تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1163 از 2403 اولاول ... 16366310631113115311591160116111621163116411651166116711731213126316632163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,621 به 11,630 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم برای شما هم که 512 حجمی دارین سرعت و downstream خط افزایش پیدا کرده یا نه ... اما اگه الان با همین اشتراک میتونید با سرعت بالای 200 کیلو بایت دانلود کنید به این معنی هست که دارین از حداکثر پهنای باند خطتون ( که حدود 2.5 مگابیت بسته شده ) استفاده میکنید و در نتیجه تغییر سرویس به 1 مگابیت عملا دور ریختنه پوله و سرعتتون تغییر چندانی نخواهد کرد. بنابراین نظر شخصی من اینه که فعلا دست نگه دارین اگه دیدین تو چند روز آیند سرعتتون به همون 116 کیلو بایت روزانه افت کرد سراغ 1 مگابیت برین.
    فعلا گوش شیطان کر تا این لحظه سرعت 512 افتی نکرده و هنوز بالای 200 کیلو بایت سیر میکنه و downstream خط همچنان رو 2.5 مگابیت هست.
    در مورد دانلود شبانه هم با وضع فعلی میشه راحت بالای 4 گیگ دانلود رایگان داشت پس فعلا 512 وضعیت مناسبی داره و تغییر به 1 مگابیت چیز زیادتری بهتون نمیده .

موفق باشین.
    چون 512 الان سرعتش تا 2مگ بالا میره وقتی سرعت مودم رو سر 2.5 مگ بستن معنیش اینه که دارن یه سرویس رو با این سرعت میدن و گرنه سر 2 مگ می بستن. من فکر میکنم سرعت سرویس 1 مگشون عملا 2.5 مگ باشه چون در غیر اینصورت دلیلی نداشت مودم رو سر 2.5 ببندن.

2. 3 کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PES HOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم برای شما هم که 512 حجمی دارین سرعت و downstream خط افزایش پیدا کرده یا نه ... اما اگه الان با همین اشتراک میتونید با سرعت بالای 200 کیلو بایت دانلود کنید به این معنی هست که دارین از حداکثر پهنای باند خطتون ( که حدود 2.5 مگابیت بسته شده ) استفاده میکنید و در نتیجه تغییر سرویس به 1 مگابیت عملا دور ریختنه پوله و سرعتتون تغییر چندانی نخواهد کرد. بنابراین نظر شخصی من اینه که فعلا دست نگه دارین اگه دیدین تو چند روز آیند سرعتتون به همون 116 کیلو بایت روزانه افت کرد سراغ 1 مگابیت برین.
    فعلا گوش شیطان کر تا این لحظه سرعت 512 افتی نکرده و هنوز بالای 200 کیلو بایت سیر میکنه و downstream خط همچنان رو 2.5 مگابیت هست.
    در مورد دانلود شبانه هم با وضع فعلی میشه راحت بالای 4 گیگ دانلود رایگان داشت پس فعلا 512 وضعیت مناسبی داره و تغییر به 1 مگابیت چیز زیادتری بهتون نمیده .

موفق باشین.
    ممنون دوست عزیز
    دیشب سرعت خیلی خوب بود.4.5 گیگ دانلود کردم.سرعت بین 270تا 320 بود واسم.عکسشو صفحه های قبلی گذاشتم.ولی یه نکته ای که جلب توجه کرد واسم این بود که فقط وقتی ازلینک های uploadbaz دانلود میکردم این سرعتو میگرفتم...لینک های دیگه نهایتا 110-120 بود
    ضمنا; امروز 1024 کردمش...ببینیم چی میشه امشب...
    Last edited by PES HOT; 05-12-2011 at 01:46.

4. 2 کاربر از PES HOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بله به راحتی میتونید از همون قسمت کنترل کاربری سرویس 128 رو به 256 یا 512 ارتقا بدید. مدرکی هم لازم نیست . نیازی هم نیست حضوری مراجعه کنید. فقط یادتون باشه امکان تغییر سرویس به سرویس بالاتر هست و برعکسش مقدور نیست مثلا نمیشه وسط کار سرویس 512 رو به سرویس 128 تغییر داد مگه اینکه سرویس قبلی تموم بشه . مثلا اگه شما اشتراک 128 با 8 گیگ حجم دارید و چند روز هم از اشتراک 128 باقی مونده باشه به راحتی میتونید سرویس رو به 512 با 6 گیگ حجم ارتقا بدید ... در این حالت به محض ریست کردن کانکشن سرعتتون افزایش پیدا میکنه و حواستون باشه 2 گیگ هم از حجم قبلیتون کم میشه چون سرویس جدید 2 گیگ کمتر بوده !! اما مثلا اگه به 10 گیگ ارتقا بدید 2 گیگ هم به حجمتون اضافه میشه ... میزان هزینه هم فقط برای روزهای باقی مونده حساب میشه و مثلا برای من که 18 روز از اشتراک قبلی باقی مونده بود هزینه تغییر 128 با 8 گیگ حجم به 512 شش گیگ فقط 1200 تومن شد و تاریخ اتمام سرویستون هم تغییری نمیکنه و تنها چیزی که عوض میشه سرعت بالاتر و تغییر حجم باقی مونده هست ( با توجه به سرویسی که میگیرید ) برای پرداخت هم میتونید همون لحظه از کارتهای شتاب برای پرداخت آنلاین استفاده کنید ... در نتیجه نه نیازی به ارائه مدرکی هست نه دردسری داره !
    در مورد یکسان بودن سرویسهای حجمی از 128 تا 512 تا همین 2 هفته پیش حق با شما بود اما الان تنها سرویسی که عین سابق کار میکنه همون 512 هست ... بنابراین دیگه 128 و 256 و 512 یکسان نیستن . در مورد سرعت هم توضیحاتی رو که به سوال دوست دیگمون دارم میدم بخونید .
    موفق باشید.

اگه اراده فولادی دارین و روزا اصلا دانلودی نمیکنید ( که کار واقعا سختیه ! ) همون 2 گیگ شاید فقط برای بازی آنلاینتون کافی باشه ... ولی به جرات میگم با وضع موجود اگه تغییری نکنه دانلود شبانه با اشتراک 512 و حتی 256 محدود میتونه خیلی بیشتر از نیازتون باشه چون حتی با سرعت عادی 512 میشه شبها تا 7 صبح حدود 2 گیگ دانلود کرد و اگه همچنان مثل دیشب سرعتها بالای 200 بمونه تا سقف 5 گیگ هم میشه دانلود شبانه داشت ! تنها مزیت 128 نامحدود در حال حاضر اینه که میتونید 24 ساعته کاراتون رو بدون استرس انجام بدین و سر فرصت هر چی خواستین دانلود کنیدو اگه نظر منو بخواین و بودجه کافی دارید توی نامحدود ها با توجه به ارزان شدن 10 تومنی 256 نامحدود اونم گزینه بسیار بسیار خوبی هست . اما در مورد حجمی ها من که فعلا از ارتقا سرویسم از 128 به 512 بسیار بسیار راضی هستم به دلایلی که میگم :

سرعت اشتراک های حجمی بعد از کم شدن سرعتها :
    128 حجمی : این اکانت ها سرعت روزانش روی 512 بسته شده یعنی دقیقا 64 کیلو بایت که در روز سرعتتون از این بالاتر نمیره ... درست از ساعت 1 شب تا 4 صبح سرعت روزانه نصف میشه یعنی حداکثر 32 کیلو بایت ... و از 4 صبح تا 7 صبح سرعت مجدد به 64 برمیگرده که با این سرعت میشه حداکثر 220 مگ در ساعت دانلود کرد .
    اما بدی بزرگ این سرویس اینه که به علت کاربران بیشتر و شر کردن خطوط معمولا از اوایل ساعات شب سرعت خیلی پایینه و عملا شبها به همون 32 یا 64 هم نمیرسه .

256 حجمی : سرعت روزانه روی 700 کیلو بیت یعنی حدود 90 کیلو بایت بسته شده و شبها از ساعت 1 نصف میشه و از 4 صبح به حالت نرمال برمیگرده . خوبی این سرویس نسبت به 128 اینه که افت سرعت تو ساعات اولیه شب کمتره و عملا شبها میشه بیشتر دانلود کرد.

512 حجمی : سرعت روزانه روی 1 مگابیت بسته شده و روزها دقیقا سرعت به سقف 116 کیلو بایت میرسه و نکته جالب اینجاست که تو این اشتراک از 1 شب عملا سرعت توسط نرم افزار سرور محدود نمیشه و تنها چیزی که سرعت رو کم میکنه دانلود کاربرای دیگه با شروع ساعت رایگان هست که اونم خیلی محسوس نیست و اصلا هم قابل مقایسه با اشتراک 128 نیست . یعنی تو بدترین حالت تو این چند شب سرعت از 1 شب به بعد هیچوقت از 60-70 کیلو بایت پایین تر نیومده و بیشتر اوقات بین 80 تا 100 کیلو بوده یعنی عملا با روز تفاوت خیلی زیادی نداشته ... بطور متوسط بین 1 تا 4 صبح 280 الی 380 مگا در هر ساعت دانلود شد ... اما از 4 صبح تا 7 سرعت کاملا بالا میره و روی 116 فیکس میشه و هر ساعت 400 مگ دانلود میشه .

حالا اینکه کدوم اینا به دردتون میخوره و هزینشم براتون مناسبتره انتخابش با خودتون ... شایدم اصلا شبها دانلود نکنید و ترجیح بدید سرویس 256 نامحدود رو بگیرید که اونم خیلی عالیه .

اینها سرعتهای دو هفته اخیر اندیشه بوده اما همون طور که گفتم از دیروز downstream رو 2.5 مگابیت بسته شده و همین الان که دارم این پست رو میفرستم سرعتم بالای 210 کیلو بایته و دیشبم بالای 4 گیگ دانلود داشتم . البته همین امروز از یکی دوستان که 128 حجمی اندیشه داره سوال کردم و ظاهرا برای ایشون دیشب سرعت بالاتر نرفته بوده ... حالا نمیدونم این تغییر سرعت و بالا بردن downstream فقط برای 256 ها و 512 حجمی بوده یا خیر ... که اگه اینطور باشه بازم شدیدا توصیه میشه از 128 به 256 یا 512 کوچ کنید و حالشو ببرید .

