تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1163 از 1783 اولاول ... 1636631063111311531159116011611162116311641165116611671173121312631663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بیاین همه با هم ترک کنیم این مریضی و دیگه زیاد دانلود نکنیم ! ( آخ جان بقیه دانلود نمیکنن ، سرعت من بشتر میشه )
    ولی شخصا حالا درسته دانلود زیاد میکنم ولی هیچوقت حرص نخوردم که چرا امشب مثلا سرعت کم بود یا زیاد ، یه مدت بازی آنلاین میکردم با این تغغیرات لحظه ای اینترنت ایران کلا اعصابم داغون بود و 5 سال فک کنم توی اون یکسالی که بازی میکردم پیر شدم ، کلا همش زنگ میزدم پشتیبانی که اونام منو میشناختن دیگه ، یارو آخر گفت بابا توی از جون ما چی میخوای....!
    خلاصه بازی رو گذاشتم کنارو راحت ، الان دیگه برام مهم نیست پینگ چند باشه ، تایم اوت بده ، نده ... فقط این مهمه که فایرفاکسو که باز میکنم گوگل سریع بیاد بالا ، که میاد خوشبختانه ! خلاصه واسه دانلود کردن دیگه حرص نخورین دوستان!!

2. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...

وژدانی الان فیلم 2 گیگ ترانسفورمرز رو میندازم روی تلویزیون 42 اینچ از بس شبکه شبکه میشه دلم رو میزنه .

باید حجم بالا گرفت بدبختانه . ولی میدونم چی میگی قبول دارم . من 2 ساله شب چیزی دانلود نمیکنم. فقط گفتم اگه داشته باشم فقط چند روز در ماه دانلود میکنم نه هرشب.

کار درستی نیست هرشب دانلود کردن.

دانلود کردن و خون دل خوردنش یه طرف وقتی هارد دچار مشکل بشه پیر میشی . نمیدونم تجربه داشتی یا نه !

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وژدانی الان فیلم 2 گیگ ترانسفورمرز رو میندازم روی تلویزیون 42 اینچ از بس شبکه شبکه میشه دلم رو میزنه .

باید حجم بالا گرفت بدبختانه . ولی میدونم چی میگی قبول دارم . من 2 ساله شب چیزی دانلود نمیکنم. فقط گفتم اگه داشته باشم فقط چند روز در ماه دانلود میکنم نه هرشب.

کار درستی نیست هرشب دانلود کردن.

دانلود کردن و خون دل خوردنش یه طرف وقتی هارد دچار مشکل بشه پیر میشی . نمیدونم تجربه داشتی یا نه !
    نه داداش منظورم 2 گیگی نبود ولی بخدا فرق این 18 گیگی ها خیلی هم نیست با 50 گیگی.. اخه 50 گیگی ها کلی از حجمشون بخاطر زبان ها و کلی اظافات دیگه هست .... من خودم فیلمای بلک باستر رو 18 گیگی میگیرم بقیشونو که میدونم بعد از دیدن پاک میکنم از adit 6 گیگی ...

5. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بسیار خوب موردی نداره ولی شما هم با لینکایی که من می دم بهتون عکس بگیرید این دفعه! چند تا فایل همزمان دانلود می کنی بگو که به همون تعداد بهت لینک بدم
    قربون دستت داش.من منتظرم.در ضمن آقا شما واسه اینکه بیخیال ما بشی اصلا ما میگیم اشتباه کردیم شبی نیم گیک با سرویس 6 مگ بیشتر دانلود نمیکنم اصلا خیلی شبا نیم مگ هم نمیشه.حالا دیگه بی خیال ما شدی داداش گفتم دیگه کم کم داداش زیادی داری حساس میشی.یه جورایی که انگار میخواهی دزد بگیری خدایی نکرده بلانسبت جمع فدای سر من و شما و بقیه دوستان که هرکی با هر سرویسی که داره هرچقدر تونست دان کنه دمش گرم.شاید رییس صبانت پسرخالشه(وای اعتراف کردم ).ولیکن بازم مثل همیشه میگم عیبی نداره بده اون لینکاتم اونا رو هم واست بتستم.5 تا بده 6 تا بده چه میدونم خودت که سرعتاشون رو میدونی اندازهای بده که سرعتم به 1.1 یا 1.2 مگ برسه.قربون داش.اگه خواستی تشریف بیارید با خانواده مشهد بیاین اصلا خودتون پای سیستم ما داداش قدمتون رو چشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قربون دستت داش.من منتظرم.در ضمن آقا شما واسه اینکه بیخیال ما بشی اصلا ما میگیم اشتباه کردیم شبی نیم گیک با سرویس 6 مگ بیشتر دانلود نمیکنم اصلا خیلی شبا نیم مگ هم نمیشه.حالا دیگه بی خیال ما شدی داداش گفتم دیگه کم کم داداش زیادی داری حساس میشی.یه جورایی که انگار میخواهی دزد بگیری خدایی نکرده بلانسبت جمع فدای سر من و شما و بقیه دوستان که هرکی با هر سرویسی که داره هرچقدر تونست دان کنه دمش گرم.شاید رییس صبانت پسرخالشه(وای اعتراف کردم ).ولیکن بازم مثل همیشه میگم عیبی نداره بده اون لینکاتم اونا رو هم واست بتستم.5 تا بده 6 تا بده چه میدونم خودت که سرعتاشون رو میدونی اندازهای بده که سرعتم به 1.1 یا 1.2 مگ برسه.قربون داش.اگه خواستی تشریف بیارید با خانواده مشهد بیاین اصلا خودتون پای سیستم ما داداش قدمتون رو چشم
    نه داداش ما باهم پدرکشتگی که نداریم فقط شما یک بحثی رو باز کردید که قانون شبکه رو برده زیر سوال و من هم چون رشته تحصیلیم کامپیوتر هست خوب نمی تونید توقع داشته باشید که تست نشده چیزی رو قبول کنم براتون لینک رو می فرستم پیام خصوصی اگر امکانش هست همین الان تست بگیرید و نتیجش رو نشون بدید ضمنا سرورتون تایم اوت می ده.

8. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه داداش منظورم 2 گیگی نبود ولی بخدا فرق این 18 گیگی ها خیلی هم نیست با 50 گیگی.. اخه 50 گیگی ها کلی از حجمشون بخاطر زبان ها و کلی اظافات دیگه هست .... من خودم فیلمای بلک باستر رو 18 گیگی میگیرم بقیشونو که میدونم بعد از دیدن پاک میکنم از adit 6 گیگی ...
    حقیقت خودم تا حالا مقایسه عملی نکردم بین 50 گیگ و نسخه 16 گیگی . اگه 16 گیگی بخوام بگیرم برفرض با اینترنت دوستان . میشه نهایت سه شب دانلود برای 4 تا فیلم.

الباقی خاموش میکنم وژدانی . میخوام چیکار .

الان هارد 4 ترابایتی رو نگاه کردم زده قیمت 600 هزار تومن . جدا با این وضعیت دلار و مملکت اشتباهه دانلود تو این ابعاد .
    میخوای پاک کنی واسه چی پس میگیری . میخوای نگه داری داری 600 هزار تومن بابت هارد بدی ؟
    الان با این شرایط دوستامون دارن هر شش ماه 4 ترابایت میگیرن. یعنی هر 6 ماه 600 هزارتومن هارد .

نمیدونم بعضی ها حتما خوش نشینن ما که نداریم وژدانی از این پولا. درامد ما ماهی 300 هزار تومن بیشتر نیست .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه داداش ما باهم پدرکشتگی که نداریم فقط شما یک بحثی رو باز کردید که قانون شبکه رو برده زیر سوال و من هم چون رشته تحصیلیم کامپیوتر هست خوب نمی تونید توقع داشته باشید که تست نشده چیزی رو قبول کنم براتون لینک رو می فرستم پیام خصوصی اگر امکانش هست همین الان تست بگیرید و نتیجش رو نشون بدید ضمنا سرورتون تایم اوت می ده.
    داداش امشب احتمالا نتونم چون شدیدا گیجم و میرم بخوابم اما شما حتما بفرست لینکا رو واست در اولین فرصت بتستم.اون لینکم داداش تا یکشنبه تایم اوت میده چون سرورش down شده متاسفانه تا اون موقع نمیتونی تست کنی.دیشب آخرین فرصت بود.ولی باز ایشالله دوشنبه شب میاد بالا اونموقع بتست.بعدشم تو اینترنت ایران از هیچی تعجب نکن

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش امشب احتمالا نتونم چون شدیدا گیجم و میرم بخوابم اما شما حتما بفرست لینکا رو واست در اولین فرصت بتستم.اون لینکم داداش تا یکشنبه تایم اوت میده چون سرورش down شده متاسفانه تا اون موقع نمیتونی تست کنی.دیشب آخرین فرصت بود.ولی باز ایشالله دوشنبه شب میاد بالا اونموقع بتست.بعدشم تو اینترنت ایران از هیچی تعجب نکن
    کار 5 دقیقست همین الان هم آنلاین هستی اگر واقعا می خوای ثابت کنی حرفتو وقتشه بسم الله

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شرمنده داداش فردا می ثابتم قربون تو این سیستم من احتمالا آنلاین بمونه چون یکی دیگه میاد پشتش از من خوره تره به خدا ولی عقلش اندازه گنجشکه صدق الله العلی و العظیم
    Last edited by david-ebi; 18-07-2014 at 02:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Log دانلودت افتاده تو سرور چی شد پس

عکس بذار دیگه؟

دوستان عزیز ایشون زده دانلود بعد می گه خوابم میاد می خوام برم بخوابم اصلا دلیل اینکه گفتم از سرور من باشه حتما همین بود که بفهمم کی دانلود می کنی و با چه آیپی آره داداش ما خودمون این کاره ایم

لطفا شما هم دیگه نیا تز بده که نرید 12 مگ بگیرید و این حرفا

خیلی بده که آدم حسادت کنه چشم نداشتی ببینی 4 نفر دیگه دارن با سرعت بالا دانلود می کنن؟

آره مشکل ما آدمایی امثال شما هستن. الان هم که دارم این پست رو می ذارم هنوز آنلاین هستی ولی می گی می خوام برم بخوابم.

من دیگه صحبتی ندارم ضمنا کسی شک داشت لوگ کامل IIS سرور رو با آیپی می ذارم اینجا

14. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •