تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1163 از 2365 اولاول ... 16366310631113115311591160116111621163116411651166116711731213126316632163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من یه 111 ثبتنام کرده بودم تازه دعوتنامش اومده
    تو یکی از آپشن هاش نوشته سیستم صوتی و تصویری و دوربین دنده عقب و دزدگیر غیر تصویری همش با هم میشه 850 هزار تومن
    به نظر شما ارزش داره بزارم؟!!!
    سلام منم ثبت نام کردم هنوز دعوت نامه نیومده تحویل کی هست ؟
    آپشن دیگه چی نوشته؟همه رو باید انتخاب کنی یا جدا هم میشه؟دوربین دنده عقب چنده؟

2. این کاربر از smmt2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sasbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    boushehr

پيش فرض

سلام منم ثبت نام کردم هنوز دعوت نامه نیومده تحویل کی هست ؟
    آپشن دیگه چی نوشته؟همه رو باید انتخاب کنی یا جدا هم میشه؟دوربین دنده عقب چنده؟
    دعوتنامش امروز اومده.3 نوع آپشن تو سه تیپ مختلف داره فقط میشه یکیشو دلخواه انتخاب کرد
    دزدگیر تصویری و روکش صندلی با هم 450 هزار
    سیستم صوتی تصویری و روکش صندلی دزدگیر تصویری و سنسور دنده عقب 1 میلیون و 70 هزار
    سیستم صوتی تصویری و دزدگیر غیر تصویری و سنسور دنده عقب850 هزار

گفتن این دوذه رنگ مشکی هم گفتن نداره

4. این کاربر از sasbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دعوتنامش امروز اومده.3 نوع آپشن تو سه تیپ مختلف داره فقط میشه یکیشو دلخواه انتخاب کرد
    دزدگیر تصویری و روکش صندلی با هم 450 هزار
    سیستم صوتی تصویری و روکش صندلی دزدگیر تصویری و سنسور دنده عقب 1 میلیون و 70 هزار
    سیستم صوتی تصویری و دزدگیر غیر تصویری و سنسور دنده عقب850 هزار

گفتن این دوذه رنگ مشکی هم گفتن نداره
    عزیز اگه بگیری ببینی روکش صندلیش جنس خوب نباشه یا سیستم صوتیش مارک متفرقه باشه که صد در صد اینصوریه همون پولو خودت بهترین جنسارو انتخاب کنی بهتر نیست؟
    حداقل این آپشنارو باید رو یه ماشینی از قبل دیده باشی ببینی خوب هست کیفیتشون یا نه ریسکه اینطورری خرید کردن اونم با سابقه خودرو سازای ما

6. 10 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام
    دوستان این سیم که تو سیم کشی پخشه و نوشته parking sw کارش چیه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیف شد،شیفته p99 شدم،ریموتشم خیلی ساده اما شیکه،حیف
    یکم درمورد شبکه کردن رفتم اطلاعات بدست آوردم
    آها در مورد قطعه ام بله دستتون بازه،بهترین صدارو بده،خدا پولشو میرسونه
    1.درمورد 117 که پیشنهاد کردین،نسبت به 9886 و 9887 آلپاین و p80rsII پایونیر در چه حدیه؟مزایا و معایبش نسبت به اونا چیه؟
    2. این مدل CDE-117Ri احتمالا تو ایران نیس نه؟چه فرقی با CDA-117E میکنه؟
    3.این مدل CDE-147BT یا بقیه مدلا که نسبت به 117 جدیدترن که تو popstereo هس چطورن؟
    تازه به همه اینا 8019 اضافه کنید(تو گشت و گذارام تو همین فروم و فرومای دیگه انقد از این هدیونیت تعریف شنیدم که خیلی مشتاق شدم باهاش کار کنم!)
    خلاصه حسابی تو انتخاب یونیت گیج شدم دیگه
    بعد یه چیزه دیگه ام فهمیدم
    میگن آلپاینو باید با آمپلی خودش استفاده کرد + پروسسور (اصن چی هس این پروسسور؟)
    اینترفیس چیه؟(واسه همین اینترفیس هس که میپرسین ماشینمون چیه؟)
    سلام
    بله p99 پخش بسیار عالی و در عین حال بسیار شیک هستش.
    1-اون دو مدل که فرمودین از آلپاین که دیگه تولید نمیشه. البته 98878 رو ممکنه در حدشو رو بتونید گیر بیارین.p80 هم همینطور.ولی 117 از 9886 خیلی بهتره.
    2-خیر من ندیدم
    3-117 از اون بهتره.147 فقط بلوتوث داره.
    4-کن وود 8019 گزینه بعد از 117 هست.آلپاین کلا دیتیل بیشتری رو رو موزیک ارائه میده ولی پایونیر و کن وود صداشون گرمتر هست.
    5-خیر کی گفته باید با آمپلیفارهای خودش ببندیم.؟!!البته من منکر کیفیت آمپهای آلپاین نیستم ولی آیه نیست که....
    بحث پروسسور یه چیز دیگه هستش.تو پخشها پایونر و کن وود البته پخشی مثل p99 یا RSII یه DSP داخلی تعبیه شده که امکانات بسیار زیادی رو در اختیار USER قرار میده.اتو تاین الانمنت.اتو اکولایزر.کراس اوورهای پیشرفته اکتیو با 16-32 باند اکولایزر گرافیکی.Net Work و کراس اوورهای با شیب کات تا 36dB/ocatave و....حالا آلپاین امده این امکانت رو در دستگاه دیگری تعبیه کرده و به عنوان پروسور از مشتری جداگونه پول میگیره.
    6-اینترفیس قطه جداگانه ای هست که ارتباط سیستم صوتی رو با کلیدهای روی فرمان خودروهای دارای این آپشن مثل زانتیا برقرار میکنه
    7-خیر چون سمند در قسمت استیج جلو داری محل نصب اسپیکرهای استاندارد نمی باشد و من درآوردی هست لذا کامپوننت نمیشه اونجا بست یا به سختی باید جا بدیم که دردسر زیادی داره. همچنین کلا ماشین بد صدائی هست.یعنی مشکل میشه ازش صدای خوب و با کیفیت درآورد.
    دوستان 9550bt قیمت دارین؟
    645 تومن
    سلام
    اقا حمید قرار شد یه قیمت از 8019 بدی سه شنبه ؟
    درسته مهدی جان ولی هنوز نیامده.اتفاقا چند نفر از دوستانم پیگیر هستند.گفتن تا دوشنبه انشاءالله.به محض موجود شدن اینجا اعلام میکنم.
    دوستان اطلاعاتی در مورد کنوود 7056 دارین؟؟؟
    شنیدم مثل 8019 هست ولی اس دی هم میخوره
    8019 خیلی سرتر هست.7056 هم هفته اینده قیمتش رو عرض میکنم.
    دیگه با دوتا usb بعید میدونم کسی سراغ SD بره.
    سلام دوستان
    من مدتی دور بودم از سیستم بازی واسه همین اطلاع چندانی ندارم
    واسه یه 206 اس دی یه پخش میخوام با یه جفت باند
    بنظرتون چی بگیرم ماشین واسه خودم نیست
    نظرم برای پخش روی پایونییر هست (دی وی دی لازم نیست) و باند هم 6975 یا 718EX
    فکر کنم بودجه تا 700 اینطورا کافی باشه
    سیستم در حد معمولی میخوان واسه همین امپلی پیشنهاد ندادم بهشون
    سیستم خودم قبلا 5250 پایونییر بود و 718 EX یه چیز در همین حد میخوام
    اگر از قیمت روز هم خبر دارید ممنون میشم بگید
    و از کجای تهران بگیرم ؟
    سورنا
    توپخونه
    عباسی
    تهرانپارس 196
    یا جای دیگه که منصف باشه
    مرسی
    سلام دوست من
    بله مدتی دور بودید و از قیمتها بی خبر هستید.البته امیدوارم مجدد کاهش قیمت داشته باشیم با کاهش وتثبیت نسبی دلار
    من اصلا توصیه پایونر نمیکنم.واقع حیفه .محمد جان صحیح فرمودن.پشیمون میشید.
    پخش رو 7016 و اسپیکر رو آلپاین مدل SPS-406 به قیمت 204 تومن یا spe-69c2 با 180 تومن.
    سلام
    دوستان این سیم که تو سیم کشی پخشه و نوشته parking sw کارش چیه؟
    تو چه پخشی؟من ندیدم.
    Last edited by shadows_funeral; 25-07-2013 at 21:18. دليل: خلاف قوانین. تبلیغات تجاری ممنوع

