تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1165 از 2403 اولاول ... 16566510651115115511611162116311641165116611671168116911751215126516652165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,641 به 11,650 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اندیشه 1 مگشو رو 2.5 مگ بسته. الان خودم تست کردم
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    پس با این حساب سرعت 1 مگابیت حدود 300 کیلو بایته.
    فعلا سرویس 512 محدود هم خیلی عالی داره رو 2 مگابیت کار میکنه و سرعت دانلود همچنان بین 240 تا 250 کیلو بایته. اما برا کسانی که دنبال دانلود هستند مهمترین نکته اینه که شبا بعد از ساعت 1 سرعت افت زیادی نکنه که خوشبختانه فعلا سرویس 512 محدود ( مرکز 3 ) سرعت شبانشم عالیه و دیشبم خیلی راحت بالای 4 گیگ دانلود شد.
    به نظرم سرویس 20 و 10 گیگ 512 هم که آقا هادی گرفتن خیلی عالیه اما قیمتش از نظر من بیش از حده. ولی مبارک باشه امیدوارم تا آخرش سرعت بالا بمونه تا پولی که دادین با رضایت باشه.

فعلا از نظر من ( با توجه به قیمت و سرعت و حجم ) سرویس 512 با 6 گیگ حجم بالاترین سرعت با قیمت متوسط رو داره و با اینکه 512 دو گیگ 17 تومنی هم عالیه اما واقعا 2 گیگ برای چنین سرعتی خیلی کمه و حتما کاربر نیاز به خرید حجم اضافه پیدا میکنه ... از اختلاف سرعت 50 کیلو بایتی بین 512 و 1 مگا بیت هم با توجه به اختلاف قیمت نسبتا زیادشون میشه گذشت بخصوص اینکه با همین 512 میشه دانلود رایگان خیلی خوبی داشت.
    Last edited by birak; 05-12-2011 at 20:08.

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون بابت اطلاع رسانی
    پس با این حساب سرعت 1 مگابیت حدود 300 کیلو بایته.
    فعلا سرویس 512 محدود هم خیلی عالی داره رو 2 مگابیت کار میکنه و سرعت دانلود همچنان بین 240 تا 250 کیلو بایته. اما برا کسانی که دنبال دانلود هستند مهمترین نکته اینه که شبا بعد از ساعت 1 سرعت افت زیادی نکنه که خوشبختانه فعلا سرویس 512 محدود ( مرکز 3 ) سرعت شبانشم عالیه و دیشبم خیلی راحت بالای 4 گیگ دانلود شد.
    به نظرم سرویس 20 و 10 گیگ 512 هم که آقا هادی گرفتن خیلی عالیه اما قیمتش از نظر من بیش از حده. ولی مبارک باشه امیدوارم تا آخرش سرعت بالا بمونه تا پولی که دادین با رضایت باشه.

فعلا از نظر من ( با توجه به قیمت و سرعت و حجم ) سرویس 512 با 6 گیگ حجم بالاترین سرعت با قیمت متوسط رو داره و با اینکه 512 دو گیگ 17 تومنی هم عالیه اما واقعا 2 گیگ برای چنین سرعتی خیلی کمه و حتما کاربر نیاز به خرید حجم اضافه پیدا میکنه ... از اختلاف سرعت 50 کیلو بایتی بین 512 و 1 مگا بیت هم با توجه به اختلاف قیمت نسبتا زیادشون میشه گذشت بخصوص اینکه با همین 512 میشه دانلود رایگان خیلی خوبی داشت.
    سلامbrik جان.
    من که از این پول ها به اندیشه نمیدم.
    2 روز مونده به اتمام سرویس با 500 تک تومان تغییر سرویس دادم به 512 با حجم 20 که نسبت به روز از حجم کم میکنن که حجم باقی مانده مونده 1 گیگ 300 .
    با این کار هم با پول بسیار کم تو این 2 روز میتونم استفاده کنم هم 3روز رایگان 512.
    در ضمن قسمت crm هم مانند کویک تسک انلاین شد بعد واریز پول بلافاصله بدون نیاز به تائید فعال می شود.
    در ضمن من خط 727 هستم
    با تشکر.
    هادی

4. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم از دیشب 256 محدود گرفتم
    Downstream روی 2560Kbps
    و Upstream روی 260Kbps بسته شده

Speedtest:

ساعت به ساعت دانلود شبانه دیشب:
    Last edited by reza_3722; 05-12-2011 at 20:56.

6. 3 کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی من هنوز جواب سوالمو نگرفتم.
    از همه داستان محدود و نامحدود و کیفیت و ... گذشته، حکمت چیه که اندییشه وقتی می تونه پروت منو رو همون یه مگ یا نیم مگ ببنده، پورت رو برده رو 2 و نیم مگ، بعد داره بعد تو شبکه اش داره بهم یه مگ میده؟!
    دوستان اگه سر نخی دارن ما رو هم روشن کنن.
    حکمتش سادست !
    حداکثر سرعت رو به 2 روش میتونن کنترل کنن .. یکی اینکه حداکثر پهنای باند دانلود خط تلفنتون رو که همون میزان downstream هست کمتر کنند و مثلا برا کسی که اشتراک 512 داره میزان حداکثر پهنای باندشم همون قدر باشه ! یا اینکه خط رو بالاتر ببندن اما با یه کنترل نرم افزاری ساده اجازه ندن از یه حدی بیشتر اطلاعاتی از اون خط عبور کنه ...اما روش اول اصلا معقول نیست چون اولا شرکتا سعی میکنند برا جذب مشتری و شاکی نشدنشون سرعت واقعی رو تو اکانتای معمولی لااقل کمی بیشتر ازسرعت اسمیش ارائه کنند مثلا سرعت 512 درست 64 کیلو نیست و همیشه بالاتره اما اگه خطتون درست رو 512 بسته شده باشه یعنی عملا امکانش وجود نداره که سرعتتون حتی چند کیلو بایت بیشتر بشه چون اون پورت ظرفیت بالاترو نداره و اگه هم یه زمانی بخواین مثلا اشتراک 1 مگ بگیرین باید دوباره سرعت جدید برای پورت مخابراتیتون تنظیم بشه که این کار هم عملا برا تک تک کاربرا مقدور نیست ... پس عاقلانه نیست برا محدود کردن سرعت کاربرا بیان از همون اول پهنای باند رو برای هر نفر جداگانه تنظیم کنن در عوض میان همه پورتهای مخابراتی رو تو یه سرعت یکسان که معادل حداکثر توان ارائه پهنای باند شرکت هست در نظر میگیرن ... مثلا اندیشه با توجه به میزان پهنای باندی که در اختیار داره قبلا ترجیح میداد همه روی 1 مگا بیت بسته بشن اما الان تصمیم گرفته حداکثر سرعتی که به کاربراش میده معادل 2.5 مگابیت باشه و شایدم ظرفیت بالاتری هم داشته باشه اما دیدن با شرایط موجود اگه تا اون سقف سرعت رو بدن کمبودی برای پهنای باندشون ایجاد نمیشه. با این کار به هر کاربری که نیاز داشته باشه میتونن تا حداکثر سرعت موجود رو ارائه بدن حتی کاربری که فعلا اشتراک 128 داره میتونه ظرف چند ثانیه سرویسش رو تغییر بده . در عوض خیلی ساده با نرم افزاری که تو سرورشون نصب شده ( بدون نیاز به مراجعه به تجهیزات نصب شده تو مخابرات ) با یه کلیک سرعتتون رو نرم افزاری مثلا به 32 یا 64 یا 116 محدود میکنند و هر وقتم بخوان خیلی راحت کم یا زیادش میکنند... یعنی لوله های آب بزرگ با ظرفیت بالا و آب رسانی زیاد در صورت نیاز + شیرهایی که به آسونی میشه بازو بستشون کرد تا توی همون لوله بزرگ آب کمتر یا بیتری جریان داشته باشه ! جای اینکه بیان برا کم کردن حجم آب لوله های باریک تری کار بذارن !
    امیدوارم حکمتش براتون روشن شده باشه
    یه نکته دیگه رو هم بگم که ظرفیت عملی کابلهای مسی که از مخابرات تا در خونه هایمون کشیده شده از نظر تئوری حدود 4 مگابیته و با توجه به نویز خطوط و ... در عمل پایین تر از 4 مگابیته ... یعنی اگه روزی روزگاری گوش شیطون کر خواستن به هممون اشتراک 20 مگابیت بدن باید تا در خونه هامون کابل نوری بکشن ! و همین 2.5 مگا بیتی هم که فعلا داره کار میکنه میشه گفت با شبکه فرسوده کابلی فعلی یه جورایی خیلی خوبه !!!

سلامbrik جان.
    من که از این پول ها به اندیشه نمیدم.
    ...
    با تشکر.
    هادی
    آفرین خوشم اومد هادی جان خوب زرنگی ... اینجوری میتونی سرویسای از ما بهترون رو هم عملا تست کنی و اطلاع رسانی کنی

من هم از دیشب 256 محدود گرفتم
    Downstream روی 2560Kbps
    و Upstream روی 260Kbps بسته شده
    ممنون بابت اطلاع رسانی. از قرار معلوم downstream همه کاربرا افزایش پیدا کرده اما بالا رفتن محسوس سرعت فقط برای کاربرای 256 و بالاتر اتفاق افتاده . با توجه به میزان دانلود و سرعتتون به نظر میاد 256 حجمی هم فعلا وضعیت خوبی داره و یه سرو گردن از 128 بالاتره .
    امیدوارم وضعیت فعلی ادامه داشته باشه و حالا حالاها اندیشه پهنای باند کم نیاره .

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ری..م به این شاتل و این سیاست مزخرفش
    +
    امروز تعریف کردیم باز بعد از 2 روز سرعتم شد تو ساعات رایگان زیر 5 کیلوبایت لعنت !!
    .
    اصلا سایت اسپید تست بخاطر سرعت فوق افتضاء هنگ کرد مرگ بر شاتل و سیاست کثیفش

10. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    من از سرویس 128 اندیشه استفاده میکنم برای اینکه تغییر سرویس بدم مثلا به 256 یا 512 از دوباره باید پول کامل این سرویس ها رو بدم و اشتراک جدید بخرم یا نه ممنون میشم من را راهنمایی کنید

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعا ممنون چشم گوش ادم باز میشه با توضیحات دوستان
    خوب من 128 نامحدود دارم و توی 24 ساعت سیستم روشن میشه 2.4 گیگ دان کرد اما به گفته شما با این سرعت و قیمت 512 دوگیگ شبها میشه 4 گیگ دان کرد خیلی بشتره من امروز شارژم تموم میشه کسی تو منطقه 2 هست؟؟
    یه اتفاقایی اینجا واسه نامحدود ها افتاد(منطقه دو) کسی صداش رو در نیاورد
    Last edited by mtx891; 06-12-2011 at 14:10. دليل: (تصحیح میکنم کسی تو منطقه 2 محدود 512 داره؟؟)

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام
    من از سرویس 128 اندیشه استفاده میکنم برای اینکه تغییر سرویس بدم مثلا به 256 یا 512 از دوباره باید پول کامل این سرویس ها رو بدم و اشتراک جدید بخرم یا نه ممنون میشم من را راهنمایی کنید
    نه
    اگه رشت هستين وارد سايت rasht.askiran.com ميشين
    بعدش از اونجا با ورود به حسابتون و در بخش adsl تغيير سرويس رو بزنيد و ميتونيد به سرويسى گرون تر از سرويس فعليتون تغيير بدين
    و تفاوت قيمت سرويس قبلى و جديد رو پرداخت كنيد
    ضمن اينكه بسته به اينكه چندروز مونده باشه تا اتمام 1 ماه سرويس قبلى،باز از هزينه اى كه بايد بپردازيد كم ميشه و به همون نسبت تقريبا حجم جديدتون كاهش پيدا ميكنه
    كه مقدار دقيق حجم و قيمتو فك ميكنم دوستان و آقا birak بتونن محاسبه كنند.
    من ماهى شايد 4 بار هم تغيير سرويس بدم
    و يكى از دلايل مهم من واسه موندن تو انديشه همين سرويسشه
    فوق العادست

14. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ری..م به این شاتل و این سیاست مزخرفش
    +
    امروز تعریف کردیم باز بعد از 2 روز سرعتم شد تو ساعات رایگان زیر 5 کیلوبایت لعنت !!
    .
    اصلا سایت اسپید تست بخاطر سرعت فوق افتضاء هنگ کرد مرگ بر شاتل و سیاست کثیفش

سلام برو اندیشه بگیر اندیشه هر بدی داشته باشه این کارای مزخرف را انجام نمیده

16. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا ممنون چشم گوش ادم باز میشه با توضیحات دوستان
    خوب من 128 نامحدود دارم و توی 24 ساعت سیستم روشن میشه 2.4 گیگ دان کرد اما به گفته شما با این سرعت و قیمت 512 دوگیگ شبها میشه 4 گیگ دان کرد خیلی بشتره من امروز شارژم تموم میشه کسی تو منطقه 2 هست؟؟
    یه اتفاقایی اینجا واسه نامحدود ها افتاد(منطقه دو) کسی صداش رو در نیاورد

صداش رو در نیاوردیم تونستیم 2-3 هفته حال کنیم و الا که زود درش تخته میشد که شد

18. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •