تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1163 از 1298 اولاول ... 163663106311131153115911601161116211631164116511661167117312131263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بله ، بله ، بسیار زیبا ، بسیار زیبا

- - - Updated - - -

بله ، بله ، بسیار زیبا ، بسیار زیبا
    بله . بله . سپاسگذارم . سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

هیچکدام اینترنت وایرلس...
    چه شرکنی اینترنت وایرلس گرفتید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نکته اساسی دقیقاًً همینجاست
    چه شرکنی اینترنت وایرلس گرفتید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نکته اساسی دقیقاًً همینجاست
    مهم نیست چه شرکتی هست چون بیان کردن اسم شرکت در انجمن تبلیغ به حساب میاد...

5. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

خوب من از قدیمی های اینترنت مخابرات هستم ، و 6 سالی هست که باهاش سرو کله میزنم .
    پارسال طرح کمپین گرفتم ، مشکلات دی ان اس زیادی داشتم ، بعضی وقتا سایت های معمولی هم نیاز به دور زدن داشت !
    دانلود از استور مایکروسافت (ویندوزفون) خیلی بد شده بود .
    اما در مجموع بد نبود .
    من طرح 5+2 گیگ ماهیانه رو داشتم بصورت پس پرداخت و همینطور با سرعت 2مگابیت .
    هرچند مودمم رو نگاه میکنم تا 10 مگابیت بازه ، اینا برا این میگم که میگفتن روی خطوط فیبر نوری بیشتر از 2 مگابیت نمیدیم .
    خلاصه مزیتش شبانه رایگانش بود ، کم و بیش ازش استفاده کردم ، ولی خب باز برا آپدیت ها و ... قطعا بصرفه بود برام .

حالا شنیدم که گویا مخابرات مجوز داده به بعضی شرکت ها برای ارایه اینترنت روی خطوط فیبر نوری ؟!

و اینک الان بهترین طرح مخابرات چیه ؟ شبانه رایگان هنوز هست ؟! میتونم همین طرحی که دارم رو یک سال دیگه تمدید کنم ؟ میتونم سرعتش رو بیشتر کنم ؟!
    ممنون

7. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توقف فروش اینترنت به ۶ استان به علت «کمبود نقدینگی» مخابرات

داود زارعیان٬ سخنگوی شرکت مخابرات ایران از توقف فروش اینترنت به شش استان به علت «مشکل کمبود نقدینگی و بدهی» خبر داد.

آقای زارعیان روز چهارشنبه (۱۳ آبان) در گفت و گو با خبرگزاری فارس با بیان این مطلب گفته «نمی‌توانیم انکار کنیم که این مشکل ناشی از سیاست‌های غلط تعرفه‌گذاری است.»
    وی نامی از استان‌هایی که فروش اینترنت به آنها به خاطر «بدهی» متوقف شده نبرده٬ اما اعلام کرده «مشکل» استان‌های مازندران و همدان در این زمینه برطرف شده است.
    زارعیان یکی دیگر از دلایل بروز این «مشکل» را محقق نشدن وعده‌های دولت در «بازنگری در تعرفه‌های» مخابراتی و ارتباطی اعلام کرده است.
    مدیران شرکت مخابرات سال‌هاست خواستار افزایش تعرفه‌های مخابراتی هستند٬ اما دولت یازدهم اعلام کرده افزایش تعرفه‌ها سیاست دولت جدید نیست و با این درخواست مخالف است.
    محمود واعظی٬ وزیر ارتباطات مرداد ماه سال جاری گفته بود «دولت یازدهم به هیچ عنوان زیر بار افزایش قیمت خدمات ارائه شده به مردم بدون استدلال و دلایل منطقی نخواهد رفت.»
    شرکت مخابرات و زیر‌مجموعه‌های آن نیز در پی این مخالفت اعلام کرده‌اند وارد فاز «زیان‌دهی» شده‌ و توان پرداخت بدهی‌های خود را ندارند.
    با این حال محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز سه‌شنبه (۱۲ آبان) گفته «فروش پهنای باند اینترنت به شرکت‌های مخابراتی در شش استان به دلیل بدهی و بی‌توجه به اخطار، متوقف شده است.»
    خسروی افزوده «شرکت‌های مخابرات استانی، پرداخت بدهی خود را به گردن شرکت مخابرات ایران می‌اندازند و شرکت مخابرات ایران نیز بدهی بسیاری به زیرساخت دارد که آن را پرداخت نکرده است.»
    زارعیان٬ سخنگوی شرکت مخابرات هم در واکنش به این اظهارات وی گفته «شرکت‌های مخابرات استانی ضررده شده‌اند و شرکت‌های ضررده چه پولی می‌توانند به مخابرات ایران بدهند؟»
    زارعیان در شرایطی از «زیان‌ده» بودن شرکت‌های مخابراتی سخن به میان آورده که پیشتر محمود واعظی٬ وزیر ارتباطات درباره این مساله گفته بود «تنها صرف ادعای برخی افراد نمی‌توان این مساله را پذیرفت.»
    واعظی افزوده بود «شرکت مخابرات ایران نباید متوقع باشد که هزینه سوءمدیریت و مخارج اضافی این شرکت را مردم متقبل شوند.»
    اختلاف بر سر بدهی‌های شرکت مخابرات ایران با شرکت ارتباطات زیرساخت از ماه‌ها پیش به مجادله‌ای میان مدیران این دو سازمان تبدیل شده است.
    مرداد ماه امسال نیز شرکت زیرساخت اعلام کرده بود به دلیل «بی‌توجهی مخابرات به تذکرات شرکت زیرساخت مبنی‌ بر پرداخت بدهی خود، ارتباط مشترکان مخابرات برای اینترنت و مکالمات بین‌الملل را در ۹ استان قطع می‌کند.»
    این موضوع در آن زمان و با برگزاری جلساتی میان دو شرکت، اجرایی نشد و مسکوت ماند٬ اما این اختلاف از روز گذشته بار دیگر افزایش یافته است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

متأسفانه مدیران معتقدند که این قانون شامل پیغام های خصوصی نمی شود ، البته باید بهشون حق داد
    مهم نیست چه شرکتی هست چون بیان کردن اسم شرکت در انجمن تبلیغ به حساب میاد...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

متأسفانه مدیران معتقدند که این قانون شامل پیغام های خصوصی نمی شود ، البته باید بهشون حق داد
    شما میتوانید به عنوان یک کاربر دلسوز و عاشق پیشنهاد اضافه شدن این قانون را به مدیران بدهید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من ترجیح میدهم به عنوان یک کاربر فوق العاده قدیمی و دلسوز جلوی سوء استفاده بعضی افراد از این فروم و تبدل کردنش به دکان سه نبش خودشان را بگیرم
    شما میتوانید به عنوان یک کاربر دلسوز و عاشق پیشنهاد اضافه شدن این قانون را به مدیران بدهید.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض ADSL / مخابرات استان اصفهان

من ترجیح میدهم به عنوان یک کاربر فوق العاده قدیمی و دلسوز جلوی سوء استفاده بعضی افراد از این فروم و تبدل کردنش به دکان سه نبش خودشان را بگیرم
    افرین این کار را انجام بده چون بهتر از گیر دادن و درگیر شدن با کاربرهای دیگر هست... وقت کردی به تاپیک های دیگر هم سر بزن چون بحث در این مورد زیاد هست و امکان پیشرفت شما را فراهم میکند امیدوارم مدیران انجمن هم از صندوق حمایت از کاربران فوق العاده قدیمی بودجه ایی را برای تشکر از شما در نظر بگیرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •