چون 512 الان سرعتش تا 2مگ بالا میره وقتی سرعت مودم رو سر 2.5 مگ بستن معنیش اینه که دارن یه سرویس رو با این سرعت میدن و گرنه سر 2 مگ می بستن. من فکر میکنم سرعت سرویس 1 مگشون عملا 2.5 مگ باشه چون در غیر اینصورت دلیلی نداشت مودم رو سر 2.5 ببندن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چون 512 الان سرعتش تا 2مگ بالا میره وقتی سرعت مودم رو سر 2.5 مگ بستن معنیش اینه که دارن یه سرویس رو با این سرعت میدن و گرنه سر 2 مگ می بستن. من فکر میکنم سرعت سرویس 1 مگشون عملا 2.5 مگ باشه چون در غیر اینصورت دلیلی نداشت مودم رو سر 2.5 ببندن.
ممنون دوست عزیز
دیشب سرعت خیلی خوب بود.4.5 گیگ دانلود کردم.سرعت بین 270تا 320 بود واسم.عکسشو صفحه های قبلی گذاشتم.ولی یه نکته ای که جلب توجه کرد واسم این بود که فقط وقتی ازلینک های uploadbaz دانلود میکردم این سرعتو میگرفتم...لینک های دیگه نهایتا 110-120 بود
ضمنا; امروز 1024 کردمش...ببینیم چی میشه امشب...
Last edited by PES HOT; 05-12-2011 at 01:46.
دستت طلا
این توضیحات کامل شما رو باید آپ کرد تا دوستان با این وضع جدید سرعتا با بیشترین اطلاعات تصمیم بگیرن![]()
اون به دلیل نبود کیفیت رو ترانزیت بین شهری و پائین بودن و ناکارآمد بودن ترانزیت ها ست که نمیتونه پهنای باند زیادی به شهرستانها ببره...
منبع: کارمند بخش فنی اندیشه
سرعت تو idm درست نشون نميده.اصلا بعيد ميدونم به 300 برسه واقعيش.
با برنامه 3 مگابايتي و رايگان networx كه لينك دانلودشو گذاشتم ميتونيد سرعت واقعيتونو ببينيد.تو اين برنامه ديگه سرعت به 300 نميرسه و نوسان نداره!
بعضي لينكها سرعت دانلود رو براي هر آي پي محدود كردند...من حالا 3 تا فايل باهم مجبورم دانلود كنم با اين سرعت كه حداكثر دانلود رو انجام بدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا سرویس های 1به 10 اندیشه هیچ ارزشی ندارند.
من الان سرویس 1 به 10 نامحدود 1024 دارم سرعت از 1 تا 40 در نوسان است.
در کل هیچ ارشی ندارد.
ومن برای تست به این سرویس تغییر سرعت دادم.
با تشکر.
هادی
ممنون. تا باشه از این فیدبک ها از پشت صحنه.
هر چند ترد ظاهراً مال آی اس پی های رشت هست، ولی دوستان شهرهای دیگه استان اگه فیدبک از محل دقیق و تست سرعت بدن شاید بهتر بشه یه نقشه کلی از کارکرد اندیشه و بقیه آی اس پی ها در آورد.
استاد، این قضیه FOA چی هست؟
راستی من هنوز جواب سوالمو نگرفتم.
از همه داستان محدود و نامحدود و کیفیت و ... گذشته، حکمت چیه که اندییشه وقتی می تونه پروت منو رو همون یه مگ یا نیم مگ ببنده، پورت رو برده رو 2 و نیم مگ، بعد داره بعد تو شبکه اش داره بهم یه مگ میده؟!
دوستان اگه سر نخی دارن ما رو هم روشن کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)