خودت جواب خودت رو داری میدی دیگهاون دیگه اورجینال نیست
خودت جواب خودت رو داری میدی دیگهاون دیگه اورجینال نیست
بازی اورجینال تو ایران وجود نداره.
سلام
دوستان تو master league تو قسمت my team چطور می تونم این عکس قلب که برای بازیکن ها گذاشته رو پر کنم؟ این هم یه اسکرین از بخشی که در موردش سوال پرسیدم:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با بازی کردن زیاد بازیکنان این پر میشه. برای بازیکنای بزرگ که مخصوصا شما نباید زیاد اونارو روی نیمکت بذارید. بعد از دو سه سال اگه به بازیکن زیاد بازی داده باشید و اگه افتخارت خوبی هم کسب کرده باشید این تا آخر پر میشه. یعنی بازیکن خیلی محبوب در این باشگاه هستش.
یه چیزی هم مهمه اینه که بازیکن رو اصلا نباید در لیست فروش قرار بدید چون از مقدار این کم می کنه.
توی master league چطوری میشه دستمزد scout و اینا یا پول مربوط به youth team رو بیشتر کرد تا پیشرفت کنن؟
از بخش Team Office باید Operating Costs رو انتخاب کنید. بعدش اون جا میشه Level اونارو زیاد کرد.
اینو باید بگم که فقط و فقط در ماه آگوست میشه اونارو تغییر داد یعنی اول فصل.
یکی هم به داد من برسه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کجا میشه بازیکن خرید؟
Last edited by محمد رضا حیدری; 06-08-2010 at 15:52.
دوستانی که میگن برای آنلاین سرعت 1 مگ می خواد کاملا در اشتباهن . برای تست به این آدرس برید :
من که برای بازیهای 4 نفره هم A گرفتم . با سرعت 512 و پینگ 250کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه فایل dt0f رو نگه داری توی درایو ویندوز این عبارت رو سرچ کن احتمالا یه 3 - 4 تا رکورد برات پیدا کنه اونی که 85 مگ هست رو کپی بگیر یه جا نگه دار آدرس مسیر رو هم سیو کن که این فایل رو بعد عوض کردن ویندوز بریزی توی اون آدرس. اگه xp استفاده می کنی اینجاست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)