اینم تست تک کانکشن برای دوستان :
![]()
ببخشید روز یا ماه؟
یعنی ۳۰۰۰ گیگ؟؟؟؟؟؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بله، بعضی اوقات
بعضی کانالهای آلمانی رو اینترت پخش میشن آنتن تلویزیون لازم نیست. مثلا تماشا یک بازی فوتبال FullHD شاید 10 گیگ مسرف کنه. هیچ محدودیتی ندارند. دولت آلمان استفاده از اینترنت تشویق میکنه.
ایران ISP ها سودجو و حرام خوارند. مگر قران ننوشته گران فروشی و کم فروشی حرامه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Last edited by dadash42; 18-11-2015 at 18:27.
بلاده کفر :-| اسلام ما :-|
من هیچ حرفی ندارم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به نظرم بزرگترین مشکل های وب تایم اوت هست ( که بعضی وقت ها واقعا زیاد میشه ) و همینطور بعضی مواقع لود نشدن کامل یک سایت ( که فکر کنم اینم دلیلش به همون تایم اوت ربط داشته باشه )
من تو همین تاپیک خیلی گفتم ، های وب پینگ و لود تایم اش تعطیله ، تو یک ماه ممکنه چند روزی درست باشه ، اما اغلب اوقات مشکل داره.
امروز اینترنت 3g ایرانسل استفاده میکردم ، بعد امدم پینگ ام رو چک کردم ، دور بر 160 بود ! ، سرعت دانلود از سرور خارجی هم 600-700 بود ، حالا خط ADSL به خاطر نویز خطم پورت رو نمیشه بالاتر از 2 مگ بست و چپ و راست هم تایم اوت میده ،
ایرانسل نامرد اگر اون بسته 3 ماهه اش رو حذف نمیکرد ، صد درصد به ایرانسل کوچ میکردم از شر این سرویس های adsl راحت میشدم.
این حرف رو خیلی عالی گفتی برای منم همینطور شد هم برا پارس آنلاین و هم های وب اینقدر زنگ زدن که چرا ثبت نام نمیکنی (پول نمیریزی) اینقدر اصرار کردن که منم ریختم ولی حالا....
راستی این دوستمون که سرعت اسپید تست اش حدوده سه است سرعته نامیتون که از هاوی وب گرفتین چنده؟
سوال بعدیم اینه که برا تخلیه هم به 1565 باید زنگ بزنم؟
اون دوستی که گفت از اسپید تست عکس بگیر باید بگم که اسپیدتست عدد نمیده برایه من و روی 0.1 یا 0.2 گیر میکنه ولی چشم
راستی من مغازه ام که الان دارم از اینجا پست میذارم اینترنت از مخابرات دارم طرح عیدانه سرعت 64 کیلو که به طوره ثابت داره تک کانکشن 256 کیلو دانلود میکنه یک بدی دیگه های وب طرفه ما اینه که خیلی سرعت تو دانلود منیجر بالا پایین میشه ...
تازه پشتیبانی میگه خطت خیلی عالیه و نزدیک مخابرات هم هستی (کلا مخابرات فرشجی کوچه روبرویه ماست)
راستی هر وقت هم که به 1565 زنگ میزنم یکم آهنگ میزنه بعد میگه با عرض پوزش به اطلاع میرساند در حال حاضر سرویس شما دچار اختلال است و کارشناسان در حال پیگیری هستن و حدودا ساعت ((فلان)) احتمالا درست میشود ولی باز وقتی از اون ساعت گذشت باز یک ساعت جدید معرفی میکنه.خیلی اسکل شدم
Last edited by masoud20; 18-11-2015 at 20:17.
دوسته عزیز جناب A-L-PC شما چه مودمی گرفتی برا 3G یا 4G.اگه خوبه منم میخوام برا 4 جی بگیرم.با تشکر.
راستی یک چیز دیگه اینکه وقتی با یک شماره غیر از شماره ای که روش ازشون نت گرفتی زنگ میزنی به یک بخشی وصل میشه که سریع جواب میدن با خودت میگی به به چقدر سریع جواب میدن ولی وقتی میگی که خطم مشکل داره میگن با خط خودت زنگ بزن که وصل بشه پشتیبانی.
بعد وقتی با خط رانژه شده زنگ میزنی اینقدر باید تو صف وایستی آخرشم....
البته برخوردشون تا الان مودب و با احترام بوده
- - - Updated - - -
راستی یک چیز دیگه اینکه وقتی با یک شماره غیر از شماره ای که روش ازشون نت گرفتی زنگ میزنی به یک بخشی وصل میشه که سریع جواب میدن با خودت میگی به به چقدر سریع جواب میدن ولی وقتی میگی که خطم مشکل داره میگن با خط خودت زنگ بزن که وصل بشه پشتیبانی.
بعد وقتی با خط رانژه شده زنگ میزنی اینقدر باید تو صف وایستی آخرشم....
البته برخوردشون تا الان مودب و با احترام بوده
اینی که الان استفاده میکنم ، با گوشی اندرویدی ام هست (از طریق کابل USB).
ولی من هم تو فکر خرید یک مودم 4g هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)