عاغا اینا انقدر شیلتر کردن سایتا رو به کجا رسیدن؟
ما که داریم روز به روز شیلتر شکن میسازیم و این یعنی شیلترتون به ک... ون![]()
عاغا اینا انقدر شیلتر کردن سایتا رو به کجا رسیدن؟
ما که داریم روز به روز شیلتر شکن میسازیم و این یعنی شیلترتون به ک... ون![]()
Last edited by R.I.P; 26-04-2014 at 15:15.
. . . . . . .
Last edited by Apollo; 26-04-2014 at 22:09.
بابا موقعه امتحاناست حتما یکی از مسولین پسرش بازی آنلاین می کنه هر وقت این موقعه ها میشه از زور میزارش درس خوندن تا بازی نکنه![]()
توی عید هم حتما به خاطر اینکه پسرش عید دیدنی نمیرفته اینکارو کرده !نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ثبت نام یارانه ها هم حتما چون نمیزاشت باباش یارانه ثبت نام کنه اینکارو کرده ؟
موافقم باهاتتتتتتتتتتتتتتتتت
-----------------------------------------------------------------------
تابستان درست میشه پس![]()
Last edited by R.I.P; 26-04-2014 at 13:17.
آره دیگه تابستون درست نشد بیاین میدان آزادی 7 صبح خخخخخخخخخخ
راستی ماله من دیگه حتی گوگل هم باز نمی کنه ... مال شما هم اینطوره؟مثلا به زور باز میشه باید 4 5 بار Reaload بزنی بعد باز میشه
Last edited by هــــنـــــگ مـرزی; 26-04-2014 at 14:29.
اقا این صفحه محمود واعظی هر کسی هر عقده ای داره مرد باشه بره اون جا تو کامنتای واعظی تخلیش کنه نه این که این جا غر بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ما غر نمی زنیم من اول ها امده بودم اصلا پست اینجا نمی دادم ولی نخیر یکی 2 نفر باید باشن جواب شما هارو بده ما داریم بحث می کنیم حالا هر وقت بازی درست بشه اگه ما گفتیم گوگل باز نمیشه یا ... حق با شماست من خودم عذر خواهی می کنم جان شمااااااااااااااا ما اصلا غر نمی زنیم اصلا بلد نیستیم
راستی این کیه چی کارست تا برم سراغش اگه همه این کارها زیر سره اینه بگین ها در خدمتشیم ما
باور کن نمیشه من خودم نزدیک 1 سالی هست لول نزدم اگرم زدم خونه فامیلامون بوده تازه کشف کردم چقدر نوب شدمشايد بأيد با بازيهاي آنلاين براي هميشه خداحافظي كرد!!!!! آينده مشخص ميكنه باي باي lolولی این بازی توریه بعد از یک مدت دوباره میاد سراقت یکی بگه چطور میشه با این بازی بای بای کرد
![]()
Last edited by هــــنـــــگ مـرزی; 26-04-2014 at 15:33.
اگر زیر سر وزیر ارتباطات نباشه پس زیر سر کیه
اقا دسته جمعی بریزیم سرش شاید فرجی شد
این اصلا اسمش اینترنته که بخوایم با سرعت بالا هم دانلود کنیم
تو گشور ما به اینترنت بالا 64 میگن پر سرعت
نمیدونم واقعا منظورشون از این کارا چیه واقعا درکش برام سخته
حیف که نمیشه توی این انجمن همه چی رو گفت![]()
این یارو کیه رفتم ی کامنت چرت و پرت باراش تایپیدم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)