راس می گیا !! ولی خودش خودش رو خوب جایی قرار می ده شاید برای همینه !!جالبه موقعیت نداشتیم کلا ولی وقتی دی کارمو اومد فوری یه تک به تک
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
راس می گیا !! ولی خودش خودش رو خوب جایی قرار می ده شاید برای همینه !!جالبه موقعیت نداشتیم کلا ولی وقتی دی کارمو اومد فوری یه تک به تک
راستی فریدون فضلی باید اخراج میشد که داور طبق معمول ازش گذشت
وقتی تیم تو حمله هست
همین انتظار میره
به نظر من دفاع ما میتونه با اومدن یه بازیکن باتجربه خیلی بهتر بشه
به نظر من باید سرمربی عوض شه اینجوری به نتیجه نمیرسیم.
مسعود معینی که مدیر کمیته فنی پرسپولیسه حرف خوبی زده بود که مابر اساس بازی حریفامون بازی نمی کنیم و تاکتیک تیم برای بازی با همه حریفان به یک شکله.با اینکه بازیکنان متفاوتی از لحاظ تکنیکی داریم و تیم میتونه به سبکهای متفاوت بازی کنه اما فقط تمام هم و غم تیم بازی هوایی و سانتر از جناحین و یا از دفاعه . بهر حال تو این سبک بازی دفاعهای کناری برای ایجاد موقعیت و سانتر از جناحین جلو میرند و اینکار باعث میشه فاصله دو مدافع میانی برای پوشش فضاهای خالی از هم زیاد بشه که در اینصورت در ضد حمله ها اگر تیم مقابل یه بازیکن سرعتی داشته باشه با جایگیری در این فضاها و استفاده از این فاصله زیاد میتونند موقعیت های خطرناکی رو ایجاد کنند که تو بازیهای قبلی و حتی یک صحنه در این بازی شاهد این قضیه بودیم .اگر تیم میخواد به این روش بازی کنه باید از همون سیستم 2-5-3 استفاده کنه که در موقعی که تیم میخواد حمله کنه پیستون ها این وظیف رو انجام میدند و در موقع ضد حمله هم 3 مدافع در دفاع تیم وجود داره که بهتر از دو نفر میتونند دفاع رو پوشش بدند .
به نظر من تعویض مربی در حال حاضر به صلاح نیست بهتر بجاش به قطبی فشار بیارند که اینقدر تمرین تیم رو تعطیل نکنه و دبی نره
اشکال ما همینه دیگه...تا یه دوره خراب مبکنیم میگیم باید سرمربی عوض شه..همین قطبی مارو قهرمان کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)