چه اروری میده ؟
مطمئنی IP رو درست زدی؟
چه اروری میده ؟
مطمئنی IP رو درست زدی؟
1. اخه مشکل اینجاست که وقتی 192.168.1.1 را میزنم نمیره تو تنظیمات مودم...یکبار به زور رفت ولی هی وسط کار قطع میشه
در این حالت باید مودم را ریست کنم؟؟؟
ورژن اکسپلور من 7 هست....امکانش هست اشکال از اکسپلورر باشه؟؟
به کارت شبکتون باید از همین رنج یک ip بدید. بهتره یکبار مودم رو ریست کنید و بعد ip بدید مثل 192.168.1.2 بعد default gatway و dns رو همین 192.168.1.1 بدید. بلدی که ip بدی؟ فایروال رو هم آف کنید
خواب من از کجا بدونم مودمی که من دارم 2640u برد وایرلسش تا طبقه بالا را پوشش میده؟؟
مثلا اگه من فردا کارت وایرلس خریدم واسه سیستم بالا بعد اگه کار نکرد این کارت رودستم میمونه
به نظرم با کابل لن وصل کنم بهتره باشه
الان کابل لن متری چند هست؟؟
اگه با کابل لن وصل کنم چه تنظیماتی را باید در سیستم دوم انجام بدم؟؟
من یه 2640U دارم، وایرلسش سرویس کرده مارو... یه بار روشن میکنم فعاله، یه بار دیگه خاموش روشن میکنم غیر فعاله...
موقعی هم که چراغ وایرلسش روشنه، بعضی وقتا نوت بوکم پیداش نمیکنه... باید یکی دو بار مودمو خاموش روشن کنم تا OK بشه... اصلا وایرلسش بگیر نگیر داره
نمیدونم تنظیم خاصی داره... کسی اگه میدونه ما رو هم دریابه
خب باید یک لپ تاپ یا گوشی با قابلیت بی سیم پیدا کنی تست کنی! اگر کابل رو بصورت تو کار کار کنید خب تمیز در میاد
متری 100- 200 باید باشه.قیمت جدید ندارم
. فیرمور بروز کردی؟ و همچنین درایور کارت بیسیم لپ تاپ. زمان کانفیگ گاهی وایرلسش دردسر درست میکنه. ولی بعد از اون نباید مشکلی داشته باشه. revision سخت افزاری مودم چنده؟ البته تنظیمات جزیی قسمت وایرلس مودم هم میتونه کمک کنه
Firmware که آخرشه، درایور شبکه لپ تاپ هم مشکل نداره...
تو یه حالت کار میکنه ... میرم تو تنظیمات مودم... یه Save & Reboot میدم، وقتی ریست شد یه بار مودمو خاموش روشن میکنم اونموقع مشکل حل میشه... وایرلس دستگاه روشن میمونه و لپ تاپ هم پیداش میکنه.
ولی موقعی که کلا واسه چند ساعت لپ تاپ و مودمو خاموش میکنم، بعدش همون آش و همو کاسه میشه..موندم گیر قضیه کجاست
در ضمن وایرلسم هم روی Accses point هستش
Revision سخت افزاری رو از کجا باید ببینم؟؟؟
............................
Last edited by Q1Q; 10-07-2011 at 10:18.
فرق مودم روتر وایرلس با اکسس پوینت چیه؟
کدام بهتره ادم بخره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)