تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1164 از 2365 اولاول ... 16466410641114115411601161116211631164116511661167116811741214126416642164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا...خیلی ناراحت شدم.خدا لعنتشون کنه.یه صدقه بده خون هم بریز .انشاءالله دیگه مشکلی براتون پیش نیاد.
    p99 اصلا قابل مقایسه نیست.سری های اند هست.قیمتش رو ملاحظه بفرما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی پخش شاخیه.منتها باید از قابلیتهاش استفاده بشه.این نظر من هست.که اصلی ترینش Network هست.
    آره اگر دست دوم تمیز گیر آوردی حتما بگیر.
    فقط یه نکته رو فراموش نکن تو p99 .این دستگاه ازش تعدا بسیار محدودی وارد شده. تو این تعداد یک دستگاه از بدو ورود اشکال داشته آخرین بار هم تو یه مغازه تو کرج دیده شده با قیمت خیلی مناسب و وسوسه بر انگیز.
    پس حواست باشه دست دوم تمیز این پخش زیر 2 میلیون نیست.
    بله پنلشون هم جدا میشه.detachable Panel
    ممنونم،ایشالله واسه هیچکدوم از بچه های پی سی ورلد مشکلی پیش نیاد
    بله از قیمت اطلاع پیدا کردم(ولی فک میکنم قیمت خوبی تو بازار ایران فروش میره،چون خیلی قیمت دلاریش بالاس)
    ،پس کار خیلی سختیه گیر آوردنش،اوکی فعلا مجبورا بیخیالش میشم،اگه گیر اومد که با کله میگیرمش
    امروز اتفاقی 117 تو ماشین یکی از دوستان دوستم دیدم،خیلی کار باهاش سخته،اونم واسه من که کمتر با ظبطو پخش ارتباط برقرار کردم،با 8019 کار کردم،با کنوود بیشتر ارتباط برقرار کردم،احساس کردم راحتتره،حالا باید برم بازار ببینم دست دو تمیز کدوم یکی گیر میاد،نظرم رو همین 2تاس چون تعریف 8019 از شما و خیلیا شنیدم،117 که باز شما پیشنهاد کردین،نظر شمام که خیلی واسم محترمه
    آقا حمید خیلی اذیتتون کردم،مدیونتون شدم،خیلی کمکم کردین،جدی میگم بدور از تعارفات مرسوم ،مچکرم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان یه ضبط و باند نیمه معموای!!! دست دو برای پراید بخام باید کجای تهران برم دنبالش
    یه نمه زیادی دزد بازاره کوچمون هی میبرن

بعد دوستان با تجربه به نظرشون ارزش داره برای ضبط و باند الحاقی بیمه بدنه بزنم؟
    Last edited by DaRiOuShJh; 26-07-2013 at 20:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان گل
    یه 405 دارم بعد از عمری میخوام روش سیستم نصب کنم
    پخش رو یکی از دوستام میخواد بهم بده پایونیر ولی نمیدونم چه مدلیش فقط میدونم رو سیستم ساب و آمپیلی جواب میده
    حدود بودجمم 800 تومن هست اگه دست دوم باشه ولی سالم که چه بهتر
    یه ساب
    یه آمپیلی 4 کاناله
    یه کامپانت لازم دارم
    تو این رنج قیمت چی میتونم گیر بیارم؟
    لطفا با مدل و قیمت ذکر کنید
    خودمم مکمل فروشم دوستانی که راهنمایی میکنند اگر چیزی لازم داشتن از خجالتشون درمیام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یادم رفت بگم بیس و کیفیت صدا برام مهمه نه صدای بلند و جیغ

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم،ایشالله واسه هیچکدوم از بچه های پی سی ورلد مشکلی پیش نیاد
    بله از قیمت اطلاع پیدا کردم(ولی فک میکنم قیمت خوبی تو بازار ایران فروش میره،چون خیلی قیمت دلاریش بالاس)
    ،پس کار خیلی سختیه گیر آوردنش،اوکی فعلا مجبورا بیخیالش میشم،اگه گیر اومد که با کله میگیرمش
    امروز اتفاقی 117 تو ماشین یکی از دوستان دوستم دیدم،خیلی کار باهاش سخته،اونم واسه من که کمتر با ظبطو پخش ارتباط برقرار کردم،با 8019 کار کردم،با کنوود بیشتر ارتباط برقرار کردم،احساس کردم راحتتره،حالا باید برم بازار ببینم دست دو تمیز کدوم یکی گیر میاد،نظرم رو همین 2تاس چون تعریف 8019 از شما و خیلیا شنیدم،117 که باز شما پیشنهاد کردین،نظر شمام که خیلی واسم محترمه
    آقا حمید خیلی اذیتتون کردم،مدیونتون شدم،خیلی کمکم کردین،جدی میگم بدور از تعارفات مرسوم ،مچکرم
    انشاءالله.
    بله و ایران نسبت به قیمت دلارش خیلی ارزونه. ولی خب 2700-800 هم کم نیست.
    درسته کمی کار با آلپاین مشکله.ولی دست میاد.8019 هم اولش کار کردن باهاش سخته.
    من کاری نکردم.انجام وظیفه کردم. گلم.
    دوستان یه ضبط و باند نیمه معموای!!! دست دو برای پراید بخام باید کجای تهران برم دنبالش

فکر کنم باید تشریف ببرید خ عباسی.
    اگر سیستمتون ارزش داره و ماشین هم ر معرض خطر هست بهتره این کار رو انجام دهید.
    سلام دوستان گل
    پخش رو یکی از دوستام میخواد بهم بده پایونیر ولی نمیدونم چه مدلیش فقط میدونم رو سیستم ساب و آمپیلی جواب میده
    یه ساب
    یه آمپیلی 4 کاناله
    یه کامپانت لازم دارم
    خودمم مکمل فروشم دوستانی که راهنمایی میکنند اگر چیزی لازم داشتن از خجالتشون درمیام
    دوست خوبم با 800 تومن باید دنبال برندهای ریمارک و فیک بگردید.متاسفانه قطعات مطلوبی نمیتونید تهیه نمائید.

6. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان گل
    یه ساب
    یه آمپیلی 4 کاناله
    یه کامپانت لازم دارم
    سلام از ماست گل پسر
    با 800 که نمی شه هر سه قطعه رو از برندهای با کییفیت تهیه کرد، آمپ 4 کانال با کیفیت و وات بالا که ساب رو تکون بده دیگه زیر 450 فکر نکنم پیدا کنی، دسته دوم هم حتما از آشنا بگیر که به لوازم الکتریکی اعتباری نیست، سراغ برند چینی هم نرو که برات کار نمیکنه
    اما در مورد سیستم، کامپ چه سایزی مد نظرته؟
    کامپ های خوب از برند آدیسان و گلیدن و هرتز به ترتیب حدود 600 و 500 و 420 البته آدیوسیستم هم هست که قیمتاش یه مقدار پایین تره حدود 350
    audisun voce av k5(130 mm)= 600
    gladen rs165 = 530
    hertz hsk 130 = 400
    hertz hsk 165 =520
    audio system mx 165 = 350
    ساب
    audio system mx 12 plus...250
    آمپ 4 کانال هم انتخابش با توجه به قیمتش یکم وسواس میخواد ، اگه همین سناریور ok شد انشاالله برای آمپ هم یه فکری میکنیم
    اما فعلا فقط از کنوود و هرتز تو ذهنمه

سورنا و عباسی و ستارخان هست البته هر سیستم فروشی شما تشریف ببرید جنس دسته دوم برای فروش داره اما بهتره قبلش یه سری به فروم های فروش بزنی که قیمت دستت باشه
    قبل خرید هم مشورت کن که خیر دنیا و آخرت دراین عمله
    در مورد کوچه هم اگه اینطوره ، چرا که نه؟؟؟

8. 7 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دست دو نگیر

این بنده خداایی که ازشون دزدین رو میدن دست مردم

اگه گرفتی هم با کارتن بگیر و مطمئن شو که کارتن واسه خود جنسه

10. 5 کاربر از cina30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون
    والا جعبه هم اگه بدن که از خدامونه
    Last edited by shadows_funeral; 27-07-2013 at 03:54. دليل: خرید و فروش خلاف قوانین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی
    فرق ساب با ووفر کاغذی با بقیه ساب ها چیه؟ در ضمن کاغذی که هست باعث کاهش عمر ساب نیست؟

Sent from my HTC One X

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی
    فرق ساب با ووفر کاغذی با بقیه ساب ها چیه؟ در ضمن کاغذی که هست باعث کاهش عمر ساب نیست؟

Sent from my HTC One X
    سلام
    ووفرهاي كاغذي كه اغلب در مقابل رطوبت مقاوم هستند،داراي پيك فركانسي بالاتر و همينطور صداي بهتر و با كيفيت تري هستند نسبت به ديگر cone ها.داستان زياد داره.ووفرها با جنسهاي مختلف هر كدوم مزايا و معايبي دارن.
    ووفرهاي Kevlar يا آلومينيوم ،پولیپروپیلن و....هركدام يه جنس صدائي دارن.ولي كلا ووفرهائي كه سبكتر و در عين حال مقاومتر هستند بهتر و موزيكالتر هستند.
    ووفرهاي كاغذي نسبت به بقيه ووفرها كمي استهلاك پذيرتر هستند.اين بدان معني نيست كه زود فرسوده ميشن نه.نسبت به مواد پتروشيمي عرض كردم.
    الان ساب ووفرهاي jbl كه 15 سال پيش توليد شده اند و ووفركاغذي دارن هنوز در نهايت قدرت دارند به وظيفه شون به خوبي عمل مينمايند.
    همه چيز بر ميگرده به نحوه نصب و استفاده كردن اشخاص.
    امروزه ساب ووفرهاي كاغذي مثل گليدن روي اوردن به Kevlar و كاغذ فشرده كه هم پيك صدا خيلي بالا نيست و نمودار فلتي دارن و هم توليد BASS نرم و موزيكال ميكنه.
    Last edited by hamidR15; 27-07-2013 at 09:18.

14. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •