دوستان در حال حاضر سرعت دانلود 1مگ و 2مگ نامحدود چقدر شده هرکددوم ؟
این سرعت 50 کیلوبایت 512 من دیگه بدجوری رفته رو اعصابم !
دوستان در حال حاضر سرعت دانلود 1مگ و 2مگ نامحدود چقدر شده هرکددوم ؟
این سرعت 50 کیلوبایت 512 من دیگه بدجوری رفته رو اعصابم !
1مگ حدودا 60 تا 70
2مگ حدودا 120تا130
من 1 مگ شبانه رایگان دارم.دو شبه از همین سایت هایی که شما گفتین و همینطور mul.ir دانلود می کنم سرعتم به شدت کم شده.از نصف هم کمتر .اما روزانه خوبه. پینگ گرفتم حدودا time = 450 بود .کسی می دونه به این خاطره که سرعت افت می کنه؟ مثلا الان تایم حدودا 330 هست و سرعت دانلودم ماکزیمم
من هم از آملم .این چند روز مخابرات حسن زاده خیلی قطعی داشت.شما هم از این مرکزین؟
دوستان من ساری هستم میخوام adsl بگیرم مخابرات خوبه؟؟؟ قطو وصل نداره؟؟ مبین نت دارم دانلود شبانشو محدود کرده
راستی پینگش چجوریاس؟؟
دانلود شبانه تمام سرویس ها مثل سرعت روزانه هست.البته یکساله و شش ماهه شبانه دارن.
256=80
512=140
1024=220
2048=280&300
پینگ بالا +تایم اوت شدید
پینگ پایین تو مخابرت نیست ولی پینگ 200 از نظر کارابرای مخابرات پایینه
قطعی قبلا داشت ولی الا نه.
اگه برای دانلود میخوای بیا ولی برای پینگ میخوای نه
نه از این مرکز نیستم. مال من قطعی نداره فقط سرعت خیلی پایینه!
آقای روزبه خان خسته نمیشی اینقدر این سرعتای گرون رو میزاری ؟؟؟
الان شاهکار میکنن این شرکتا که با اینترنت حجمی همچین سرعت بالایی رو میدن که حجم کاربر بلعیده بشه و کاربر مجبور بشه حجم اضافه و پول اضافه بده ؟؟؟
یک چهارم این سرعت رو نامحدود بدون محدود کردن سرعت با قیمت معقول بدین بیاین این قدر تبلیغ کنین....
این کار شرکتا که حجمی میدن سرعت رو اینقدر بالا میبندن تا حجم رو تموم کنن و پول اضافه بگیرن یه جور دزدی محترمانه ی مدرن هستش...
میشه لینک زیر رو امتحان کنید و سرعتش رو به بگید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahin-slt; 03-03-2014 at 01:23.
حرف شما کاملا" اشتباه است آقای Y_H،،شماها بودید که با دانلود کردن بی رویه باعث شدید مخابرات سرویسای نامحدودشو که سرعت 400 داشت رو 20-30-40 محدود کنه،وگرنه کسی حداکثر ماهی 30 گیگ استفاده مفیدش است،بهتره ابتدا طرز استفاده صحیح از اینترنت و یاد بگیرید و بعد کار ما رو به تبلیغ کردن نسبت بدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)