حرام زاده بودن شاخ و دم نداره
یکی به وطن ش خیانت میکنه
یکی هم پول مردم میخوره
شما که از خودی ی چفیه بنداز برو بگیر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
حرام زاده بودن شاخ و دم نداره
یکی به وطن ش خیانت میکنه
یکی هم پول مردم میخوره
شما که از خودی ی چفیه بنداز برو بگیر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلام عزیز
نمایندگی رفت مخابرات و فیوز عوض کرد و گفت تا شنبه تست کن اگه مشکل داشت بما گزارش بده
یه سیم از بیرون میاد داخل که به یک دوشاخه متصله و ما هم سیم های تلفن به این دوشاخ متصل میکنیم ( مودم-تلفن منزل) موردی مد نظرتونه که گفتید سیم کشی را عوض کنید؟
چون مودم روی سر خط بدون سیم اضافی دیگه ای هم نویز داشت و سرعت نمیکشید
منظورتون از سیمی که داخل خونه هست چیه؟ اون سیم تلفن هایی ک به سیمی ک از بیرون میاد بهش متصلن؟
Last edited by Hidden-Hunter; 11-07-2019 at 13:09.
اصولا تجهیزات هر شرکت با دیگری متفاوت هست و باید هنگام تعویض اپراتور تغییر کنه اما باز مشخص نمیشه که تو مخابرات چی میگذره!
دوستان مودم روی کدوم گزینه بزارم؟
![]()
بهترین کار همون ثبت شکایت تو۱۹۵ هست اصلا کوتاه نیا من با پارس آنلاین سر همین موضوع تا یک ماه درگیر بودم هی میگفتن درخواست کارشناس بده هزینه هم ۶۰ هزار تومان میشه من هی میگفتم وقتی میدونم مشکل از سمت خودتون هست چرا باید هزینه اضافی بدم حتی به خرابی تلفن زنگ زدم یک نفر رو فرستادن اومد از سر خط چک کرد گفت مشکلی نیست همونجا زنگ زدم شرکت گفتم الان با مسئول مخابرات چک کردیم مشکل از این طرف نیست خلاصه با کلی پی گیری قبول کردن که آخر مشکل از سمت تجهیزات خودشون در مخابرات هست یک روز بعد زنگ زدن گفتن نویزگیر سمت مرکز رو تعویض کردیم مشکل حل شد! کلا اگر اطلاع کافی نداشته باشی قشنگ میگن همه مشکلات از سمت خود مشترک هست در صورتیکه بالای هشتاد درصد مشکلات مربوط به مسائل فنی dsl ها از سمت اپراتور و تجهیزات داغون مخابرات هست.
دم ظهر نمایندگی زنگ زد و گفت من میرم مخابرات و برات چک میکنم
بعد زنگ زد که فیوز عوض کردم و تا شنبه تست کن اگه مشکلی بود گزارش بده
داداش یه سوال فیوز که همون اسپلیت که منظورش نبوده؟
باور کن از قبل عید هم این مشکلات بود، و چون زیر بار نمیرفتن میگفتم حتما مشکل سمت خودمه
که با تعویض سیم کشی بیرون ونویز گیر مطمئن شدم که مشکل از سمت شاتل یا مخابراته
قوری / ابلاغیه جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی به وزیر ارتباطات : 20 تیر 98
پهنای باند پیام رسان های خارجی بشدت کاهش و ثانیا قیمت vpn ها بشدت افزایش یابد.
نه فرق میکنه نویزگیر با فیوز حالا مشکل حل شد!؟
منظورم همون سیمیه که به پریز دم در خونه وصل می شه ..... جوری وصل کن که تلفن کل خونه قطع بشه و فقط مودم به همون سیم دم در وصل باشه
اگر همینجوری هم تست کردی پس مشکل از جای دیگست
Last edited by shylord; 11-07-2019 at 17:06.
والا فعلا که مشکلی نیست تا باز فردا صبح ببینم با زنگ زدن مشکل بوجود میاد یا نه،و اینکه نویزگیر هم به کارشناس بگم عوض کنه انجام میده؟
تا شنبه تست میکنم اگه مشکل داشت اینجا خبر میدم
بازم ممنون بابت کمک هات![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)