تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 1185 اولاول ... 1646641064111411541160116111621163116411651166116711681174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون Atghia عزیز.

یه سوال دیگه، به نظرتون بهترین و معروفترین ادکل چی هست؟ که تو اینترنت اصلا نباشه ها. از بیرون بخوام بگیرم.

یه دوستی دارم، بهش میگم فلان ادکلن معروفو میخوام بگیرم فوری تو نت سرچ میکنه یه قیمتی چیزی ازش درمیاره بعد میزنه تو زوق ما بر اساس قیمت های بیرون.

ممنون

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام من سلیقه مو شرح میدم لطفا چند کار خوب پیشنهاد بدید

از بوی خیلی شیرین، خیلی گرم ، تند و تیز خوشم نیاد. (درحد نرمال گرم و شیرین مشکلی نداره مثلا قبلا وان میلیون و هوگو باس داشتم راضی بودم)
    رایحه های مورد علاقمه م: تلخ، چوبی ، خاک و زمین، دودی، میوه ای، شاد و مفرح، ملایم
    کار های زیادی تست نکردم.. ولی بوی کار لالیک و کرید اونتوس رو فوق العاده می پسندم.. یه اسانس مونت بلنک هم گرفتم نمیدونم کدوم مدل بود بوی میوه (تو مایه های
    طالبی، خیار میداد) و خیلی دوس داشتم. بوی کول واتر رو می پسندم. تق هرمس هم خوبه ولی یه مقدار اون حس ترشی و تند و تیزی که داره نپسندیدم وان میلیون و 212 vip و هوگو باس هم داشتم راضی بودم.. لطفا چند کار خوب بهم معرفی کنید با اولویت زیبایی رایحه و پخش بو
    اینا چطورن: (چندتا رو بگید حذف کنم اگه به سلیقه م نمیخوره با این تفاسیر)

guccy by guccy
    guccy guilty
    issey myaki
    aramis,900
    hugo man
    hugo black bottled
    ch men
    belu de chanel
    dior homme intense
    fahrenhight
    armani code
    azzaro pour homme
    kenzo pour home
    champion
    dunhill brown
    mont blank legend
    acqua di gio
    light blue
    d g the one
    azzaro chrome
    aqva pour home

guccy by guccy

ch men

belu de chanel

dior homme intense

fahrenhight

dunhill brown

mont blank legend

acqua di gio

d g the one

ليستتون خيلي طولاني هست متاسفانه وگرنه به تفكيك علت رد موارد رو ميگفتم...ولي اينا كه مشخص كردم احتمال خيلي زياد پسندتون ميشه

3. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون Atghia عزیز.

یه سوال دیگه، به نظرتون بهترین و معروفترین ادکل چی هست؟ که تو اینترنت اصلا نباشه ها. از بیرون بخوام بگیرم.

یه دوستی دارم، بهش میگم فلان ادکلن معروفو میخوام بگیرم فوری تو نت سرچ میکنه یه قیمتی چیزی ازش درمیاره بعد میزنه تو زوق ما بر اساس قیمت های بیرون.

ممنون
    خيلي دقيق متوجه منظورتون نشدم
    چون به جز يكسري موارد خاص و محدود از توليدات برندهاي ناشناخته در ايران و سري پرايوت برندهايي نظير ديور بقيه عطرها رو سايت هاي اينترنتي دارند
    ولي اگر مايليد نظر منو بدونيد در رابطه با عطرهاي خوش رايحه با ارزش خريد بالا
    و خيلي خلاصه بخوام دسته بندي كنم:

از عطراي چهارفصل مردونه داياموند از آرماني (كه كم پيدا ميشه چون توليدش از 2007 شروع شده و ايران هم يسري عطرها فاصله ميگيرن از سال توليدشون ديگه كم ياب ميشن و ترجيح مغازه ها در عرضه عطرهاي به روز هست) و وياژ پرفيوم هرمس و هيماليا كريد و مانسرا سدرات بويس

از عطراي گرم مردونه پيور هاوانا از تري ماگلر ميتونم اسم ببرم و عوود وود تام فورد

از خنك ها هم الور هوم اسپرت

كلا انتخاب خيلي زياده بايد ديد چه مواردي مورد علاقه شماست...

5. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    بچه ها عطر زیر 100 تومان ( یا یه کمی هم بیشتر باشه ) خنک چی پیشنهاد میدید؟؟
    هم مردونه هم زنونه
    فقط بوش بمونه ها
    مرسی
    استامينو بلو در مردونه ها
    هالووين بلو دراپ از زنونه ها

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چند تا رایحه با حال و هوای مدیترانه ای معرفی میکنید؟
    نظر خودم تام فورد نرولی پورتفینو هستش ولی چون چندبار داشتمش یه رایحه مشابه دیگه میخوام.
    هرمس جاردين مديترانه منتهي از لحاظ پخش و ماندگاري براي شما راضي كننده نخواهد بود اما رايحه ي بينظيري داره كه توصيه به تست ميكنم

9. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام همونطور كه قبلا عرض كردم مانسرا از سدرات بويس پيشنهاد فوق العاده با اين مشخصاته
    علاوه بر اون چون به تغ اشاره كرديد...عطر
    Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche Hermes for men

كاملا رايحه خنك و فرشي داره كه رايحه غالبش پوست پرتقال تلخ هست
    كنزو هوم اسپرت اكستريم هم فوق العادست از ديد من
    با سلام
    دوست عزیزم طبق فرمایش شما مانسرا رو تست کردم ولی خیلی باهاش ارتباط برقرار نکردم.پیشنهاد دوم شما خریداری شد
    ممنونم از راهنمایی شما
    ایام به کام باد

11. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چقدر دلگيره...
    زماني اينجا فني ترين مسائل عطر مطرح ميشد الان...اسم برند رو بجاي عطر ميگن! تبليغات بي ارزش سايت هاي گمنام...و...از سير نزولي اين تاپيك متاسفم
    دوست عزیز تبلیغات بی ارزش از سایت های گمنام نیست که شما دلگیر شدید. موردی که خودم استفاده می کنم رو گفتم. در ضمن وقتی نام برند رو گفتم و بعدش لینک دادم یعنی برو بقیه اطلاعات رو ببین وگرنه که نوشتن هوگو بوس من کاری نداره.حالا سورس اطلاعاتم از این سایته دلیل نمیشه تبلیغات می کنم. در هر صورت متأسفم از اینکه شما دلگیر شدید و ممنونم از اینکه به تمامی سوالات در صفحات بعدی پاسخ دادید. شاد و سرزنده باشید همیشه
    Last edited by apitaa; 11-05-2016 at 11:57.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چقدر دلگيره...
    زماني اينجا فني ترين مسائل عطر مطرح ميشد الان...اسم برند رو بجاي عطر ميگن! تبليغات بي ارزش سايت هاي گمنام...و...از سير نزولي اين تاپيك متاسفم
    سری قبلی که اومده بودید خواستم پی ام بدم تشکر کنم و خواهش کنم بیشتر به ما سر بزنید ، ولی پیغام دادن بهتون بسته بود

اینجا کسی فعلاً واردتر از شما نیست ، به همین دلیل همه فقط میپرسن ، یا گاهی بعضی افراد ناشی ای مثل من جواب میدن
    ازتون خواهش میکنم بیشتر به اینجا سر بزنید. مرسی

ضمنا برادر بالایی ، فکر نکنید که بحث بک لینک گرفتن رایگان و تبلیغ غیرمستقیم تو انجمنها رو شما فقط میدونی. به شعور دیگران احترام بزارید.
    Last edited by taghi_ramzi; 11-05-2016 at 15:45.

14. 3 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سری قبلی که اومده بودید خواستم پی ام بدم تشکر کنم و خواهش کنم بیشتر به ما سر بزنید ، ولی پیغام دادن بهتون بسته بود

اینجا کسی فعلاً واردتر از شما نیست ، به همین دلیل همه فقط میپرسن ، یا گاهی بعضی افراد ناشی ای مثل من جواب میدن
    ازتون خواهش میکنم بیشتر به اینجا سر بزنید. مرسی

ضمنا برادر بالایی ، فکر نکنید که بحث بک لینک گرفتن رایگان و تبلیغ غیرمستقیم تو انجمنها رو شما فقط میدونی. به شعور دیگران احترام بزارید.
    به دلیل پرت نشدن موضوع و احترام به چشمان کاربران محترم از ادامه بحث خودداری می کنم.در هر صورت سعی کرده ام به شعور کسی توهینی نکنم اگر کردم پوزش! (حداقل با فونت بزرگ این رو می نویسم ) . ازین پس تنها به عنوان بیننده از این گفتگو لذت می برم . موفق، پیروز و سلامت باشید همگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مانسرا سدرايت بويس

+

ضمنا عطراي برند مارلي جز عطراي خوشبو ولي شديدا با پخش كم شناخته ميشن و جز هيرود و تا حدي پگاسوس از مردونه ها و سافاناد از زنونه ها بقيشون رسما از لحاظ پخش بو تعطيلن!
    atghia عزیز
    مورد اول رو نتونستم پیدا کنم اسمشو به انگلیسی میفرمایید ؟
    نظرتون با پخش دیور هم پرفیوم چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •