من طرف شیخ بهایی هستم عزیز,این ping هم که شما میخوای 4.2.2.4 هست دیگه درسته؟ من الان دارم این \ینگو میگیرم 132میلی به من میده
من طرف شیخ بهایی هستم عزیز,این ping هم که شما میخوای 4.2.2.4 هست دیگه درسته؟ من الان دارم این \ینگو میگیرم 132میلی به من میده
دوستان احیانه کسی خبر داره مرکز مخابراتی سلمان فارسی ( سعادت آباد - کوی فراز ) برا گرفتن ADSL پورت خالی دارد یا خیر ؟
راهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟![]()
شماره مرکز مخابراتی رو از سایت مخابرات بگیر و بهشون زنگ بزنراهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟![]()
![]()
سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5
سلام به همه
اینجا کسی از مرکز مخابرات دکتر حسابی-ملارد(مارلیک) تهران اینترنت داره؟
اگر داره وضعیت سرعتهای 1 مگ و 2 مگ چه جوریه؟
با تشکر فراوان
دوستان سوال من هم چند صفحه پیش همین بود ممنون میشم اگر تجربه این مورد رو دارید پاسخ بدید.
(شماره نامه نمی خواهد)
با تشکر
Last edited by ghm122; 09-04-2014 at 10:34.
من هم قبض خودم و هم داییمو چک کردم کم نشده اصلا!
الان برای شما چه مبلغی میاد؟
فکر می کنم تعرفه قدیم رو تغییر ندن فقط تعرفه جدید رو که چند ماه پیش اعلام کردن برگردونن به قبل(یعنی 25هزار تومان بشه همون 20 هزار تومان سابق)
من برای داییم بهمن گرفتم و همون تعرفه قدیم بود اصلا ظاهرا تعرفه جدید تو تهران اجرا نشده.
الان برای داییم بابت ۱ماه و ۲۹ روز 256 و ۱روز 512 اومده 257574ریال و برای من بابت ۱ماه و ۱۶روز ۱مگ و ۱۳روز ۲مگ اومده 910666ریال
دوستان امکان بازگشت به سرعت قبلی هم هست؟؟باز با قیمت قدیم محاسبه میشه؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)