9. 11 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

سلام
    اون parking sw که گفتم فکنم اینجوریه که یه سیمه وصلش میکنی به سیم ترمز دستی تو پخشهای تصویری . برای بعضی استفاده ها مثل تماشای فیلم باید بزنی بغل دستی رو بکشی تا اجازه استفاده رو بده و این ظاهرا یک استاندارده برا ایمنی بیشتر هنگام رانندگی .البته میشه راحت غیر فعالش کرد . البته این برداشت منه

11. 5 کاربر از mehdi_ghp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1-اون دو مدل که فرمودین از آلپاین که دیگه تولید نمیشه. البته 98878 رو ممکنه در حدشو رو بتونید گیر بیارین.p80 هم همینطور.ولی 117 از 9886 خیلی بهتره.
    2-خیر من ندیدم
    4-کن وود 8019 گزینه بعد از 117 هست.آلپاین کلا دیتیل بیشتری رو رو موزیک ارائه میده ولی پایونیر و کن وود صداشون گرمتر هست.
    5-خیر کی گفته باید با آمپلیفارهای خودش ببندیم.؟!!البته من منکر کیفیت آمپهای آلپاین نیستم ولی آیه نیست که....
    بحث پروسسور یه چیز دیگه هستش.تو پخشها پایونر و کن وود البته پخشی مثل p99 یا RSII یه DSP داخلی تعبیه شده که امکانات بسیار زیادی رو در اختیار USER قرار میده.اتو تاین الانمنت.اتو اکولایزر.کراس اوورهای پیشرفته اکتیو با 16-32 باند اکولایزر گرافیکی.Net Work و کراس اوورهای با شیب کات تا 36dB/ocatave و....حالا آلپاین امده این امکانت رو در دستگاه دیگری تعبیه کرده و به عنوان پروسور از مشتری جداگونه پول میگیره.
    6-اینترفیس قطه جداگانه ای هست که ارتباط سیستم صوتی رو با کلیدهای روی فرمان خودروهای دارای این آپشن مثل زانتیا برقرار میکنه
    7-خیر چون سمند در قسمت استیج جلو داری محل نصب اسپیکرهای استاندارد نمی باشد و من درآوردی هست لذا کامپوننت نمیشه اونجا بست یا به سختی باید جا بدیم که دردسر زیادی داره. همچنین کلا ماشین بد صدائی هست.یعنی مشکل میشه ازش صدای خوب و با کیفیت درآورد.
    ممنون آقا حمید
    امرو یه اتفاقی افتاد کل حالم گرفته شد اما همچنان به فکر سیستمم (نامردا تو روز اولی که پشت این ماشین صفرمون نشستم زاپاسو دزدین،کلی خورد تو پرم)
    آقا حمید من شرمندتم انقد سوال میکنم ازت،چشمم p99 'گرفته،حالا فرض کنیم سابو باندای عالی + آمپلی قدرتمند ببندم،بازم صدایی که توی p99 میگیرم یعنی فرقی با 117 نمیکنه یا نه کیفیت بالاتری میگیرم؟چقد فرقه؟(میفهمم قدرت اصلی P99 تو NETWORK کردن هست و همینطور این چیزی که من گفتم بستگی به بقیه سیستمم داره اما همونطور که گفتم فرض بر عالی بودن یا خوب بودن بقیه اجزا سیستم هس)
    بنظرتون دست دو تمیز 117 خوبه بگیرم؟یا حتی دسته دو P99? (اینجوری باقی پولو میمونه واسه آمپلیو باندا)
    راستی اینا پنلشون جدا میشه؟(چشم خیلی ترسیده،به چرخ تو صندوق رحم نکردن،این که جلو چششونه)

13. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

میخام بدونم از لحاظ کیفیت در یه حد هستن؟

15. این کاربر از caplosa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    2-خیر من ندیدم

645 تومن

درسته مهدی جان ولی هنوز نیامده.اتفاقا چند نفر از دوستانم پیگیر هستند.گفتن تا دوشنبه انشاءالله.به محض موجود شدن اینجا اعلام میکنم.

سلام دوست من
    بله مدتی دور بودید و از قیمتها بی خبر هستید.البته امیدوارم مجدد کاهش قیمت داشته باشیم با کاهش وتثبیت نسبی دلار
    من اصلا توصیه پایونر نمیکنم.واقع حیفه .محمد جان صحیح فرمودن.پشیمون میشید.
    پخش رو 7016 و اسپیکر رو آلپاین مدل SPS-406 به قیمت 204 تومن یا spe-69c2 با 180 تومن.

تو چه پخشی؟من ندیدم.
    به به آقا حمید...

یادمه دفعه قبل هم خیلی مزاحمت شدم

دم شما گرم

شک نمیکنم تو خرید این دو تا

آمار 7016 رو هم داری قیمتش چنده

فقط به نظرت از کجا بگیرم ؟

اون مغازه تو شریعتی آلپاین داره ؟

مرسی
    Last edited by cina30; 26-07-2013 at 14:43.

17. این کاربر از cina30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به آقا حمید...

یادمه دفعه قبل هم خیلی مزاحمت شدم

دم شما گرم

شک نمیکنم تو خرید این دو تا

آمار 7016 رو هم داری قیمتش چنده

فقط به نظرت از کجا بگیرم ؟

اون مغازه تو شریعتی آلپاین داره ؟

مرسی
    سلام.ارادت دارم. مراحم هستید.
    7016 هم الان موجود نیست. ولی قیمتش حدود 470 بود که برای دوستان گرفتم.
    نه .آقائی نمایندگی رسمی آلپاین هست بعید میدونم کن وود کار کنه.اغلب فروشگاه ها کن وود دارن.فقط یکی تاریخ گارانتیش و دیگر هالوگرام نت الکترونیک رو چک نمائید
    میخام بدونم از لحاظ کیفیت در یه حد هستن؟
    عرض کردم 809 از همه نظر بهش برتری داره.
    ممنون آقا حمید
    امرو یه اتفاقی افتاد کل حالم گرفته شد اما همچنان به فکر سیستمم (نامردا تو روز اولی که پشت این ماشین صفرمون نشستم زاپاسو دزدین،کلی خورد تو پرم)
    آقا حمید من شرمندتم انقد سوال میکنم ازت،چشمم p99 'گرفته،حالا فرض کنیم سابو باندای عالی + آمپلی قدرتمند ببندم،بازم صدایی که توی p99 میگیرم یعنی فرقی با 117 نمیکنه یا نه کیفیت بالاتری میگیرم؟چقد فرقه؟(میفهمم قدرت اصلی P99 تو NETWORK کردن هست و همینطور این چیزی که من گفتم بستگی به بقیه سیستمم داره اما همونطور که گفتم فرض بر عالی بودن یا خوب بودن بقیه اجزا سیستم هس)
    بنظرتون دست دو تمیز 117 خوبه بگیرم؟یا حتی دسته دو P99? (اینجوری باقی پولو میمونه واسه آمپلیو باندا)
    راستی اینا پنلشون جدا میشه؟(چشم خیلی ترسیده،به چرخ تو صندوق رحم نکردن،این که جلو چششونه)
    ای بابا...خیلی ناراحت شدم.خدا لعنتشون کنه.یه صدقه بده خون هم بریز .انشاءالله دیگه مشکلی براتون پیش نیاد.
    p99 اصلا قابل مقایسه نیست.سری های اند هست.قیمتش رو ملاحظه بفرما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی پخش شاخیه.منتها باید از قابلیتهاش استفاده بشه.این نظر من هست.که اصلی ترینش Network هست.
    آره اگر دست دوم تمیز گیر آوردی حتما بگیر.
    فقط یه نکته رو فراموش نکن تو p99 .این دستگاه ازش تعدا بسیار محدودی وارد شده. تو این تعداد یک دستگاه از بدو ورود اشکال داشته آخرین بار هم تو یه مغازه تو کرج دیده شده با قیمت خیلی مناسب و وسوسه بر انگیز.
    پس حواست باشه دست دوم تمیز این پخش زیر 2 میلیون نیست.
    بله پنلشون هم جدا میشه.detachable Panel
    Last edited by hamidR15; 26-07-2013 at 16:32.

19. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •