تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 1783 اولاول ... 1646641064111411541160116111621163116411651166116711681174121412641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به درخواست آقای david-ebi حذف شد
    Last edited by otfbax; 24-07-2014 at 14:49.

2. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ضمنا 5.250.69.44 آیپی صبانت نیست نمی خواد عکس فیک بذاری

5.250.69 - Iran - Asiatech Telecommunication Co.

آیپی آسیاتک هست
    نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارند

4. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارند
    دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا)

6. 4 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا)
    واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .

اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .

بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت .

8. 4 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .

اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .

بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت .
    اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید

10. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Log دانلودت افتاده تو سرور چی شد پس

عکس بذار دیگه؟

دوستان عزیز ایشون زده دانلود بعد می گه خوابم میاد می خوام برم بخوابم اصلا دلیل اینکه گفتم از سرور من باشه حتما همین بود که بفهمم کی دانلود می کنی و با چه آیپی آره داداش ما خودمون این کاره ایم

لطفا شما هم دیگه نیا تز بده که نرید 12 مگ بگیرید و این حرفا

خیلی بده که آدم حسادت کنه چشم نداشتی ببینی 4 نفر دیگه دارن با سرعت بالا دانلود می کنن؟

آره مشکل ما آدمایی امثال شما هستن. الان هم که دارم این پست رو می ذارم هنوز آنلاین هستی ولی می گی می خوام برم بخوابم.

من دیگه صحبتی ندارم ضمنا کسی شک داشت لوگ کامل IIS سرور رو با آیپی می ذارم اینجا
    یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش اینم در نظر بگیر که مثلا سیستم رفیقمون ضعیفه و لحظه اول سرعت رو برای چند ثانیه بالا نشون میده و ایشون همونو اعلام کردن!!! رشته کامپیوتر بودن نمیخواد هر کسی که با دانلود و اینترنت سرو کار داشته باشه میدونه وضعیت بیت و بایت و ... چحوریاست...
    Last edited by hasanoooooooo; 18-07-2014 at 03:09.

12. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
    واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت .

شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟!

14. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..
    می دونی دلیل این که این کارو کردم چی بود؟ چون یک آدم بی سوادی مثل این که فرق بین مگابیت و مگابایت رو هنوز نمی دونه میاد و کل مطالب یک تاپیک رو به انحراف می کشه و بعد هم ادعایی می کنه واسه این که جلو بقیه رو بگیره که از اینترنت خوب استفاده نکنن

من آرزومه که تک تک اعضای این تاپیک بیشترین سرعت رو داشته باشن خدا خودش شاهده بعضی وقتا خودم به بعضی از دوستان پی ام دادم خواستم کمکشون کنم هیچ منتی هم نیست وظیفه بوده و آرزوی قلبیم

16. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت .

شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟!
    یه مدت زیادی بازی ps3 دانلود می کردم هارد هم الان 2 تا 2 دارم و یک 1 و یک 500

18. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
    4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
    باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
    میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.

هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
    میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.

این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.

همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟

20. این کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •