطوری میشه روی تیم ها بنر (banner) رلیک کرد. ممنون
توی پوشه کیت سرور برو فولدر docs فایل متنی uni رو اجرا کن مال هر تیم رو که بخوای گذاشته مال بارسا 166 هست
با PES Editor میشه فکر کنم
سلام دوستان
من از این PES های فارسی شده ماله بازی مدرن گرفتم .
امیدوار بودم بشه با آپدیت و پچ تنظیمات انگلیسیش رو برگردوند اما الان که پچ رو نصب می کنم ارور میده .
برای آپدیت کردن اون و برگردوندن گزارش انگلیسی و ... باید چیارو دانلود و نصب کنم ؟ (اگه میشه با لینک دانلودش بدید)
ممنون
با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]
با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]
با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)