سرعت سرویس های نامحدود هم تغییری نکردن و برای 128 همون حداکثر 32 کیلو و برای 256 نامحدود هم 50 کیلو بایت هست .

به هر حال به امید روزی که هممون سرعت چند مگابیت نامحدود با همین قیمتا و حتی پایین تر داشته باشیم چون لیاقت ما خیلی بیشتر از ایناست و اگه هم از سرعت سرویسها تعریف کردم به این معنی نیست که فروش اکانت حجمی با این قیمتا رو تایید میکنم... چون این شرایط نسبت به وضعیت جهانی مسخرست و اگه بعضی اوقات تعریف یا انتقادی میشه با توجه به وضعیت اینترنت داخل ایران و شرکتای وطنی هست .

موفق باشید.
    دستت طلا
    این توضیحات کامل شما رو باید آپ کرد تا دوستان با این وضع جدید سرعتا با بیشترین اطلاعات تصمیم بگیرن

6. 4 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خط شما نویز داره

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما هم نمیگیم بد جلو رفتن که خیلیم خوبه ولی نمی تونن این همه یوزر رو رضایتشونو جلب کنن خوب همین سرعتی که شما میگین میبندن اصلا تو شهر های دیگه اینجوری نیست من رفیق تو لنگرود و لاهیجانم دارم اصلا به این سرعت هایی که تو رشت بچه ها دارن نمیرسن
    بله شما درست میگید اندیشه با این کارش ضرر نمی کنه و واسش همش سوده چون طرف باید همش شارژ نه خطشو ولی ادم وقتی تو روز 10 بار قطع میشه و افت سرعت شدید تو روز ها هست ادم قاطی می کنه دیگه به یه کارشم نمیتونه برسه
    اون به دلیل نبود کیفیت رو ترانزیت بین شهری و پائین بودن و ناکارآمد بودن ترانزیت ها ست که نمیتونه پهنای باند زیادی به شهرستانها ببره...

منبع: کارمند بخش فنی اندیشه

9. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    دیشب سرعت خیلی خوب بود.4.5 گیگ دانلود کردم.سرعت بین 270تا 320 بود واسم.عکسشو صفحه های قبلی گذاشتم.ولی یه نکته ای که جلب توجه کرد واسم این بود که فقط وقتی ازلینک های uploadbaz دانلود میکردم این سرعتو میگرفتم...لینک های دیگه نهایتا 110-120 بود
    ضمنا; امروز 1024 کردمش...ببینیم چی میشه امشب...
    سرعت تو idm درست نشون نميده.اصلا بعيد ميدونم به 300 برسه واقعيش.
    با برنامه 3 مگابايتي و رايگان networx كه لينك دانلودشو گذاشتم ميتونيد سرعت واقعيتونو ببينيد.تو اين برنامه ديگه سرعت به 300 نميرسه و نوسان نداره!
    بعضي لينكها سرعت دانلود رو براي هر آي پي محدود كردند...من حالا 3 تا فايل باهم مجبورم دانلود كنم با اين سرعت كه حداكثر دانلود رو انجام بدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کلا سرویس های 1به 10 اندیشه هیچ ارزشی ندارند.
    من الان سرویس 1 به 10 نامحدود 1024 دارم سرعت از 1 تا 40 در نوسان است.
    در کل هیچ ارشی ندارد.
    ومن برای تست به این سرویس تغییر سرعت دادم.
    با تشکر.
    هادی

13. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

اون به دلیل نبود کیفیت رو ترانزیت بین شهری و پائین بودن و ناکارآمد بودن ترانزیت ها ست که نمیتونه پهنای باند زیادی به شهرستانها ببره...

منبع: کارمند بخش فنی اندیشه
    ممنون. تا باشه از این فیدبک ها از پشت صحنه.
    هر چند ترد ظاهراً مال آی اس پی های رشت هست، ولی دوستان شهرهای دیگه استان اگه فیدبک از محل دقیق و تست سرعت بدن شاید بهتر بشه یه نقشه کلی از کارکرد اندیشه و بقیه آی اس پی ها در آورد.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دستت طلا
    این توضیحات کامل شما رو باید آپ کرد تا دوستان با این وضع جدید سرعتا با بیشترین اطلاعات تصمیم بگیرن
    استاد، این قضیه FOA چی هست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

راستی من هنوز جواب سوالمو نگرفتم.
    از همه داستان محدود و نامحدود و کیفیت و ... گذشته، حکمت چیه که اندییشه وقتی می تونه پروت منو رو همون یه مگ یا نیم مگ ببنده، پورت رو برده رو 2 و نیم مگ، بعد داره بعد تو شبکه اش داره بهم یه مگ میده؟!

دوستان اگه سر نخی دارن ما رو هم روشن کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •