دوستان من با کارمند مخابرات تلفنی صحبت کردم(چون خودم الان شمال نیستم). درباره سرویس نامحدود 2 مگ ازش پرسیدم گفت شرکت گفته که هیچ تضمینی درباره سرعت و ثبات سرعت سرویس های نامحدود وجود نداره و نوسان و افت سرعتش خیلی زیاده و خلاصه گفتش که نامحدود نگیرم بهتره. حالا نظر شما دوستان چیه؟ داره خالی بندی میکنه و میخواد منو بترسونه یا اینکه واقعا اینطوریه؟

جواب بصورت نقل قول

آخه بوووووووووووووووق جان،همین حرفای شما به اصطلاح باتمدنها باعث میشه یه عده مسوول روشنفکر،بیان بزنن همین اندک دلخوشی رو هم بگیرن!بعد اینوسط یه عده فرصت طلب هم بیان تبلیغات محصولات خودشونو بکنن و ادعای کیفیت هم بکنن! خاک تو سر اون مسوولی که اینارو میبینه و به اصطلاح خودش میگه : فعلا چاره ای نداریم و در شرایط تحریم و کمبود هستیم!
اینا مردم رو گاگول فرض کردن! من بیشتر از این ناراحتم که با یه زنگ زدن به 2020 میفهمم مخابرات چه خبره توش،ولی اینا شعور منو امثال منو با حرفاشون زیر سوال میبرن!
خالی بندی نمیکنه! چون بودجه مخابرات از سال پیش کمتر شده،درآمدش هم معلوم نیست کجا صرف میشه!چون تا الان خبری از تصفیه بدهی هاش نشده ! شرکت زیرساخت هم که کلا مسوولاش یه شبه قانون مدار شدن و حالا حالاها به مخابرات باج نمیدن! قطعا تا پهنای باند مخابرات افزایش پیدا نکنه هیچ تغییری در سرعت نخواهیم داشت! خلااااااااااااااااااص