تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1164 از 1219 اولاول ... 16466410641114115411601161116211631164116511661167116811741214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,631 به 11,640 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم به شما سال نو رو تبریک میگم.
    باید بگم که منظورم از چهارتا نقطه (وغیره) هست،
    و در مورد -- کردن جدید کنسولها اگه یه اطلاعاتی پیدا کنیو به ما هم بدی ممنون میشم.
    منظور از برنامه های انحصاری چین؟ مثلا چه نوع برنامه هایی؟ یه چندتا مثال بزنید با توضیح کارایی ها با نون اضافه
    یعنی نمیشه بازیی که کپی شده رو از روی خود دیسک بازی کرد؟ هر بازی چقدر هاردو میگیره؟
    میدونید کی نسخه های جدیدو -- میکنن؟ درضمن شما هنوز فرق بین ورژن 3.55 و بالاتر از اونو نگفتین، یعنی ورژنایی که میاد فقط به خاطر اینه که کسی نتونه کپی بازی کنه؟
    دانگل قطعه ی الکترونیکیه؟ پس از اول رو PS3 دانگل نیست، و برای اینکه رو ورژن 3.55 دانگل نمیخواند رو هم یه توضیحی بدین.
    True Blue یه نوع قطعه الکترونیکیه؟
    فیلم کپی چی، میخونه؟

2. این کاربر از ilililililiili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و در مورد -- کردن جدید کنسولها اگه یه اطلاعاتی پیدا کنیو به ما هم بدی ممنون میشم.
    منظور از برنامه های انحصاری چین؟ مثلا چه نوع برنامه هایی؟ یه چندتا مثال بزنید با توضیح کارایی ها با نون اضافه
    یعنی نمیشه بازیی که کپی شده رو از روی خود دیسک بازی کرد؟ هر بازی چقدر هاردو میگیره؟
    میدونید کی نسخه های جدیدو -- میکنن؟ درضمن شما هنوز فرق بین ورژن 3.55 و بالاتر از اونو نگفتین، یعنی ورژنایی که میاد فقط به خاطر اینه که کسی نتونه کپی بازی کنه؟
    دانگل قطعه ی الکترونیکیه؟ پس از اول رو PS3 دانگل نیست، و برای اینکه رو ورژن 3.55 دانگل نمیخواند رو هم یه توضیحی بدین.
    فیلم کپی چی، میخونه؟

4. این کاربر از ilililililiili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فیلم کپی چی، میخونه؟

6. این کاربر از ilililililiili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

فیلم کپی چی، میخونه؟
    در مورد هَک کردن کنسول حقیقتا نمیتونم کمک زیادی بهتون بکنم ، چون من خودم سمت هَک کردن کنسولم نرفتم . از دو تا ۳۶۰ ای هم که داریم یکیش مود شده هست که اون رو هم خودم نکردم ولی در مورد ویی داستان فرق میکنه . ولی به طور کلی بگردید پیدا میکنید .

منظور من از برنامه های انحصاری برنامه هایی هستند که توسط کمپانی ها یا اشخاص برای این کنسول نوشته شده و به تائید سونی رسیده و قابل خرید و دانلود در PSN هستند .
    غیر از این میشه Homebrew که همین طوری اجرا نمیشه و باید کنسول رو انگولی کرد .

نه از روی دیسک نمیشه ، البته نه اینکه نشه ولی هزینه در قبال هر دستگاه نزدیک چند صد هزار دلار میشه ! خوب این طوری میرید هر بازی که میخواید میخرید دیگه
    دانگل یک چیزیه شبیه فلش مموری و به پورت USB کنسولتون وصل میشه .

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zarrinsaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام می شه یک قیمت به من بدید از این کنسول ؟
    و این که من می خواهم یک کلوپ بزنم می شه بگید ps3 بهتره یا 360؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس دانگلی که به PS3 وصل میشه جای USB سیستمو میگیره، PS3 چند تا پرت USB داره؟
    این برنامه هایی که میگی یه چه درد میخورن، بجز Multiman که گفتی؟
    هر بازی چقدر زمان میبره تا ریخته بشه تو هارد؟ و چقدر از فضای هاردو میگیره؟
    میدونید کی نسخه های جدیدو MOD میکنن؟ درضمن شما هنوز فرق بین ورژن 3.55 و بالاتر از اونو نگفتین، یعنی ورژنایی که میاد فقط به خاطر اینه که کسی نتونه کپی بازی کنه؟
    و اگه میدونید قیمت بانه و به دلار رو هم بگید، مرسی.

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل پی سی ورد سال بسیار خوبی را برای همتون آرزو میکنم .
    متاسفانه من بد اوردم اول این سال خونمونو دزد زده کلی پولو طلا برده که قابل پیگیری نیست با پلی استیشن و هارد اکسترنالمو . میخواستم ببینم جوری میشه اینهارو ردگیری کرد . ما خونمون به همه مغازه های کنسول فروشی و شیطون بازارها سر زدم . خود دستگاه مهم نیستا حدود 12 ملیون پول و طلا بردن (خدا ازشئن نگذره) کسی میدونه تو توپخونه کجا دستگاه بدون کارتن و لوازم دزدی خرید و فروش میشه . ممنونم از راهنماییتون .
    ایشا الله سر کسی نیاد .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پس دانگلی که به PS3 وصل میشه جای USB سیستمو میگیره، PS3 چند تا پرت USB داره؟
    این برنامه هایی که میگی یه چه درد میخورن، بجز Multiman که گفتی؟
    هر بازی چقدر زمان میبره تا ریخته بشه تو هارد؟ و چقدر از فضای هاردو میگیره؟
    میدونید کی نسخه های جدیدو MOD میکنن؟ درضمن شما هنوز فرق بین ورژن 3.55 و بالاتر از اونو نگفتین، یعنی ورژنایی که میاد فقط به خاطر اینه که کسی نتونه کپی بازی کنه؟
    و اگه میدونید قیمت بانه و به دلار رو هم بگید، مرسی.
    دانگل یک بار بیشتر به درد نمیخوره (تا جایی که من میدونم) - باهاش فرمور رو دانگرید میکنند و بعدش تمام - ۲ تا جای USB داره .
    بستگی به حجمش داره که چه قدر طول بکشه .
    هکر های گرامی بعدش مغازه دارها راهش رو یاد میگیرند .
    فرق ۳.۵۵ بالاتر در برخی امکانات (مثلا در آخرین آپدیتها اضافه شدن امکان اتصال ویتا) و کتابخانه های کلاس هستش که در بازی ها مورد استفاده قرار میگیره . مسایل امنیتی هم البته هست و صد البته کپی بازی نکردن .
    قیمت بانه ؟! چی هست ؟ به دلار بهترین جا اینه که برید توی سای سونی یا Xbox و قیمت کنسول رو از اونجا بخونید - هر جای دنیا که برید توی هر فروشگاهی قیمتش همونه . (به جز ایران )

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت TREVOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوالی دارم ازتون .میخواستم بدونم که میشه پیس 2012 رو توی کامپیوتر خونگی هم به زیبایی و روانی مثل کنسولهایی مانند ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی کرد؟ سیستمتون باید چقدر بالا باشه که بتونی به همون روونی وزیبایی بازی کنی؟ اصلا ارزششو داره که این همه خرج کنی یا بهتر بری یه کنسول خوب بخری ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوالی دارم ازتون .میخواستم بدونم که میشه پیس 2012 رو توی کامپیوتر خونگی هم به زیبایی و روانی مثل کنسولهایی مانند ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی کرد؟ سیستمتون باید چقدر بالا باشه که بتونی به همون روونی وزیبایی بازی کنی؟ اصلا ارزششو داره که این همه خرج کنی یا بهتر بری یه کنسول خوب بخری ؟

ممنون
    این بازی خیلی بازی خفنی نیست و میشه با یه سیستم متوسط هم با بالاترین گرافیک روون اجراش کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •