تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 1421 اولاول ... 164664106411141154116011611162116311641165116611671168117412141264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من با کارمند مخابرات تلفنی صحبت کردم(چون خودم الان شمال نیستم). درباره سرویس نامحدود 2 مگ ازش پرسیدم گفت شرکت گفته که هیچ تضمینی درباره سرعت و ثبات سرعت سرویس های نامحدود وجود نداره و نوسان و افت سرعتش خیلی زیاده و خلاصه گفتش که نامحدود نگیرم بهتره. حالا نظر شما دوستان چیه؟ داره خالی بندی میکنه و میخواد منو بترسونه یا اینکه واقعا اینطوریه؟

2. این کاربر از mj360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

حرف شما کاملا" اشتباه است آقای Y_H،،شماها بودید که با دانلود کردن بی رویه باعث شدید مخابرات سرویسای نامحدودشو که سرعت 400 داشت رو 20-30-40 محدود کنه،وگرنه کسی حداکثر ماهی 30 گیگ استفاده مفیدش است،بهتره ابتدا طرز استفاده صحیح از اینترنت و یاد بگیرید و بعد کار ما رو به تبلیغ کردن نسبت بدی

والا تو این مملکت که همش گرونی و افزایش قیمتها داره ذهن و جسم مردم رو آزار میده مخصوصا زمانیکه حس میکنی شعورت رو یه عده به ظاهر مسوول زیر سوال میبرن با اعمال و حرفاشون،تا یه چیزی داره به ملت حال میده(حالا به غلط یا درست)،یه عده بیمار سریع در مقابلش موضع میگیرن و پز روشنفکرانه و ناسیونالیستی میدن و شعار میدن: آیا این رفتار از یک ایرانی با تاریخ و فرهنگ چندهزارساله کار درستی است؟ آخه بوووووووووووووووق جان،همین حرفای شما به اصطلاح باتمدنها باعث میشه یه عده مسوول روشنفکر،بیان بزنن همین اندک دلخوشی رو هم بگیرن!بعد اینوسط یه عده فرصت طلب هم بیان تبلیغات محصولات خودشونو بکنن و ادعای کیفیت هم بکنن! خاک تو سر اون مسوولی که اینارو میبینه و به اصطلاح خودش میگه : فعلا چاره ای نداریم و در شرایط تحریم و کمبود هستیم! روزبه جان به خودت نگیریها،ولی این قضایایی که اخیرا داره برای اکثر فیل-ترشکنها میوفته هم از همین ماجراهاست! باز یکی یه چیزی گفته،فلان مسوول سوئدی یه ماستی خورده،فلان وزیر دولت تو فیس-بوکش یه مذخرفی نوشته،شده اینکه میبینی!والا اینا مردم رو گاگول فرض کردن! من بیشتر از این ناراحتم که با یه زنگ زدن به 2020 میفهمم مخابرات چه خبره توش،ولی اینا شعور منو امثال منو با حرفاشون زیر سوال میبرن!
    در مورد دانلود بی رویه هم که گفتی،باید بگم همه اونایی که مخابرات رو میشناسن میدونن که فقط و فقط درآمدزایی براش مهمه و اصلا براش مهم نیست قبلا ملت داشتن شبی 20 تا 30 گیگ دانلود میکردن یا الان شبی 2 گیگ! همین الانش که سرعتها محدود شده و افتضاح،دلیلشون چیه؟ کمبود پهنای باند دیگه! خب چرا بازم فروش دارن؟ ها؟ چرا خلاف قانون بازم مخابرات طرح ویژه میفروشه و اصلا این قانون که اینا ازش دم میزنن چیه؟ ضمانت اجراش با کیه؟
    روزبه جان ،به من فحش بده ولی این حرفتو دیگه تکرار نکن توروخدا! دمت گرم!
    Last edited by nima_mani; 02-03-2014 at 14:41.

4. 2 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

دوستان من با کارمند مخابرات تلفنی صحبت کردم(چون خودم الان شمال نیستم). درباره سرویس نامحدود 2 مگ ازش پرسیدم گفت شرکت گفته که هیچ تضمینی درباره سرعت و ثبات سرعت سرویس های نامحدود وجود نداره و نوسان و افت سرعتش خیلی زیاده و خلاصه گفتش که نامحدود نگیرم بهتره. حالا نظر شما دوستان چیه؟ داره خالی بندی میکنه و میخواد منو بترسونه یا اینکه واقعا اینطوریه؟
    دوست عزیز سراغ نامحدود نیا! اگه دانلودر هستی و وبگردی هم میخوای،بهترین گزینه ها یک مگ و دو مگ محدود هستن اونم 6 یا یکساله! شک نکن!خالی بندی نمیکنه! چون بودجه مخابرات از سال پیش کمتر شده،درآمدش هم معلوم نیست کجا صرف میشه!چون تا الان خبری از تصفیه بدهی هاش نشده ! شرکت زیرساخت هم که کلا مسوولاش یه شبه قانون مدار شدن و حالا حالاها به مخابرات باج نمیدن! قطعا تا پهنای باند مخابرات افزایش پیدا نکنه هیچ تغییری در سرعت نخواهیم داشت! خلااااااااااااااااااص
    Last edited by nima_mani; 02-03-2014 at 14:24.

6. این کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

ارور زیر رو میده برام :

404 - File or directory not found.

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز سراغ نامحدود نیا! اگه دانلودر هستی و وبگردی هم میخوای،بهترین گزینه ها یک مگ و دو مگ محدود هستن اونم 6 یا یکساله! شک نکن!خالی بندی نمیکنه! چون بودجه مخابرات از سال پیش کمتر شده،درآمدش هم معلوم نیست کجا صرف میشه!چون تا الان خبری از تصفیه بدهی هاش نشده ! شرکت زیرساخت هم که کلا مسوولاش یه شبه قانون مدار شدن و حالا حالاها به مخابرات باج نمیدن! قطعا تا پهنای باند مخابرات افزایش پیدا نکنه هیچ تغییری در سرعت نخواهیم داشت! خلااااااااااااااااااص
    خب حالا که شما میگی نامحدود اینطوریه، سرعت دانلود سرویس ۲ مگ محدود تو ساعت های رایگان حدودا چنده؟

9. این کاربر از mj360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

خب حالا که شما میگی نامحدود اینطوریه، سرعت دانلود سرویس ۲ مگ محدود تو ساعت های رایگان حدودا چنده؟
    شبو روز نداره یکیه، بین 220 تا 300 !

11. 2 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

اینم تست من واسه بچه هایی که دلشون تنگ شده بود

داداش شما کلا نت گرفتی که فقط و فقط باهاش تست سرعت بگیری؟؟؟
    ما مخابراتی ها که راضی هستیم یه پیچو باز کنه که میکنه و شبانه هم داشته باشه که میشه شبی 4 گیگ دان کرد دیگه چی میخوایم؟خ
    خودم به شخصه دیگه هاردم پره وگرنه هر شب دانلود میکردم و به حدی فیلم دان کردم که واسه سه ماه هیچی دانلود نکنم
    دیگه حرفی ندارم :P

13. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

کلا تعریف خوب یا بد بودن برا هر کس به نحوه استفاده ای که می کنه فرق داره مخابرات فقط به درد دانلودر ها می خوره و بس برا کسانی که مصرف پایین دارن و فقط برا وب گردی و استریم انلاین فیلم و ... از وب استفاده می کنن بهتره از شرکت های دیگه سرویس بگیرن الان خود بنده هر چند شب در میون در کمال ارامش 4 گیگ دانلود می کنم و در اون لحظه از سرویسی که دارم نهایت رضایت دارم اما وقتی با همین سرویس می خوام با vps کار کنم هفت جدم میان جلو چشمم اولین اولویتم برا روز بعدش تخلیه مخابرات هست
    در کل پیشنهاد من اینه اگه امکانش رو دارید یه سرویس 6 ماهه 1 مگ 12 گیگ 80 تومنی بخرید برا دانلود شبانه و در کنارش یه سرویس از یه شرکت خصوصی که دانلود شبانه نداشته باشه و ارزون تر باشه برا وب گردی و کارهای دیگتون بگیرید

15. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه سرویس حجمی سه ماه بگیرم میشه کل حجم در ماه اول تموم کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    9shahr

پيش فرض

ارور زیر رو میده برام :

404 - File or directory not found.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک رو امتحان کنین

18. این کاربر از shahin-slt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •