تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1163 از 1547 اولاول ... 163663106311131153115911601161116211631164116511661167117312131263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حرومیا پولو بر نمی گردونن .
    از این شرکت عن اینترنت نخرین .
    حرام زاده بودن شاخ و دم نداره
    یکی به وطن ش خیانت می‌کنه
    یکی هم پول مردم میخوره

شما که از خودی ی چفیه بنداز برو بگیر

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما تاحالا سیمی که میره داخل خونه رو کلا قطع کردی ؟
    چون بعضی وقت ها اگر سیم کشی داخل خونه مشکل داشته و چیزی به پریز تلفن وصل نباشه ، باز هم نویز میوفته

من یه مشکل مشابه داشتم :
    قبلا خطم راحت تا 12 مگ ساپورت می کرد ، بعد از چند سال یکدفع نویز زیاد شد .... دیگه 10 مگ هم نمی کشید ..... از دم در خونه وصل کردم باز هم نویز زیاد بود
    هرچی با پشتیبانی صحبت کردم فایده نداشت .... دیگه به این نتیجه رسیدم که مودم مشکل پیدا کرده
    تا اینکه کلا از دم در خونه سیمی که میره به داخل خونه رو قطع کردم و نویز درست شد ...... مجبور شدم یه سیم واسه مودم و تلفن از در خونه کشیدم
    دیگه نفهمیدم چرا یکدفع یادش افتاد که سیم کشی داخل خونه مشکل داره !!
    سلام عزیز
    نمایندگی رفت مخابرات و فیوز عوض کرد و گفت تا شنبه تست کن اگه مشکل داشت بما گزارش بده
    یه سیم از بیرون میاد داخل که به یک دوشاخه متصله و ما هم سیم های تلفن به این دوشاخ متصل میکنیم ( مودم-تلفن منزل) موردی مد نظرتونه که گفتید سیم کشی را عوض کنید؟
    چون مودم روی سر خط بدون سیم اضافی دیگه ای هم نویز داشت و سرعت نمیکشید
    منظورتون از سیمی که داخل خونه هست چیه؟ اون سیم تلفن هایی ک به سیمی ک از بیرون میاد بهش متصلن؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 11-07-2019 at 13:09.

3. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونوقت این نویزگیر تا اخر ثابت میمونه یا هر دفعه که شرکت سرویس دهنده رو عوض کنیم نویزگیر رو هم عوض میکنن ؟
    اصولا تجهیزات هر شرکت با دیگری متفاوت هست و باید هنگام تعویض اپراتور تغییر کنه اما باز مشخص نمیشه که تو مخابرات چی میگذره!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان مودم روی کدوم گزینه بزارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفتم نمایندگی یه خانم بود ،دیدم جوری رفتار میکنه انگار پشت کوه امدیم و تماس دیروز با پشتیبانی هم گفتم و جالب بود ک بمن میگه تماسی تو سیستم ثبت نشده
    الان رفتم باز نوزگیر جدید گرفتم باز روی 2800 مودم اپ شده، دیگه من چیکار باید بکنم؟ نمایندگی میگه مشکل از مودمت باید باشه میگم مودم رو یکسال نیست خریدم
    هرچی میگی به یه چیز دیگه گیر میدن
    میگم سر خط خودم رفتم تست کردم و بدون خطی ک به پریز وصل باشه بازم نویز میفته و مودم خاموش و روشن میشه
    سرخط هم که عوض کردیم دیگه مشکل از کجاس اخه، میگه فاصله شما 3کیلومتره و این باعث میشه که نویز پیدا کنه، میگم پس چرا تا قبل عید روی 7مگ اپ میشد مودم ولی الان روی 4 مگ هم درست جواب نمیده؟
    جدا ادمو کص خل میکنن هعی باید باهاشون حرف بزنی و مشترک گاو نفهم فرض میکنن، اخر سر گفتم یا مشکل من حل میشه یا سرویسم از شاتل خارج میکنم یا 195شکایت ثبت میکنم چون چند بار برای همراه اول و ایرانسل ثبت کردم
    اصلا به خودشون نمیگن شاید مشکل از سمت ما یا مخابراته، همش گیر میدن ب مشترک و نفهم بودن مشترک
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل نوزگیر هم d-link گرفتم
    بهترین کار همون ثبت شکایت تو۱۹۵ هست اصلا کوتاه نیا من با پارس آنلاین سر همین موضوع تا یک ماه درگیر بودم هی میگفتن درخواست کارشناس بده هزینه هم ۶۰ هزار تومان میشه من هی میگفتم وقتی میدونم مشکل از سمت خودتون هست چرا باید هزینه اضافی بدم حتی به خرابی تلفن زنگ زدم یک نفر رو فرستادن اومد از سر خط چک کرد گفت مشکلی نیست همونجا زنگ زدم شرکت گفتم الان با مسئول مخابرات چک کردیم مشکل از این طرف نیست خلاصه با کلی پی گیری قبول کردن که آخر مشکل از سمت تجهیزات خودشون در مخابرات هست یک روز بعد زنگ زدن گفتن نویزگیر سمت مرکز رو تعویض کردیم مشکل حل شد! کلا اگر اطلاع کافی نداشته باشی قشنگ میگن همه مشکلات از سمت خود مشترک هست در صورتیکه بالای هشتاد درصد مشکلات مربوط به مسائل فنی dsl ها از سمت اپراتور و تجهیزات داغون مخابرات هست.

7. 2 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهترین کار همون ثبت شکایت تو۱۹۵ هست اصلا کوتاه نیا من با پارس آنلاین سر همین موضوع تا یک ماه درگیر بودم هی میگفتن درخواست کارشناس بده هزینه هم ۶۰ هزار تومان میشه من هی میگفتم وقتی میدونم مشکل از سمت خودتون هست چرا باید هزینه اضافی بدم حتی به خرابی تلفن زنگ زدم یک نفر رو فرستادن اومد از سر خط چک کرد گفت مشکلی نیست همونجا زنگ زدم شرکت گفتم الان با مسئول مخابرات چک کردیم مشکل از این طرف نیست خلاصه با کلی پی گیری قبول کردن که آخر مشکل از سمت تجهیزات خودشون در مخابرات هست یک روز بعد زنگ زدن گفتن نویزگیر سمت مرکز رو تعویض کردیم مشکل حل شد! کلا اگر اطلاع کافی نداشته باشی قشنگ میگن همه مشکلات از سمت خود مشترک هست در صورتیکه بالای هشتاد درصد مشکلات مربوط به مسائل فنی dsl ها از سمت اپراتور و تجهیزات داغون مخابرات هست.
    دم ظهر نمایندگی زنگ زد و گفت من میرم مخابرات و برات چک میکنم
    بعد زنگ زد که فیوز عوض کردم و تا شنبه تست کن اگه مشکلی بود گزارش بده
    داداش یه سوال فیوز که همون اسپلیت که منظورش نبوده؟
    باور کن از قبل عید هم این مشکلات بود، و چون زیر بار نمی‌رفتن میگفتم حتما مشکل سمت خودمه
    که با تعویض سیم کشی بیرون ونویز گیر مطمئن شدم که مشکل از سمت شاتل یا مخابراته

9. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قوری / ابلاغیه جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی به وزیر ارتباطات : 20 تیر 98

پهنای باند پیام رسان های خارجی بشدت کاهش و ثانیا قیمت vpn ها بشدت افزایش یابد.

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دم ظهر نمایندگی زنگ زد و گفت من میرم مخابرات و برات چک میکنم
    بعد زنگ زد که فیوز عوض کردم و تا شنبه تست کن اگه مشکلی بود گزارش بده
    داداش یه سوال فیوز که همون اسپلیت که منظورش نبوده؟
    باور کن از قبل عید هم این مشکلات بود، و چون زیر بار نمی‌رفتن میگفتم حتما مشکل سمت خودمه
    که با تعویض سیم کشی بیرون ونویز گیر مطمئن شدم که مشکل از سمت شاتل یا مخابراته
    نه فرق میکنه نویزگیر با فیوز حالا مشکل حل شد!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام عزیز
    نمایندگی رفت مخابرات و فیوز عوض کرد و گفت تا شنبه تست کن اگه مشکل داشت بما گزارش بده
    یه سیم از بیرون میاد داخل که به یک دوشاخه متصله و ما هم سیم های تلفن به این دوشاخ متصل میکنیم ( مودم-تلفن منزل) موردی مد نظرتونه که گفتید سیم کشی را عوض کنید؟
    چون مودم روی سر خط بدون سیم اضافی دیگه ای هم نویز داشت و سرعت نمیکشید
    منظورتون از سیمی که داخل خونه هست چیه؟ اون سیم تلفن هایی ک به سیمی ک از بیرون میاد بهش متصلن؟
    منظورم همون سیمیه که به پریز دم در خونه وصل می شه ..... جوری وصل کن که تلفن کل خونه قطع بشه و فقط مودم به همون سیم دم در وصل باشه
    اگر همینجوری هم تست کردی پس مشکل از جای دیگست
    Last edited by shylord; 11-07-2019 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه فرق میکنه نویزگیر با فیوز حالا مشکل حل شد!؟
    والا فعلا که مشکلی نیست تا باز فردا صبح ببینم با زنگ زدن مشکل بوجود میاد یا نه،و اینکه نویزگیر هم به کارشناس بگم عوض کنه انجام میده؟

تا شنبه تست میکنم اگه مشکل داشت اینجا خبر میدم

بازم ممنون بابت کمک هات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •