تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 1805 اولاول ... 1646641064111411541160116111621163116411651166116711681174121412641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

برای شما هم بخاطر پرداخت نکردن قبض یک طرفه شده بود؟ چند دوره پرداخت نکرده بودین؟ چون برای ما خیلی عجیب قطع شد یعنی قبلا همچین چیزی ندیده بودم با خودم گفتم شاید پول کم آوردن دارن این گدا بازیا رو در میارن
    من سه ماه بود که پرداخت نکرده بودم.یادمه قبض آخر(نمی ایرن دمه در)پرداخت کردم.سه ماه بعد دیدم اینجوری شده.دلیلشم ترافیک شبانه ای بود که ازم کسر کردن البته بهم 2 گیگ دادن اما چون من گفته بودم 3 گیگ برای همین نمی خواستم قبض پرداخت کنم

بچه ها نرم افزار networks ام قاطی کرده.نهایت سرعت دانلودم رو که چک میکنم می بینم 150 کیلو بایته ولی networks میزنه 430 کیلو بایت. شبی 3 گیگ دانلود می کنم ولی networks میزنه 20 گیگ !!!
    نکنه -- شده باشه؟
    کسی میتونه کمک کنه؟
    نه مشکل از برنامه هایی که روی سیستم وصل کردی.مثلا می تونه از کانکشن های شبکه باشه.منظورم آدرس Control Panel\Network and Internet\Network Connections
    در اینجا چندتا آداپتور میبینی؟؟؟
    مال من یه 10 تایی هست.وقتی دارم با WMware کار میکنم و ترافیک درون شبکه ای دارم اگر DUmeter روی Ethernet تنها تنظیم نکنم،میاد ترافیک اونارو هم با ترافیک اینترنتم یکسان در نظر میگیره.
    احتمالا حجم ارسالت هم خیلی زیاد بوده
    اما احتمال میدم که با VPN کانک شدی و این برنامه مانیتورینگ هم اومده سرعت Ethenet با سرعت VPN جمع زده بهت گفته 400 تا.

2. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هفته پیش که اینترنتم به خاطر پرداخت نکردن قبض به مشکل خورده بود تماس گرفتم و چون عادت ندارم حرف های اپراتور هارو گوش کنم،بعد از چند دقیقه گفت که پرت شمارو ریست کردن و مودم سالم هم گذاشتن روی خططتون و تست کردن دیدن مشکلی نداره.منم گفتم چه غاطا.تا دیروز پرت هم ریست نمی کردین چون بلد نبودین حالا میگین مودم هم گذاشتیم؟؟؟؟؟؟؟
    خلاصه اگر مشکل دارید می تونید در خواست بدید که یک مودم سر خدتون بزارن و تست کنند البته تمام این ها در حد یک تئوری برای اپراتور هاست اما یک امتحان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من یه مشکلی پیدا کردم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
    لپتابم بعضی وقتا بدون اینکه فایلی دانلود کنم توی dumeter نشون میده که داره فایل دانلود میکنه اونم با حداکثر سرعت اینترنتم و ضمنا از حجم اینترنتم هم کم میشه یعنی یه روز 360 مگ دانلود کرده بود و تو این حالتها مجبورم لپتاب رو ریستارت کنم اگه راهی داره بفهمم از چیه والا ویندوز رو عوض کنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من یه مشکلی پیدا کردم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
    لپتابم بعضی وقتا بدون اینکه فایلی دانلود کنم توی dumeter نشون میده که داره فایل دانلود میکنه اونم با حداکثر سرعت اینترنتم و ضمنا از حجم اینترنتم هم کم میشه یعنی یه روز 360 مگ دانلود کرده بود و تو این حالتها مجبورم لپتاب رو ریستارت کنم اگه راهی داره بفهمم از چیه والا ویندوز رو عوض کنم
    یا ویروس است یا یکی از فایل های مربوط به نرم افزارهاست که داره خودشو آپدیت میکنه یا از چیز شکن چیزی است

تو منو استارت تایپ کنید resource monitor در قسمت network ببینید چه پروسسی داره استفاده میکنه از اینترنت

زمانی که از اینترنت استفاده نمیکنید لن سیستم رو غیرفعال کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

کسی میدونه قضیه این ثبت شماره ملی و موبایل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قضیه نداره دیگه

کد ملی که از همه مشتری ها میگیرن و همه شرکت ها ، شما چون احتمالا قدیمی هستین و قبلا نگرفتن الان میگیرن (برای کارای حسابداری باید طرح معامله شرکت مشخص باشه)
    شماره موبایل هم که جدیدا پیامک می فرستن. مثلا شارژ میکنی پیامک می فرسته یا رمزتو عوض می کنی و ...

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

این چیه تو تنظیمات اکانت اومده ؟؟
    محدود کردن حساب به پورت فیزیکی
    آیاتوسرعت شبانه تاثیرداره؟
    اگه مودم وایرلسwifiباشه افت سرعت داره؟
    اینم برای اینکه که فقط با همون مودم بتونی وصل بشی و کس دیگه ای با یوزر و پسورد شما نتونه از اکانتتون استفاده کنه.

البته ظاهرا این امکان فقط در حد اسم هست و من چند بار تست کردم و کار نمی کنه (کلا این روش هم درست نیست ، باید مشترک را روی پورت ببندن مثلا خیلی از شرکت های خصوصی)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه ی همشهری های گلم ... دوستان من یه سوال خیلی حیاتی سرعتی امنیتی دارم که دقیقا نمی دونم جاش اینجاست یا نه به بزرگی خودتون ببخشایید

من الان تقریبا یه سال و نیمه همینطوری دارم از طرح بعثت استفاده می کنم و مدام دارم شارژ می کنم ، سرعت دانلود روزها روی 110 تا 120 متغیره و شب ها اصلا معلوم نمی کنه ، یه موقع پنجاهه ، یه موقع نوده ، یه موقع هایی هم کابوس بار میاد روی ده :|

الان می خوام طرحمو عوض کنم ، چرا ؟ چون اولا برای گیم که می خوام استفاده کنم کچلم کرده و هی ریپ می زنه :| دوما خب سرعت هم اصلا جالب نیست !

و اما سوال من : دوستان الان بهترین طرح مخابرات مشهد چیه ؟ این لیستی که توی پنل زده احساس می کنم پاییزه طلایی بهتر باشه که شبانه هم داره ، اما از همه ی عزیزانی که تجربه کردن سرعت ها رو ( مخصوصا همین پاییزه طلایی رو ) ممنون می شم یه آماری به من بدید چطوریه سرعت ؟ روزها چطوریه ؟ شب ها چطوریه ؟ از این طرح بهتر داریم ؟ من زنگ زدم مخابرات گفتم این کمپین های تجاری به ماها هم می دین ؟ در کمال تعجب گفت آره مشکلی نداره ! از همینا که 10 مگ و 5 مگ هستن ، آیا کسی از این سرویس ها استفاده کرده ؟

کلا می خوام یه سرویس خوب بگیرم و هزینه هم مطرح نیست ، قلک می شکونیم منتظر راهنمایی بزرگواران هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام به همه ی همشهری های گلم ... دوستان من یه سوال خیلی حیاتی سرعتی امنیتی دارم که دقیقا نمی دونم جاش اینجاست یا نه به بزرگی خودتون ببخشایید

من الان تقریبا یه سال و نیمه همینطوری دارم از طرح بعثت استفاده می کنم و مدام دارم شارژ می کنم ، سرعت دانلود روزها روی 110 تا 120 متغیره و شب ها اصلا معلوم نمی کنه ، یه موقع پنجاهه ، یه موقع نوده ، یه موقع هایی هم کابوس بار میاد روی ده :|

الان می خوام طرحمو عوض کنم ، چرا ؟ چون اولا برای گیم که می خوام استفاده کنم کچلم کرده و هی ریپ می زنه :|

و اما سوال من : دوستان الان بهترین طرح مخابرات مشهد چیه ؟ این لیستی که توی پنل زده احساس می کنم پاییزه طلایی بهتر باشه که شبانه هم داره ، اما از همه ی عزیزانی که تجربه کردن سرعت ها رو ( مخصوصا همین پاییزه طلایی رو ) ممنون می شم یه آماری به من بدید چطوریه سرعت ؟ روزها چطوریه ؟ شب ها چطوریه ؟ از این طرح بهتر داریم ؟ من زنگ زدم مخابرات گفتم این کمپین های تجاری به ماها هم می دین ؟ در کمال تعجب گفت آره مشکلی نداره ! از همینا که 10 مگ و 5 مگ هستن ، آیا کسی از این سرویس ها استفاده کرده ؟

کلا می خوام یه سرویس خوب بگیرم و هزینه هم مطرح نیست ، قلک می شکونیم منتظر راهنمایی بزرگواران هستم
    سلام
    من در مورد طرح پاییزه که چیزی نمی دونم ، دوستان جواب میدن حتما...

ولی خود من طرح کمپین 5مگ گرفتم برا خونه و هیچ مدرکی هم نخواستن ازم.سرعت دانلودش هم 640 تا 650کیلو ثابت هست .(دقیقا همون 5مگه)

من سرویس 5 مگ با حجم 4 گیگ دارم ماهی 25000 تومان که روی قبض میاد و یک مودم وایرلس هم دادن بهم روی طرح (توجه کنید که طرح کمپین ها شبانه رایگان نداره و فقط همون طرح پاییزه شبانه رایگان داره و دوم اینکه قراردادش 3 یا 6 ماهه و یا یکساله هست که در قرارداد یک ساله مودم رایگان میدن)

اگر خواسته باشید بهتون یک روز تستی هم میدن یعنی یک گیگ را در یک روز براتون فعال می کنن که تست کنین و اگر راضی بودین میخرید. فقط یک تجربه که داشتم رو میگم بهتون من قبلا طرح خانواده داشتم سرعت پورتم روی 3 مگ بسته بود و وقتی تست یک روزه گرفتم بازم سرعتم همون 3 مگ بود که خیلی تلاش کردم و تماس گرفتم ولی اخر مشخص شد که اینا نمی تونن سرعت پورتم رو ببرن بالا ، مجبور شدم یک بار درخواست تخلیه سرویسم را دادم و دوباره سفارش دادم و حالا سرعت پورتم شده 10 مگ (شما هم برای احتیاط اگر طرح دیگه ای خواستید ، اول درخواست تخلیه بدید و وقتی رانژه خالی شد دوباره درخواست سرویس جدید کنید)

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

امروز من طرح پاییزه طلایی گرفتم قبلا تو روز سرعت 256 بود و مودم رو 3 مگ بیت بسته شده بود الان سرعت 3 مگ بیت شده و خط هم رو همون 3 است زنگ زدم میگم رو 8 مگ ببندین خط رو میگه نه این کارو ما نمیکنیم میگم بقیه 8 مگه میگه نه طرح طلایی 2 مگه
    دوستانی که رو 8 مگ بستس خود به خود 8 مگ شده؟باید به کجا زنگ بزنم؟
    شما هم به مشکل من خوردی ، من اول طرح خانواده داشتم سرعت پورتم روی 3 مگ بسته بود و وقتی سرویس 10 مگ تستی کمپین را برام فعال کردن دیدم بازم سرعتم همون 3 مگه که خیلی تلاش کردم و تماس گرفتم ولی اخر مشخص شد که اینا نمی تونن سرعت پورتم رو ببرن بالا (یا دانشش رو ندارن یا دسترسیشو و تنها کاری که بلدن اینکه که پورت رو ریست کنن که فایده نداره) ، هیچی دیگه مجبور شدم یک بار درخواست تخلیه سرویسم را دادم و دوباره سفارش دادم و حالا سرعت پورتم شده 10 مگ (البته شانسم گرفت که اول تست یکروزه کمپین 10 مگ رو گرفتم وگرنه اگر سرویس کامل رو میخریدم ، دیگه نمیشد تخلیه کنم)

شما هم قطعا مشکلت همینه

12. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

این خط لعنتی من که همش قطع و وصل میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •