تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 1291 اولاول ... 164664106411141154116011611162116311641165116611671168117412141264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

واقعا غیر قابل تحمل شده ! آره پهنای باند رفت واسه 3g . بزار سراسری بشه دهنمون سرویش میشه اونوقت ! اگر تا دو ماه دیگه درست نشد . مجبورم برم ببینم کدوم شرکت تو شهر ما روی فیبرنوری adsl میده ! مملکت ما هم مسخره است روی فیبر نوری که بهتره اینترنت نمیدن
    adsl مخابرات مشهد که افتضاحه یک مشت شاه دزد با قیافه های یک شکل همیشه گیشون منم فکر کنم باز باید مبین نت فعال کنم دیگه مبین نت انقدر افتضاح نیست

۲ مگ شبانه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

واقعا غیر قابل تحمل شده ! آره پهنای باند رفت واسه 3g . بزار سراسری بشه دهنمون سرویش میشه اونوقت ! اگر تا دو ماه دیگه درست نشد . مجبورم برم ببینم کدوم شرکت تو شهر ما روی فیبرنوری adsl میده ! مملکت ما هم مسخره است روی فیبر نوری که بهتره اینترنت نمیدن
    کی گفته نمیدن؟ آسیاتر میده! با هزینه ماهی +60 میتونی سرعت شبانه 130 رو بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش خودت داری میگی
    ایرانسل کلا داغونه این چند ماهه داغون تر هم شده
    داری میبینی که با چه سرعتی داره دانلود میکنه بدونه مشکل
    همه اپراتور ها مشکل دارن
    من نگفتم هیشکی مشکلی نداره شما اینجا تو این تاپیک داری میگی کله ایرانسل داغونه درصورتی که من و خیلی ها راضی هستیم و واقعا مشکلی نداریم
    یکی نوشته وایمکس رو بیخیال شو و بورو اینترنت مخابرات رو بگیر
    در صورتی که ما تو برج اینترنت ازاد مخابرات داریم ولی همه مشکل دارن و حتی مجانی هم هست واسه ساکنین استفاده نمیکنن
    از اون ور یکی از دوستان میگه با پارس انلاین مشکل دارم رفتم رایتل گرفتم اینترنتش عالی هست
    در صورتی که تمام سهم هاستهایه رایتل 95 درصدش هاست هایه پارس انلاین هست
    نمیدونه که خط adsl اون منطقه مشکل داره و الا پارس انلاین خودش اخره اینترنتو داره
    من گفتم این که میگین کلا ایرانسل داغونه هو فلان و بسار نه عزیز من و امسال من زیاد هستن که راضی هستن و هیچ مشکلی ندارن
    و اصلا گذرشون به این تاپیک نمیوفته
    منم خودم دنباله جوابه خط مشی منصفانه بودم که گذرم به اینجا افتاد
    که اصلا جواب درست هم نبود گفتم بگم با این راهنمایی های غلط بقیه اشتباه نکن
    وقتی شما میگی ایرانسل داغون بود تو این چند ماهه داغون ترم شده انگار الان پایه سروراهایه ایرانسلی
    ایرانسل و مبین نت و مخابرات و پارس انلاین و شاتل و اسیا تک همه مشکلاتی دارن
    راهنمایی غلط نکنین خداییش و دوستان همچین مطلب میزارن که انگار الان جرفشون به کرسی بنشینه ایرانسل زمین میخوره
    نه بابا اونا دارن پولو میخورن شما اینجا کل کل و حرصشو
    من فقط خواستم بگم امسال من زیادن که راضی هستن از اپراتورشون
    اگه اونجوری بود که ایرانسل باید جمع میکرد میرفت خودت داری میبینی وایمکس چه رشدی داره میکنه
    شما ناراحتی اپراتورتو عوض کن
    طرف میگه تو یه پست مبین نت نخریا اشغال هست ایرانسل بگیر
    از اون ور میگه ایرانسل اشغاله مبین نت بگیر
    بعد تو یه پست مینویسه من و داداشم با مودم ایدانسل و صل شدیم به مبین نت و از مبین نت به ایرانسل
    الان ایرانسل اینترنت من رو به خواطر دانلود زیاد شرینگ من رو 1 به 10 کرده ولی بازم واست با تاریخ و ساعت میزارم با همون سرعت
    1 به 8 دارم دانلود میکنم یعنی 120 کیلوبایت عکسم گذاشتم واستون
    من نه میگم کسی مشکل نداره نه شما دوروغ میگی
    کله حرفم اینه جمع بندی غلطه
    خیلیا هم راضی هستن
    شما داری میگی تو شهرتون خیلیا ایرانسل وایمکس دارن
    پس یه چیزی دیدن رفتن سمتش
    شما وقتی شیر میشی یک به هشت اره تو شهرتون پهنای باند کمه شانست خورده به شرینگ شولوغ این مشکل هست
    ولی اینکه اینجا کلا ما تو تاپیک والا 100 نفر نیستیم اون وقت کل ایرانسل داغونه
    در کل از اشناییتون خوشحال شدم و بنده اکانتم رو دارم میبندم چون واقعا بحث الکی هست و نه دردی از شما دوا میشه نه بقیه
    فقط خواهشن چون خودت ناراضی هستی اینجوری مردم رو به شک ننداز
    یارو بدبخت میخواد وایمکس بگیره یه سرچ میزنه چهار تا تاپیک میخونه به اشتباه میره یه شرکت که سرویسه خوب نمیده میگیره
    در صورتی که تو منطقشون ممکنه ایرانسل عالی باشه یا مبین نت عالی باشه یا اینترنت مخابرات حتی ولی خوده من بشخصه اینترنت مجانی از مخابرات داریم
    ولی استفاده نمیکنیم
    خوش باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من یک مودم یو اس بی ایرانسل دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم با تقویت کننده اش که اصلا وصل نمیشه مستقیم هم که وصل میکنم باید یک بالا پایین و جا به جاش کنم تا وصل شه بعضی موقع ها هم که وصل می شه هی قطع و وصل میشه بعد چند دقیقه اون روز به ایرانسل زنگ زدم ازش پرسیدم گفتم همچین مشکلی داره درست میشه. گفت نه! گفت باید بری یکی دیگه بخری حالا میدونم چرت گفت اما به نظر شما چیکار کنم کسی تو مشهد جایی رو نمیشناسه برم درستش کنه؟
    کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش خودت داری میگی
    ایرانسل کلا داغونه این چند ماهه داغون تر هم شده
    داری میبینی که با چه سرعتی داره دانلود میکنه بدونه مشکل
    همه اپراتور ها مشکل دارن
    من نگفتم هیشکی مشکلی نداره شما اینجا تو این تاپیک داری میگی کله ایرانسل داغونه درصورتی که من و خیلی ها راضی هستیم و واقعا مشکلی نداریم
    یکی نوشته وایمکس رو بیخیال شو و بورو اینترنت مخابرات رو بگیر
    در صورتی که ما تو برج اینترنت ازاد مخابرات داریم ولی همه مشکل دارن و حتی مجانی هم هست واسه ساکنین استفاده نمیکنن
    از اون ور یکی از دوستان میگه با پارس انلاین مشکل دارم رفتم رایتل گرفتم اینترنتش عالی هست
    در صورتی که تمام سهم هاستهایه رایتل 95 درصدش هاست هایه پارس انلاین هست
    نمیدونه که خط adsl اون منطقه مشکل داره و الا پارس انلاین خودش اخره اینترنتو داره
    من گفتم این که میگین کلا ایرانسل داغونه هو فلان و بسار نه عزیز من و امسال من زیاد هستن که راضی هستن و هیچ مشکلی ندارن
    و اصلا گذرشون به این تاپیک نمیوفته
    منم خودم دنباله جوابه خط مشی منصفانه بودم که گذرم به اینجا افتاد
    که اصلا جواب درست هم نبود گفتم بگم با این راهنمایی های غلط بقیه اشتباه نکن
    وقتی شما میگی ایرانسل داغون بود تو این چند ماهه داغون ترم شده انگار الان پایه سروراهایه ایرانسلی
    ایرانسل و مبین نت و مخابرات و پارس انلاین و شاتل و اسیا تک همه مشکلاتی دارن
    راهنمایی غلط نکنین خداییش و دوستان همچین مطلب میزارن که انگار الان جرفشون به کرسی بنشینه ایرانسل زمین میخوره
    نه بابا اونا دارن پولو میخورن شما اینجا کل کل و حرصشو
    من فقط خواستم بگم امسال من زیادن که راضی هستن از اپراتورشون
    اگه اونجوری بود که ایرانسل باید جمع میکرد میرفت خودت داری میبینی وایمکس چه رشدی داره میکنه
    شما ناراحتی اپراتورتو عوض کن
    طرف میگه تو یه پست مبین نت نخریا اشغال هست ایرانسل بگیر
    از اون ور میگه ایرانسل اشغاله مبین نت بگیر
    بعد تو یه پست مینویسه من و داداشم با مودم ایدانسل و صل شدیم به مبین نت و از مبین نت به ایرانسل
    الان ایرانسل اینترنت من رو به خواطر دانلود زیاد شرینگ من رو 1 به 10 کرده ولی بازم واست با تاریخ و ساعت میزارم با همون سرعت
    1 به 8 دارم دانلود میکنم یعنی 120 کیلوبایت عکسم گذاشتم واستون
    من نه میگم کسی مشکل نداره نه شما دوروغ میگی
    کله حرفم اینه جمع بندی غلطه
    خیلیا هم راضی هستن
    شما داری میگی تو شهرتون خیلیا ایرانسل وایمکس دارن
    پس یه چیزی دیدن رفتن سمتش
    شما وقتی شیر میشی یک به هشت اره تو شهرتون پهنای باند کمه شانست خورده به شرینگ شولوغ این مشکل هست
    ولی اینکه اینجا کلا ما تو تاپیک والا 100 نفر نیستیم اون وقت کل ایرانسل داغونه
    در کل از اشناییتون خوشحال شدم و بنده اکانتم رو دارم میبندم چون واقعا بحث الکی هست و نه دردی از شما دوا میشه نه بقیه
    فقط خواهشن چون خودت ناراضی هستی اینجوری مردم رو به شک ننداز
    یارو بدبخت میخواد وایمکس بگیره یه سرچ میزنه چهار تا تاپیک میخونه به اشتباه میره یه شرکت که سرویسه خوب نمیده میگیره
    در صورتی که تو منطقشون ممکنه ایرانسل عالی باشه یا مبین نت عالی باشه یا اینترنت مخابرات حتی ولی خوده من بشخصه اینترنت مجانی از مخابرات داریم
    ولی استفاده نمیکنیم
    خوش باشین
    ایرانسل داغونه :-)

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
    سامان جان با 707 تماس بگیر راهنماییت میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

۲ مگ شبانه

شبانه ایرانسل هم مثل بقیه شرکت ها شده سرعت نوسان خیلی زیادی داره آبلود مثل روزانه هست و سرعتش کم نکردن از دانلود بیشتره!!!فقط در ایران این موارد دیده میشه

Last edited by WHICH1; 11-08-2014 at 00:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سامان جان با 707 تماس بگیر راهنماییت میکنن
    میگم دیگه یک بار تماس گرفتم گفتن باید بری یک مودم تازه بگیری!

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

۲ مگ شبانه

شبانه ایرانسل هم مثل بقیه شرکت ها شده سرعت نوسان خیلی زیادی داره آبلود مثل روزانه هست و سرعتش کم نکردن از دانلود بیشتره!!!فقط در ایران این موارد دیده میشه

هر شب داره بدتر میشه . امشب واسه من از 9 کیلوبایت بیشتر نمیشه

10. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان مودم جیبی مبین نت خریدم خیلی مزخرف بود و اینکه بنظر شما مودم d link dwr730 خوبه یا نه با سیم کار میکنه کسی اطلاع داره لطفا دقیقا راهنماییم کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •